Saç Rengi ve Saç Boyama Saç açtırma ve boya fiyatı nekadardır?

bende bı kaç gun sonra okula gidicem orda yaptrrm artk diplerim ben buradayım demeye başladı :D

saçı açtırınca fiyat daha da artıyorr ama iyi araştırman lazım arkadaşların dediği gibi her kuaföre göre ve saçının boyutuna göre değişiyor fiyat. Açtırmakta çok yıpratıyor ve bazı kuaförler saçı yakıyor o yüzden saçından olmak istemiyorsan kaliteli bir kuaföre git derim ben.

saçı açtırınca fiyat daha da artıyorr ama iyi araştırman lazım arkadaşların dediği gibi her kuaföre göre ve saçının boyutuna göre değişiyor fiyat. Açtırmakta çok yıpratıyor ve bazı kuaförler saçı yakıyor o yüzden saçından olmak istemiyorsan kaliteli bir kuaföre git derim ben.

saoll c nmm.)) llll

toplamda 120 oluyor tatlım.60 tl ye siyah rengi akıttırdım ( saçımı daha önce siyaha boyatmıştım :)
60 tl ye de kızıl tarzı bi renge boyattırdım.

yaklaşık bir birbuçuk ay önce canım

Canım boyattığın fiyatlar çok çok uygun bence de :) umarım saçın çok yıpranmamıştır nerede yaşıyorsun ki sen İstanbuldaysan kuaförün adını sorucam :)

arkadaşlar merhaba,

ben saçlarımı yeni boyattım saçlarım koyu renkti çok sıkılmıştım ve artık açık renk kullanmak istiyordum. kadınlar klübünde tavsiye alark ankara bahçelievler emrepolat kuaföre gittim çok memnun kaldım saçlarımda yıpranma felan olmadı..adam biraz cins suratsız felan ama işinde çok başarılı memnun kalacağımı hiç düşünmemiştim ama kapıdan çıkarken yüzüm gülüyordu bence önemli olanda buydu.. yakın zamanda aynı yere brezilya fönü yaptırmaya gideceğim.

Ben Muğla da saçımı ilk önce actirip sonra boyatmistim toplam 50 tl tuttu yeniden yaptırmayı düşünüyorum

Back
X