saç beyazlamasiii birden :(( bi bakarmısınz fikri olanlarr

adigerum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2012
130
0
26
Ankara
Kızlar saçlarım benim cok uzun belime kadar falan boya da yok ayrıca ama birden saçımın böyle sağ kulağmn o taraflar beyaz doldu bide tepelerim dahada gencim yani sebep nedir ki sadece genetik ya da stresten kaynaklanıyor ya da boyamamı gerektiren bi durummu anlamadım

Benimde saçım beyazliyor yaşım 20 bile değil mecburen her ay boyuyorum

Bende 22 yaşındayım kendi saçım boyatmadım ama şimdiden saçımda 10-15 tel beyaz saç var genetikmidir stresmidir nedir bilmiyorum ama varsa bir çaresini bilen bizede söylesinn..

Benimde saçlarımda hiç boya yok 20'li yaşlardayım henüz çok gencim.

Ama gel gelelim ne zaman kaynanam ve kayınpederimle tanıştım saçlar beyazladı. :/

Bende 22 yaşındayım kendi saçım boyatmadım ama şimdiden saçımda 10-15 tel beyaz saç var genetikmidir stresmidir nedir bilmiyorum ama varsa bir çaresini bilen bizede söylesinn..

aynen bende 20 yasindaymm genetik diyorlar ama çok kafama takıyorum geerçekten birde sizlerde kaşıntı oluyormu beyazlar kaşınıyor benm bide

Benimde saçlarımda hiç boya yok 20'li yaşlardayım henüz çok gencim.

Ama gel gelelim ne zaman kaynanam ve kayınpederimle tanıştım saçlar beyazladı. :/

Allah sabr versn canm snde çok genc tanışmşsn onlarla :) olur o kadarcık takmamaya bak seninki stresten gibime geldi

ablamın 1 gecede saçlarının önleri beyazladı üzüntüden
ster veya genetik etkidir büyük ihtimal
boyalar kurtarıcı Allahtan

Babamın ani öllümünden sonra bir gecede saçımın önü bir tutam beyazlandı.
yaş 21.
beyazlanış o beyazlanış.
x mende ki kız gibi ,önde bir tutam beyazım olmuştu.
stres yada genetik .
yaşa bakmıyor saçın beyazlaması...

Son düzenleme:

cok üzüldm başınız sağolsn evet benmde babamn teyzesinin eşi öldüğünde öyle olmuş

Anne tarafında genetıktır bızım baba tarafıda cok zor beyazlar. Babanem allah rahmet eglesın 88 yasında oldu sacında tek tuk beyaz vardı. Kuzenım anne tarafına ben baba tarafına cekmısım sacımda maasallah tek bır beyaz yok bu yonden sanslı hıssettım kendımı ama sac genelde genetık beyazlıyor zaman zamanda stresten ani bir şoktan beyazlıyor.uzulmeyın boyatın yada hınt kınası yakın daha uzun sure kalıcı..ama canını sıkmayın cozumu olan seyler ıcın

Merhabalar
Lisede bi arkaadaşım vardı,saçları sınav stresinden beyazlamıştı hep hem genetik hem de çevre faktörü etkili elbette ki bu konuda.

Ancak stresi bitti, rahatladı mı dipten tekrar ana saç rengi çıkıyordu. Eğer stres altındaysan biraz bekle bakalım demek ki olabilecek bir şey belki de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…