c3r3n Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Kasım 2008 75 1 86 Diğer 23 Kasım 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi c3r3n #1 Kızlarrrrrrrr boyaları karıştırıp ortaya değişik bir ton çıkartmak istiyorum fakat daha önce böyle bir şey denemedim. Aranızda deneyen var mı? Görüşlerinizi belirtirseniz çok memnun olurum :))
Kızlarrrrrrrr boyaları karıştırıp ortaya değişik bir ton çıkartmak istiyorum fakat daha önce böyle bir şey denemedim. Aranızda deneyen var mı? Görüşlerinizi belirtirseniz çok memnun olurum :))
Nil KK Kro Kayıtlı Üye 22 Temmuz 2008 8.822 106 363 İzmir 23 Kasım 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi c3r3n #2 canım ben 3 farklı markanın 3 rengni karıştırdım ... ıgora kumral casting açık kestane oganıc colour doğal sarı elde ettiğim renk ...küllü açık kumral oldu ,röflenin üzerine... topiğimde resimli ve detaylı olarak anlattım,yaptığım işlemi ...
canım ben 3 farklı markanın 3 rengni karıştırdım ... ıgora kumral casting açık kestane oganıc colour doğal sarı elde ettiğim renk ...küllü açık kumral oldu ,röflenin üzerine... topiğimde resimli ve detaylı olarak anlattım,yaptığım işlemi ...
c3r3n Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Kasım 2008 75 1 86 Diğer 23 Kasım 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi c3r3n #3 Peki saçında herhangi bir dökülme ya da bozulma oldu mu?
arzuuum Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Mayıs 2009 47 1 86 41 İstanbul 24 Kasım 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi c3r3n #4 canım bende boyadım 2 farklı markanın boyasını karıştırdım çokta güzel olmuştu saçıda yıpratmıyor ayrıca zemuszemus palette kahve köpüğü NevaColor altın sarısı hemde karamel bir renk çıkıyor bu tonlarda düşünürsen güzel bir renk:1hug:
canım bende boyadım 2 farklı markanın boyasını karıştırdım çokta güzel olmuştu saçıda yıpratmıyor ayrıca zemuszemus palette kahve köpüğü NevaColor altın sarısı hemde karamel bir renk çıkıyor bu tonlarda düşünürsen güzel bir renk:1hug:
Nil KK Kro Kayıtlı Üye 22 Temmuz 2008 8.822 106 363 İzmir 24 Kasım 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi c3r3n #5 c3r3n .!.: Peki saçında herhangi bir dökülme ya da bozulma oldu mu? Genişletmek için tıkla... yok canım bişi olmadı ben içine azcık şampuan da ekledim ...ve nemli saça boyadım ... hemen ardından bakımımı yapıyorum zaten ...
c3r3n .!.: Peki saçında herhangi bir dökülme ya da bozulma oldu mu? Genişletmek için tıkla... yok canım bişi olmadı ben içine azcık şampuan da ekledim ...ve nemli saça boyadım ... hemen ardından bakımımı yapıyorum zaten ...
c3r3n Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Kasım 2008 75 1 86 Diğer 24 Kasım 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi c3r3n #6 Çok teşekkür ederim ilgilendiğin ve yorumların için :)