Şampuan ve Saç Kremleri Saç bakımı

beyzabyrm43

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2015
3
0
1
27
Kızlar benim saçlarım saç maşasından düzleştiriciden yandı şimdi ne kullansam saçlarım eski hacmine kavuşur sizce bana yardımcı olursanız sevinirim :)

Eklentiler

• s.webp
    s.webp
    30,9 KB · Görüntüleme: 97
Kızlar benim saçlarım saç maşasından düzleştiriciden yandı şimdi ne kullansam saçlarım eski hacmine kavuşur sizce bana yardımcı olursanız sevinirim :)

Ben boyadan sonra saç yanmasına elma sirkesi iyi geliyor diye duydum. bence buna da gelir saç boylarına iki günde bir sür 15 dk beklet yıka bence denmekte fayda var.

nuxe el saç vücut yağı kerastase şampuan ve serumlar banatın uçları sivri kan dolaşımını hızlandırıp saçı uzatıp gürleştiren fırçası

Canım biotin ve vitamin içeren ürünler kullanmalısın kullandığın şampuanın içerisinde tuz olmamasına büyük özen göster . Özellikle havucun saçlara çok iyi geldiğini beslediğini öğrendim. Araştırmaya devam ediyorum. Benim de saçlarım inanılmaz kuru , iyi bir ürün arıyorum bulduğumda buradan paylaşırım. Sevgiler.

Benn sana hindistan cevizi yağını tavsiye ederim haftada 1 tüm saçına saç diplerine de dahil masaj yaparak uygula 1 saat kalsa bile saçında faydası olur ama sen işin yoksa tabi biyere çıkmıycağın birgün tüm gün beklet saçında baya etkili oluyo saç için hem onarıyo hem uzatıyo her türlü görürsün faydasını :)

argan yağı hindistan cevizi yağı keratin bakımı vitamin ampulleri gliserin bunları kullanabilirsin bide saçlarına kurutma makinesi kullanıyorsan onu da bırak havluya falan sar kendisi kurusun

Back
X