kahveyisiyah kapatır canım merak etme...cryptic çok teşekkür ederim... saç diplerimde hala kahve var boyanır değilmi ... çok sevindim hemen yarın boyicam inş
araştırıp dönücem ok..
doğal kendi saçının rengimi..okısım önemli çünki...
güzelim saçların çok hoş..buğday tenlisin..saçında boya yoksa işin kolay...yanlız kaliteli bir boya almanı tavsiye ederim..sayoss,,loreal..koleston bunlardan biri olsun..ilk kez boyayacaksın saçın uzun sayılır..iyi bir sonuç ve dağılm için ilk etapta iki kutu ile tümünü boyarsın...iki kutuyu aynı kaba koy karıştır boya daha sonra tara..40 dakika beklet...sıcak çukulata ,karamel..çukulata kahve hepsinin içinde hafif kızıllık vardır..lorealin köpük boyalarınada bir bak derim..bahsettiğim renkler sana gider..buğday tenli olduğundan..doğal saç rengi canım fotoğraftakiler
güzelim saçların çok hoş..buğday tenlisin..saçında boya yoksa işin kolay...yanlız kaliteli bir boya almanı tavsiye ederim..sayoss,,loreal..koleston bunlardan biri olsun..ilk kez boyayacaksın saçın uzun sayılır..iyi bir sonuç ve dağılm için ilk etapta iki kutu ile tümünü boyarsın...iki kutuyu aynı kaba koy karıştır boya daha sonra tara..40 dakika beklet...sıcak çukulata ,karamel..çukulata kahve hepsinin içinde hafif kızıllık vardır..lorealin köpük boyalarınada bir bak derim..bahsettiğim renkler sana gider..buğday tenli olduğundan..
canım senin açmana gerek yok çünki orjinal saç rengin..onedenle ilk boyada olmasada bir iki boyamayla istediğin ton oturacaktır..
bir şey daha sorucam cryptic;
ben bu ombreyi yaptıktan sonra,
bahar aylarında da saçımı açmayı düşünüyorum..7 numara yani kumral düşünüyorum..
saçımın orj.rengi, kestane..tabi üzerinde koyu kumral boya var..
saçımda hangi açıcıyı ne kadar süre tutmalıyım?..uçlardan mı? diplerden mi? başlamalıyım açma işlemine..
bu arada saçımın uzunluğu, omuzlarımdan birkarış uzunlukta..
acaba açma işleminden sonra açıklı koyulu dalgalanmalar olur mu,boyayı sürmeden önceki halini soruyorum..
renk dalgalanması olursa,sanırım boyayınca da alttan sırıtır yine.:44:
bikaç kere kuaför hüsranından sonra artık saçlarımı evde kendim boyuyorum saçlarım sarı diplerden çıktıkça palette küllü sarıyla boyuyodum küllü olmuyo ama gene de açılıyo sarı oluyodu iyice açıldı artık bunla boyamak istemiyorum palettenin altın karamelini çok övmüşler 9.0 numara sarıyla bu altın karameli karıştırsam nasıl olur? açık karamel olur mu ki?
bikaç kere kuaför hüsranından sonra artık saçlarımı evde kendim boyuyorum saçlarım sarı diplerden çıktıkça palette küllü sarıyla boyuyodum küllü olmuyo ama gene de açılıyo sarı oluyodu iyice açıldı artık bunla boyamak istemiyorum palettenin altın karamelini çok övmüşler 9.0 numara sarıyla bu altın karameli karıştırsam nasıl olur? açık karamel olur mu ki?
tatlım saçında turunculuk varmı varsa benim gibi iki defa açman gerekebilir ..ama yok diyorsan koleston açıcı tavsiye ediyorum..uçlardan başla..çünki saç boyası yıkadıkça uçlara akıyor o kısım daha zor açılıyor..benim saçım omuzumdaydı anca yetti açıcı istersen iki kutu ile aç derim..homojen dağılım için..dalgalanmada olmasın diyorsan çünki bol sürülen yerler gerçekten güzel açılıyor..en fazla 40 dk beklet derim canım..yanma olmaz zaten..çünki içindeki ölçü belli kuaförler ölçüyü kendileri ayarlıyor..
hafif kızılımsı bir kumral tonu şu anda..tahmin ettiğim gibi 2 kutu açıcı ve uçlardan başlıycam..
tecrübelerini paylaştığın için teşekkür ederim,sağol..
küllü istemediğine eminsen karamel yapabilirsin..çünki karamelden küllü renklere dönmen zor..karamele sarı karıştırdığında açık karamel olur..ama renk dalgalanması olmaması için çok iyi karıştırmak gerek..aslında karıştırmayı önermiyorum..bu renk dalgalanmasından ötürü canım..
çoookkkk teşekkür ediyorum...o zaman sadece 9.0 mı yapsam acaba :/
ten rengin nedir nasıl bir saç istiyorsun.. ben buğday tenliyim pek çok rengi denedim yakışmadı şu an açık kestanede karar kıldım..
bi arkadaş küllü kumral yapmayla ilgili konu açmış aşağıdakileri söylemiş, ne demek istemiş anlamadım..
Şimdi konumuza dönelim nasıl mı küllü kumral oldum(daha önce muhakkak verilmiştir konularda)
arkadaşlar çok basit ve öyle çok da pahalı bir işlem değil saçınıza aldığınız kumral tonlarında boyaya
4-5 cm mavi renk boya karıştırıyosunuz tabi saçınızın tabanı çok koyu olmamalı.koyu ise oksidan kremin volümünü arttırmalısınız.benim saçım küllü kumral özürlü izmir kuaförleri yüzünden turunculaşmıştı doreleşmişti karmakarışık olmuştu.colormax yoğun açık kumral (8.0) dan 1ölçek koyu küllü kumraldan (6.1 )1/4 ölçek ,008 yoğun mavi düzelticiden 5-6 cm
kadar ve oksidanı 2ölçekten biraz daha az ekleyerek karıştırdım ve 25 dk bekledim.sonunda saçlarım küllü kumral oldu
buradaki anlatıma göre;
1-oksidan kreminin volümü ne olmalı ?(koyu renk kestane ve koyu kumral saçlarda)
2-1 ölçek 8.0 derken 1 tüp boya,6.1 koyu küllü kumral 1/4 ölçek diyerek 1 tüp boyanın 1/4 ü demek istiyor herhalde..öylemi?
3 mavi düzeltici de, boyaya ton tutturmak için kullanılan madde demek herhalde
:44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?