Saç Rengi ve Saç Boyama Sac boyama kabusu :(( yardımm ve kuaför onerisi

Zorbuisler

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1.619
Puanlar
113
Kızlar saçımı orta derece kumral benim. Siyaha boyamıstım zamanla diplerim acık renk gelince napsam diye dusundum ve loreal ombre ile rengi biraz olsun açılır derken sac diplerim tam bir çingene sarısı ortalar siyah uçlar turuncu oldu kabus bi haldeyim 5.0 kahve boya ile dipleri boyadım ancak bu kadar oldu fotograf ekleyemedim hata veriyor yeniden denerim. Lutfen yardımcı olun Ankara sentepede ya da yenimahallede kuaför öneriniz var mı nasıl kurtulabilirim :(((

geçen gün bir bayan yenimahallede çook güzel bir kuaför var diye öneri yapmıştı özellikle yanılmıyorsam banu kuafördü adı

bende geçen gün gördüm ama tarihine bakmadım şimdi emin olamadım sizi de yanıltmayım boşuna :(

bende geçen gün gördüm ama tarihine bakmadım şimdi emin olamadım sizi de yanıltmayım boşuna :KK43:
Tesekkur ederim yine dee belki bilen yardımcı olacak birileri cıkar yeni evliyim boyle dolaşmak istemiyorum :(((

Bahçeşehir'de 3A kuaför var harikalar yaratıyorlar ya ombre kesim boya fön herşey kaliteli çalışanlarıda uzman saç konusunda süper bi ortam hem sıkılmıyorum hem hizmet süper davranışlar herşey mükemmel tek kelime ile birçok ünlüde o kuaförde saçını yaptırıyor hatta il dışından gelene şahit oldum :) Şiddetle tavsiye ederim..

Bahçeşehir'de 3A kuaför var harikalar yaratıyorlar ya ombre kesim boya fön herşey kaliteli çalışanlarıda uzman saç konusunda süper bi ortam hem sıkılmıyorum hem hizmet süper davranışlar herşey mükemmel tek kelime ile birçok ünlüde o kuaförde saçını yaptırıyor hatta il dışından gelene şahit oldum :) Şiddetle tavsiye ederim..
bu reklam yapıyor bellıkı sahte profıl dıkkate almayın

Evet o kadar fake hesaplar var ki. Saç bu ya okadar önemli ki...

Back
X