Saçınızın arkadan ve dipten - gün ışığında flaşsız(yüzünüzün gözükmesine gerek yok) fotoğrafını yükler misiniz ? Bu şekilde net bir bilgi verebilirim.
Cevabiniz icin tesekkür ederim. Sacimin farkli i$iklarda görünümünü yükledim. Umarim yardimci olur:))
Saçlarınız koyu daha doğrusu 8.1 için koyu. Yani sizin için 7.1 + %6(20volume) oksidan olmalıdır.
Yalnız hangi boya markasını tercih ederseniz edin, boya miktarı ile oksidan miktarı aynı oranda katılmalıdır. Yani mesela diyelim ki boya miktarınız 50 ml ise oksidanı da 50 ml katmalısınız.
Siyah saçtan açık renge evde dönmeyin. Saçlarınızı dökersiniz. Açma işlemi yapmadan artık kuaförler saçtan boyayı çıkarabiliyorlar. Loreal efassor boya siliciyi kullanıyor musunuz diye kuaföre sorun. Çünkü her kuaför kullanmıyor bu ürünü.
canım cevabın için çok teşekkür ederim benim saçımda boya yok ama siyah kendi rengii yine boya silici mi kullanacaklar
merhaba. Saçlarımı palette açıcı ile açtım ve daha sonra palette 10.5 ile boyadım. Saçlarım şuan değişik garip bi renk oldu. Sarı desem değil. Turuncu desem değil. Yaldız gibi parıltılar var saçlarımda. Parıltılar turuncu da değil, tam sarı da değil. Arada bişey işte. Saçlarımdaki bu parıltılardan nasıl kurtulup daha sarı bi renk elde edebilirim ?
Merhabalar;
Saçı 3 numara ile boyayıp sonrasında 9 numaraya getirebilmek için Kuaförler bile saçı 2 kez açmak zorundadır. Çünkü eminim ki siz kutunun üstündeki resme aldanıp aldınız saf kahveyi. Siyah zaten 2 numaradır. 3 onun bi ton açığıdır. Yani siz aslında siyaha boyamışsınız tabiki saçınızı açmak siyahtan daha kolaydır.
Size tavsiyem PROFESYONEL bir kuaföre gidip saçınızı AÇTIRMADAN, LOREAL EFASSOR BOYA SİLİCİ ile saçlarınızdaki koyuluktan kurtulmanız. Bu saçı MİNİMUM yıpratır. Bu sayede hem sağlıklı bir şekilde sarıya kavuşursunuz hem de saçlarınızı 2 kez açtırmanıza gerek kalmaz.
Önerdiğim boya siliciyi maalesef her kuaför kullanmıyor. Lütfen İSMEN sorup yani bu markayı kullanıyor musunuz diye, ona göre bir kuaföre gidin.
Eki Görüntüle 714809 Eki Görüntüle 714810
7.44 yoğun bakır bana yakışırmı sizce ve şuan saçım bukadar uzun değil omzumun birazcık aşşağısında ve benm uzun saça takıntım var ilk defa bukadr kısa oldu saçım :/ benm en kısa saçım öncedn kalçamn braz üstündeydi kuaförn gazabına uğradm sanırm :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?