Saç Rengi ve Saç Boyama Saç boyama hakkında yardımınıza ihtiyacım var

AkhyLs

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2011
2.443
63
158
Ankara
Merhaba kızlar. Saçlarımı 6 yıldır boyuyorum fakat bu zamana kadar saçlarım hep küt kesimdi. Dip boya hiç yapmazdım sürekli her ay komple boyuyrdum.
Fakat şuan saçlarım südyen hizasının altına kadar uzadı ve belime kadar da uzatacağım. Mavi siyaha boyuyorum saçlarımı
Benim aklıma takılan şu. Ben her ay saçlarımı boyuyorm ama hala komple boyama yapıyorum bu saçlarıma çok zarar verirmi?
Eğer dip boyama yaparsam uçların rengi canlı olurmu? 10 dk bekletilen boya sanki bana hemen solup akarmış gibi geliyor. tecrübelerinizi paylaşırmısınız lütfen

Kızlar yokmu bi bilen bu konuyu sizler nasıl boyuyorsunuz saçlarınızı?. Birde benim annem saçımı çok yavaş boyuyor 40 dk bekletme süresyle beraber boyama işlemim benim 70 dkyı buluor :/

Kızlar okdr kişi yokmuş yokmu bi bilgisi düşüncesi olan yardım edin lütfen :/

Canım her seferinde tüm saçı boyama. Dipten gelen saçı boyaman daha mantıklı. Ben de hiç dip yapmazdım ama kuaförüm bana bunun saçı özellikle kat kat boya barındıran uç kıısımları çok yıpratacağını söyledi. Özellikle sen çok uzun kullanmak istiyosun. Bence uçlarını daha fazla yorma. Boyanın parlaklığı için bakımlardan sirkeli sulardan falan yararlan. Bi de boya kutularının içinden çıkan kremler var boya sonrası kremi mutlaka uygula. Parlaklık verecektir.

Back
X