Saç Rengi ve Saç Boyama saç boyama hakkında fikirr

sdktm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2010
2.223
613
163
arkadaşlar saçımı kuaförde boyatmıştım kasım ayında şöyle bir turuncu saçma sapan renk çıkmıştı bende hemen loreal 7.1 ile 6.1 i karıştırıp boyamıştım güzel bir renk olmuştu turunculuk gitmişti şimdi yaklaşık 7-8 cm kadar dibim çıktı şöyle bir renk istiyorum soft yumuşak tekrar bu kez 7.1 eli 8.1 i karıştırıp yapmayı düşünüyorum ve 9.1 alıp uçlarına ombre yapmak istiyorum sizce kötü olur mu küllü üstüne küllü boya yani ombrede yeşerme olur mu şimdi boya alacağım acıl arkadaşlar

birde bu ton saç boyasıyla kaşlarımı boyayabilir miyim

dibi 7 cm kadar gelmiş sacımı boyayacağım arkadaşlar nasıl boyamalıyım en son mu dipleri boyamam lazım yoksa ilk başta mı

Lorealin 8.1 iyle 9.1 boyasini karistir sur cok hos olur boyamaya dipten baslanir hatta dibini 9.1 ile boya

Lorealin 8.1 iyle 9.1 boyasini karistir sur cok hos olur boyamaya dipten baslanir hatta dibini 9.1 ile boya

1 kutu 7.1
2 kutu 8.1
bir yemek kaşığı su
bir çay kaşığı saç kremi
2 kapak 9 luk oksidan karıştırıp yaptım şu an saçımda diplerden başlamadım diplerimin açık olmasını istemiyorum normal şekilde boyadım bakalım sonuç ne olacak

1 kutu da 9.1 aldım onunla da ombre yapmayı düşünüyorum
saçlarım kıvırcık olduğu için ombre yapmak beni korkutmuyor

Her zaman dipten baslanir boyamaya bence 7.1 hic katmana gerek yoktu

resimdeki modelin rengi 7.1 lorealde tam o renk çıkar ama saçınız açık renkse..

Sonuç nasıl oldu merak ettim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Her zaman dipten baslanir boyamaya bence 7.1 hic katmana gerek yoktu

benim saçımda bir anormallik var sanırım diplerim inanılmaz fazla açılıyor bunu bildiğim için önce başlamadım ama yine aşırı açılmış uçlara göre

resimdeki modelin rengi 7.1 lorealde tam o renk çıkar ama saçınız açık renkse..
saçım 7 cm kadar siyah diplerim gelmişti diğer yerlerde akmış koyu sarı üstüne kumral boyamıştım

diplerim fotonun açık rengi gibi diger yerlerde koyu rengi gibi oldu

bu renk doğal bunu elde edemezsin

Son düzenleme:
fotoraf koyabilsen daha sağlıklı olur ,kaşında boyayı çok az bekletmelisin kaş rengi çabuk açılır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…