Saç Rengi ve Saç Boyama Saç açma işlemi

HemDeliHemAnne

Evli-mutlu-2çocuklu :)
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2013
200
78
28
Tecrübeli bayanlar lütfen yardım saçlarım rofleli iken 10 ay once siyaha boyadım ve oda bi hayli aktı tekrar sarıya dönmek istiyorum ama dun evde acma işlemi yaptım saclarım bakır gibi oldu sizce bu sac sarıya dönermi dönersede nasıl döner

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim bende zamaninda siyahtan sariya dondum ama yogun bi acici kullanmamissin sanirim keske once sirkeyle yikayip kustursaydin boyayi . Ama yinede sari tutabilir ama istedigin sarinin 2-3 ton acigina boya. Bide cok civciv sarisi kadar tutmaz daha koyu tatli bi sari tutar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim bende zamaninda siyahtan sariya dondum ama yogun bi acici kullanmamissin sanirim keske once sirkeyle yikayip kustursaydin boyayi . Ama yinede sari tutabilir ama istedigin sarinin 2-3 ton acigina boya. Bide cok civciv sarisi kadar tutmaz daha koyu tatli bi sari tutar

sirke ile nasıl boyayı kusturuyosunuz acaba ?

sirke ile nasıl boyayı kusturuyosunuz acaba ?

Bi su sisesinin icine biraz sirke biraz sampuan koyuyosun (direk sirkeyle yikayanda var ama benim saclarim olu yumusak olsun diye sampuanla yapiyorum) onu calkaliyosun bi kac kere yikiyosun sacini ne kadar cok kusturdugunu suyun renginden anliyosun zaten

Bi su sisesinin icine biraz sirke biraz sampuan koyuyosun (direk sirkeyle yikayanda var ama benim saclarim olu yumusak olsun diye sampuanla yapiyorum) onu calkaliyosun bi kac kere yikiyosun sacini ne kadar cok kusturdugunu suyun renginden anliyosun zaten

hımm teşekkürler deneyeyim ben bi onu :) sirkenin ne sirkesi olması gerek

Kizlar o bakır gibi renkten kurtulmak icin kuafore geldim ama cok açılmadı yine sonuç bu sizce ne yapmalıyım küllü platin yada açık küllü sarı olur sirkeyi bende denesem akarmı bu kızıllık 😀😀

Eklentiler

• $1405549026148.webp
    $1405549026148.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 127
  • $1405549054257.webp
    $1405549054257.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 316
  • $1405549088079.webp
    $1405549088079.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 457
  • $1405549101076.webp
    $1405549101076.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 172
Kizlar o bakır gibi renkten kurtulmak icin kuafore geldim ama cok açılmadı yine sonuç bu sizce ne yapmalıyım küllü platin yada açık küllü sarı olur sirkeyi bende denesem akarmı bu kızıllık 😀😀

canim bence acik turuncu kalsin boyle guzellik olamaz masallah 😇😇

Back
X