Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Üye
merhaba,
bebegim 6 ay 3haftalik ve Anne süttüne devam ediyoruz sükür...saclarimi boyamak istioyyorum...boyamak sakncali diyen var alakasi yok diyen var sizce??aranizda bu dönemde boyatan varmi??
Üye
merhaba,
bebegim 6 ay 3haftalik ve Anne süttüne devam ediyoruz sükür...saclarimi boyamak istioyyorum...boyamak sakncali diyen var alakasi yok diyen var sizce??aranizda bu dönemde boyatan varmi??
Merhaba,boyamak sakıncalı diyenler kimyasal hasarlarını düşünerek böyle diyorlar.alakası yok diyenler ise bebeklik döneminde fiziksel bir tepkime bekliyor ve genelde bu tepkime olmuyor.bu yüzden rahatça konuşabiliyorlar.yani bebek boyadaki kimyasalları vücuda aldıktan sonra birden hasta olmaz vücudu kızarmaz ya da olabilecek riskler ortaya o zaman çıkmaz.bunun zararlarını zamanla görürüz.kimyasallar kanserin temelini vücudumuza daha biz küçükken atarlar.ben de saçımı boyatmak isityordum ama bebeğin 18 ay anne sütü alması gerekecek.en azından bir yaşına kadar anne sütü ana öğün olmak zorunda.sütten ise annenin bütün yediklerinden vücuduna aldığı bütün kimyasallar bebeğe geçmekte.nasıl bizim aldığımız her bir ilaç böbrekleri yavaş yavaş bitirip hastalıklara daha ileriki yaşlar için zemin hazırlıyorsa bebekler için de aynısı geçerlidir.