Saç Rengi ve Saç Boyama Saç açtırma sonrası saç rengi tutmaması sorunu

shalott

Guru
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2008
127
0
316
38
İstanbul
Merhaba. Kendi saçım kahverengi ve ben bir tutam açtırdım, Manic Panic'in Psychobilly mavisine boyadım ancak diplerime daha yakın olan yerler açılmış renkte (sarı) kaldı. Ne kadar boyasam da bekletsem de mavi olmuyor, sapsarı kalıyor. Sonra bir tutam da kendim açtım, onlar da aynı şekilde diplere yakın yerler sarı kalıyor, ortalar ve uçlar mavi oluyor. Kuaföre gitmeyi de sevmem, gereksiz fiyatlar çekmelerini de. O nedenle ne olabileceğini bilerek gitmek istiyorum en azından. Bir fikriniz var mı bunun ne olduğu hakkında? =/

Merhaba. Kendi saçım kahverengi ve ben bir tutam açtırdım, Manic Panic'in Psychobilly mavisine boyadım ancak diplerime daha yakın olan yerler açılmış renkte (sarı) kaldı. Ne kadar boyasam da bekletsem de mavi olmuyor, sapsarı kalıyor. Sonra bir tutam da kendim açtım, onlar da aynı şekilde diplere yakın yerler sarı kalıyor, ortalar ve uçlar mavi oluyor. Kuaföre gitmeyi de sevmem, gereksiz fiyatlar çekmelerini de. O nedenle ne olabileceğini bilerek gitmek istiyorum en azından. Bir fikriniz var mı bunun ne olduğu hakkında? =/
her yer eşit açılmadığı zaman manic panic tarzı boyalarda bu sorun oluyor. çünkü koyultan boyalar değil bunlar. yada oksidan eklenmediği için ton farkı olabiliyor. yapılması gereken açma işlemi önce uçlarda ve boylarda bekletilmeli. en son dibe sürüp biraz bekletip sonra hemen yıkanmalıydı. çözümü için bilemiyorum hiç.:44::44:normal boya olsa içine boya ekle koyult diycem ama iyice alacalı bişi olabilir. facebookta manic panic'in kendi sitesi var. o boyayı sürekli boyayanlar bilir. face adresin varsa ordan yazsana. sana daha doğru yardımcı olurlar. en olmadı sayfanın kendi editörlerine msj at. muhakkak birisi yazar.

Hiç boyanmamış gibi sarı kaldığı için anlamadım bir türlü. Teşekkürler sorayım oraya, görmüştüm =)

Merhaba arkadaşlar
bende siteye yeni üye oldum saçlarımı açtırdım ve platine kadar açmalarını söyledim ancak bana biraz daha sarı duruyor gibi geldi henüz boyatmadım sizce nasıl duruyor :(( bir de istediğim renk daha beyaza dönük donuk bir sarıydı ama sizce bana gider mi ??
http://i.hizliresim.com/RY2Xv7.jpg
http://i.hizliresim.com/pgljar.jpg

Eklentiler

• IMG_1934.webp
    IMG_1934.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 61
Back
X