kamelya Popüler Üye Kayıtlı Üye 17 Şubat 2007 1.104 0 116 Adana 14 Nisan 2007 Konu Sahibi Konu Sahibi kamelya #1 Arkadaşlar TEĞNEL YAĞI hakkında bilgisi olan varmı? Saç bakımında iyi oldugu duydum ama bilgim yok bilen varsa ve paylaşırsa sevinirim.
Arkadaşlar TEĞNEL YAĞI hakkında bilgisi olan varmı? Saç bakımında iyi oldugu duydum ama bilgim yok bilen varsa ve paylaşırsa sevinirim.
I izmirliii Ziyaretçi 26 Temmuz 2007 Konu Sahibi Konu Sahibi kamelya #2 Kamelyacım sorunla ilgisi olmayacak ama ayrıca sorduğun yağı bilmiyorum.Profil resmindeki sen misin profildeki resminde saç renginin adı ne?
Kamelyacım sorunla ilgisi olmayacak ama ayrıca sorduğun yağı bilmiyorum.Profil resmindeki sen misin profildeki resminde saç renginin adı ne?
S_KAYATEPE Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Ocak 2007 138 0 96 Antalya 26 Temmuz 2007 Konu Sahibi Konu Sahibi kamelya #3 kamelya .!.: Arkadaşlar TEĞNEL YAĞI hakkında bilgisi olan varmı? Saç bakımında iyi oldugu duydum ama bilgim yok bilen varsa ve paylaşırsa sevinirim. Genişletmek için tıkla... kamelyacım teğnel yağını bel fıtığı olanlar kullanıyor diye biliyorum.saçta kulloanıldığını duymadım
kamelya .!.: Arkadaşlar TEĞNEL YAĞI hakkında bilgisi olan varmı? Saç bakımında iyi oldugu duydum ama bilgim yok bilen varsa ve paylaşırsa sevinirim. Genişletmek için tıkla... kamelyacım teğnel yağını bel fıtığı olanlar kullanıyor diye biliyorum.saçta kulloanıldığını duymadım
sarxix papatya Popüler Üye Kayıtlı Üye 21 Nisan 2007 1.544 8 116 51 Ankara 26 Temmuz 2007 Konu Sahibi Konu Sahibi kamelya #4 hıc duymadım ınan yenı duydum.netten baktınmı?
yessillim Nirvana Kayıtlı Üye 16 Haziran 2007 822 203 648 40 26 Temmuz 2007 Konu Sahibi Konu Sahibi kamelya #5 o kadar yağ olduki hayatımda bu da yeni cıktı adınıda duymadım hiç
inxsxirah Guru Kayıtlı Üye 25 Eylül 2006 278 3 296 47 Diyarbakır 26 Temmuz 2007 Konu Sahibi Konu Sahibi kamelya #6 yessillim .!.: o kadar yağ olduki hayatımda bu da yeni cıktı adınıda duymadım hiç Genişletmek için tıkla... canım aynen katılıyorum,neyi nereme süreceğimi şaşırdım valla ..a.sa.s
yessillim .!.: o kadar yağ olduki hayatımda bu da yeni cıktı adınıda duymadım hiç Genişletmek için tıkla... canım aynen katılıyorum,neyi nereme süreceğimi şaşırdım valla ..a.sa.s
Arastirmaci Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Ağustos 2008 64 0 86 41 Bolu 27 Ağustos 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi kamelya #7 inşirah .!.: canım aynen katılıyorum,neyi nereme süreceğimi şaşırdım valla ..a.sa.s Genişletmek için tıkla... KOMİK ŞEY SENİ HARBİDEN YA BUNU NEREMİZE SÜRSEK ACABAnaniknaniksositososito
inşirah .!.: canım aynen katılıyorum,neyi nereme süreceğimi şaşırdım valla ..a.sa.s Genişletmek için tıkla... KOMİK ŞEY SENİ HARBİDEN YA BUNU NEREMİZE SÜRSEK ACABAnaniknaniksositososito