Saç bakımı

Krissi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2016
3.000
2.221
133
34
Daha çok çok Yeni gebelik olmasına rağmen saçlarım acayip dökülmeye başladı aynı durumu yaşayan var mı ? Bir kaç gündür dikkat ediyorum yumak yumak dökülüyor gebelikle alakalı mıdır yoksa mevsimsel mi? Doktora da gitmek istemiyorum çok büyütülecek sorun değil ama biraz daha devam ederse kelliğe gidicek :(

Daha çok çok Yeni gebelik olmasına rağmen saçlarım acayip dökülmeye başladı aynı durumu yaşayan var mı ? Bir kaç gündür dikkat ediyorum yumak yumak dökülüyor gebelikle alakalı mıdır yoksa mevsimsel mi? Doktora da gitmek istemiyorum çok büyütülecek sorun değil ama biraz daha devam ederse kelliğe gidicek :KK43:
Sebebini ben de çözemedim. Kıl kökleri açılıyor hamilelikte diyorlar ondan olabilrmiş. kel kalıcam bende yakında ... hani ara makas atar kuaför sonra saçı tarar ve kesilenler tarağa takılır ya. Hah işte aynı öyle saçım dökülüyor.

Sebebini ben de çözemedim. Kıl kökleri açılıyor hamilelikte diyorlar ondan olabilrmiş. kel kalıcam bende yakında ... hani ara makas atar kuaför sonra saçı tarar ve kesilenler tarağa takılır ya. Hah işte aynı öyle saçım dökülüyor.
Benim de aynı öyle çok dökülüyor pazartesi doktora gittiğimde sorayım diyorum a a kadın Doğum ne önerebilir bilmiyorum cikdiyeye gitmek lazım sanırım orası bakmıştı yıllar önce gittiğimde. İnşallah azalır hatta durur yoksa kel kalıcam saçım da kısa ama örmeye çalışıyorum dinlensin diye bir de az tarıyorum banyodan banyoya

Benim hamileyken saclarim oyle guzellesmistiki cok uzamisti parlamisti herkes farkediyordu ama suan emziriyorum dokulmeye basladi avuc avuc :( benim hep emzirme doneminde dokuluyor hamileyken guzellesiyor

Benim hamileyken saclarim oyle guzellesmistiki cok uzamisti parlamisti herkes farkediyordu ama suan emziriyorum dokulmeye basladi avuc avuc :KK43: benim hep emzirme doneminde dokuluyor hamileyken guzellesiyor
Ay bu da tam tersi desene. Ne zor bir dönem saçlarımı çok severim hep de bakım yaparım şimdi korkutuyor beni oluk oluk döküldükçe :(

Benim de aynı öyle çok dökülüyor pazartesi doktora gittiğimde sorayım diyorum a a kadın Doğum ne önerebilir bilmiyorum cikdiyeye gitmek lazım sanırım orası bakmıştı yıllar önce gittiğimde. İnşallah azalır hatta durur yoksa kel kalıcam saçım da kısa ama örmeye çalışıyorum dinlensin diye bir de az tarıyorum banyodan banyoya
Ben de az tarıyorum. Ama fön çekiyorum mecburen her yıkanmada. Örmeye kalkmadım hiç örsem minnacık olur saçlarım kısa. :(

Ben de az tarıyorum. Ama fön çekiyorum mecburen her yıkanmada. Örmeye kalkmadım hiç örsem minnacık olur saçlarım kısa. :KK43:
Benim de kısa saçlarım ama doktorum örersem saç diplerinin dinlendiğini söylemişti bende onu denemeye çalışıyorum. Bir de kurutma saçlarını demişti kökler daha cılızlaşırmış.

Benim de kısa saçlarım ama doktorum örersem saç diplerinin dinlendiğini söylemişti bende onu denemeye çalışıyorum. Bir de kurutma saçlarını demişti kökler daha cılızlaşırmış.
Hadi ya. Bilmeden yararlı bişey yapıyormuşum asla kurutmak gibi bi adetim yoktu. Ay saçlarımı da örünce kezbana dönüyorum ahahhaha

Hadi ya. Bilmeden yararlı bişey yapıyormuşum asla kurutmak gibi bi adetim yoktu. Ay saçlarımı da örünce kezbana dönüyorum ahahhaha
Ay hiç güleceğim yoktu :)))) yatarken ör yat dinlensin saçlar zaten gebelikte boya sakıncalı iyice dinlenir bu süreçte.

Ay hiç güleceğim yoktu :)))) yatarken ör yat dinlensin saçlar zaten gebelikte boya sakıncalı iyice dinlenir bu süreçte.
Böyle hep hayalimdi hamile olucam belime gelecek saçlarım vuhuu falan diyordum ama tıss:işsiz: bir cm bile uzamadı hahahah. Dediğin gibi yatarken öreyim bari artık :olamaz:

Böyle hep hayalimdi hamile olucam belime gelecek saçlarım vuhuu falan diyordum ama tıss:işsiz: bir cm bile uzamadı hahahah. Dediğin gibi yatarken öreyim bari artık :olamaz:
Bende isterdim belime kadar olmasını ama küçüçük saçım var uzamıyor da uzamasını geçtim oluk oluk da dökülüyor deli ediyor beni. Pazartesi doktora bir soracağım yapılabilecek bir şey var mı diye

Bende isterdim belime kadar olmasını ama küçüçük saçım var uzamıyor da uzamasını geçtim oluk oluk da dökülüyor deli ediyor beni. Pazartesi doktora bir soracağım yapılabilecek bir şey var mı diye
İnşallah vardır da bizimle paylaşırsın. Benim de omzumu az geçiyor saçlarım. Son bir buçuk senedir aynı boyda:KK42:eşim seni tanıdım tanıyalı saçlaron aynı boyda nasıl uzamıyor diyo ahahahaha. Şimdi kelleşince farklılık oldu ona da :KK53:

İnşallah vardır da bizimle paylaşırsın. Benim de omzumu az geçiyor saçlarım. Son bir buçuk senedir aynı boyda:KK42:eşim seni tanıdım tanıyalı saçlaron aynı boyda nasıl uzamıyor diyo ahahahaha. Şimdi kelleşince farklılık oldu ona da :KK53:
Umarım vardır yoksa kel kalıcam banyoya girmeye korkar oldum yumak yumak dökülüyor. Gebelikten mevsimsel mi çözemedim ama gebelik boyunca devam ederse saçım kalmayacak. Şnşallah çözümü vardır hemen yazıcam varsa :)

Umarım vardır yoksa kel kalıcam banyoya girmeye korkar oldum yumak yumak dökülüyor. Gebelikten mevsimsel mi çözemedim ama gebelik boyunca devam ederse saçım kalmayacak. Şnşallah çözümü vardır hemen yazıcam varsa :)
Takipteyim balım seni :)

Canım bugün gittim ve sordum yapılacak bir şey Yok saçlar yenileniyor hormonlar değiştikçe dedi. Kurutma,sık tarama ve bağlı tut genelde dedi 18-19 haftadan sonra düzene girermiş
Aaay inşallah geçerr. Delircem yoksa ahahhaha:KK45::KK53:. Çok sağol balım :halay:

Back
X