Kızlar saçlarım benim cok uzun belime kadar falan boya da yok ayrıca ama birden saçımın böyle sağ kulağmn o taraflar beyaz doldu bide tepelerim dahada gencim yani sebep nedir ki sadece genetik ya da stresten kaynaklanıyor ya da boyamamı gerektiren bi durummu anlamadım
Bende 22 yaşındayım kendi saçım boyatmadım ama şimdiden saçımda 10-15 tel beyaz saç var genetikmidir stresmidir nedir bilmiyorum ama varsa bir çaresini bilen bizede söylesinn..
Bende 22 yaşındayım kendi saçım boyatmadım ama şimdiden saçımda 10-15 tel beyaz saç var genetikmidir stresmidir nedir bilmiyorum ama varsa bir çaresini bilen bizede söylesinn..
Babamın ani öllümünden sonra bir gecede saçımın önü bir tutam beyazlandı.
yaş 21.
beyazlanış o beyazlanış.
x mende ki kız gibi ,önde bir tutam beyazım olmuştu.
stres yada genetik .
yaşa bakmıyor saçın beyazlaması...
Babamın ani öllümünden sonra bir gecede saçımın önü bir tutam beyazlandı.
yaş 21.
beyazlanış o beyazlanış.
x mende ki kız gibi ,önde bir tutam beyazım olmuştu.
stres yada genetik .
yaşa bakmıyor saçın beyazlaması...
Anne tarafında genetıktır bızım baba tarafıda cok zor beyazlar. Babanem allah rahmet eglesın 88 yasında oldu sacında tek tuk beyaz vardı. Kuzenım anne tarafına ben baba tarafına cekmısım sacımda maasallah tek bır beyaz yok bu yonden sanslı hıssettım kendımı ama sac genelde genetık beyazlıyor zaman zamanda stresten ani bir şoktan beyazlıyor.uzulmeyın boyatın yada hınt kınası yakın daha uzun sure kalıcı..ama canını sıkmayın cozumu olan seyler ıcın
Merhabalar
Lisede bi arkaadaşım vardı,saçları sınav stresinden beyazlamıştı hep hem genetik hem de çevre faktörü etkili elbette ki bu konuda.
Ancak stresi bitti, rahatladı mı dipten tekrar ana saç rengi çıkıyordu. Eğer stres altındaysan biraz bekle bakalım demek ki olabilecek bir şey belki de.