Saç Rengi ve Saç Boyama saç açmak ve boyamak

ArMeSu

KıZıM & OğLuM
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2009
283
6
slm kızlar saç açıkdıktan sonra aynı gün boyama yapılırmı yapılırsa çok yanarmı hangi marka açıcı önerirsiniz acil yorumlarınızı bekliyorum:sm_confused:
 
saçının kalitesine ve cinsine göre değişir.yani çok güçlü-kalın telli saçların varsa daha az yıpranır,ama zayıf veya ince telliyse kopma ihtimali de var. ana kalırsa aynı gün yapma, hatta açtıktan sonra güzelce bir yağ bakımı yap,bi kaç saat beklet saçında,saç bi toparlansın öyle boya. risk alma bence...
 
:sinifsinif: saçım ince ve cansız yapıp yapmamakta çok kararsızım ama saçımın rengi beni olduğumdan çok büyük gösteriyor :sinifsinif:
 
açıcılar saçı gerçekten çok yorar, bazı arkadaşlar hiç yıpranma olmadı diyorlar ama 1.saçın cinsinegöre değişir,2. hasar hemen belli olmayabilir, uzun vadede saç uçları çatallaşır,kopmaya başlar, dolaşır, taranmaz hale gelir. güçsüz saçlar için durum çok riskli bence. forumda koyu renkli boyayı akıtmak için beyaz sabun deneyip memnun kalan arkadaşlar oldu, koyu rengi bu şekilde akıtma ihtimaliniz var.bir arkadaşa da kuaförü papatya sabunu vermiş, o şekilde akıtmış boyayı. tek seferde olacak iş değil tabi,ama en azından garantili,saçı yakma riski yok. mesela saçınız siyah ya da koyu kestane gibi bir renkse sabunla akıtıp renk açıldıktan sonra kahve tonlarından birine boyayabilirsiniz. açıcı ve hemen ardından boya kullanmak yerine yavaş yavaş,kademeli olarak açabilirsiniz saç renginizia.s.
 
X