Eki Görüntüle 506643
saçlarım koyu kestane
bu rengi nasıl elde edebilirim
daha önce koleston açık kahveye boyadım. ama saçlarım siyaha yakın bi kahve oldu. nedenini anlayamadım :44:
yardımcı olabilir misiniz?
saçlarını açtırcaksın sonra da koyu karemele boyıcan
açtırmadan elde edemez miyim acaba
çok korkuyorum saçlarımın yıpranmasından
Iyi aksamlar. Bana da yardimci olabilirseniz sevinirim. Benim dogal sac rengim koyu kestane. Ben her zaman loreal 8.1 ile boyuyorum, koyu kumral gibi oluyor ama ben daha acik, mesela acik kumral hadi olmadi orta kumral gibi istiyorum. 8.1 yerine 9.1 yada 10 ile boyasam sonuc nasil olur? Acma islemi sart mi? Ince telli ve kuru saclarim oldugu icin pek sicak bakmiyorum. Simdiden tesekkurler.
Yeni üye olduğum için öncelikle merhabalar kızlar, hepinizle tanıştığıma da memnun oldum şimdiden :)
Bir sorum olacaktı, benim saçım fotoğrafta gördüğünüz üzere bu renk, fotoğraf biraz karanlık görünmüş ama platine yakın.
Eki Görüntüle 514569
Aylardır deli gibi istediğim sarılar ise sırasıyla aşağıda :'(
Eki Görüntüle 514582
Eki Görüntüle 514585
Eki Görüntüle 514586
İstediğimi tam olarak anlatabilmişimdir umarım.. Doğal, tatlı ve bunlar gibi hafif altınımsı bir renk istiyorum. Yani böyle altın parıltıları olan koyu sarılara çalan bir renk, hem tenimin beyazlığını ve yüzümü de ortaya çıkaracağını daha zarif olacağını düşündüm. Kendi fotoğrafımdaki saç beni yorgun ve solgun gösterdiği için artık değiştirmek tatlı doğal bir renk yapmak istiyorum. Ben anlatabildim mi bilmiyorum biraz karışık oldu sanırım ama siz ne demek istediğimi anlamışsınızdır :)
Özellikle 1. resimdeki çok hoşuma gitti çok tatlı. Resimleri yeni sekmede gerçek boyutuyla açınca renkler daha net görünüyor kızlar. Çok şey istemiş olacağım ama bunları nasıl elde edebilirim? Neyle neyi karıştırarak, hangi markayla veya tek bir renkle mi vs... Evde boyayacağım ayrıca, formülünü öğrendikten sonra evde tutar diye düşündüm çünkü zemin açık renk. Şimdiden çok teşekkür ederim gelecek cevaplar için.
Ya insanın kendi ettiğini kimse yapmaz çok güzel bir siyah saçım vardı beyaz tenliyimde yakışıyodu ama sıkılmıştım hep siyah hep siyah kumral tonlarını istiyodum arlarda ışıltılar olabilirdi kuaföre gittim tanıdıkta yani dedi saçın çok siyah ama açarsam çok yıpranır dedi en iyisi platin sarısıyla açayım kırarım bu siyahlığı dedi neyse açtı pekte sevmediğim bir renk çıktı ortaya ne kahve ne kumral dedi bunun arasına atıcam yaptı çevremdekiler beğendi ama benim içime sinmiyor ben kumral istemiştim bu çıktı(((( bişey de diyemiyorum annem ve yengem boya demiştilerr onlara itiraf edemiyorum ama pişmanım şimdi bu saçım nasıl düzelicek yardımlarınızı bekliyorum diyolar ancak 4-5 yıkamayla yerine oturur bir kuförde diyor bekle biraz kullan sonra istediğin tona gidersin bilmiyorum ne yapacam ya ben
merhabalar,ben saçlarımı koyu kumral yapmak istiyorum ama igora ve koleston arasında seçim yapamadım.siz hangisini öneririrsiniz? veya bunlardan daha iyi olduğunu düşündüğünüz başka ekonomik bir boya var mı?
evet bikaç yıkamadan sonra renk açılır,oturur kendine gelir. sabretmelisin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?