İstediğiniz renk hangisi ve saçınızda boya varmıydı daha önce,varsa hangi renk boya dı ?merhaba bende açık kahve tonlarında tekrar kendim boyamak istiyorum karamel tonlarını siz ne öneriyorsunuz ve hangi marka ?
Sorularımı cevaplayın yardımcı olayım size :)
Ve mutlaka loreal casting serisinin boyalarını alın,saçı yıpratmıyor ve içindeki pigment sayısı çok olduğu için renk mükemmel tutuyor.

soruma gelicek olursam bu boya akar mı yani daha da açılır mı boyanın altındaki sarılıklar daha da çıkar mı meydanaa? Son bi sorum olucak saçım çok yandıı da benim:2: dip boya için gittiğimde uçları hiç boyamaması mı lazım bana dip boyaya geldiğinde komple yine boyuyorum dedi de boyatıyım mı uçları da boyatmıyım mıı? Şimdidden çoook teşekkr ederimmm :)
 soruma gelicek olursam bu boya akar mı yani daha da açılır mı boyanın altındaki sarılıklar daha da çıkar mı meydanaa? Son bi sorum olucak saçım çok yandıı da benim:2: dip boya için gittiğimde uçları hiç boyamaması mı lazım bana dip boyaya geldiğinde komple yine boyuyorum dedi de boyatıyım mı uçları da boyatmıyım mıı? Şimdidden çoook teşekkr ederimmm :)