- 29 Nisan 2008
- 11.403
- 12.732
- 498
iyiyim kuzum bende seni özlemişim :)sende iyisindir  işallah
uy sen arkadaş tavsiyesine sonra bana dua edersin :)hele kuaför sevmıyorsan sakın :)))) bende sevmem o yuzden röfleye bulaşmıştım 3 ayda bır yaptırılıyor dıye ama cok beyazladı mecbur butun boyatıcam artık röfle idare etmıyor paşa paşa 5 haftada bır (kı oda ılk butun boyatmada sonra sac alısınca sure daha kısalıyormus)tutucam kuaförün yolunu.
hem ana sacın kendıne has bir parlaklığı var boyada onu yakalayamıyorsun ne kadar bıtkıselde olsa kalıtelı boyada olsa bi matlık oluyor .Kendı sacından bır, bırbucuk ton acık uclara obre attır renk ısıltısı olsun ama ana sacını beyazlayana kadar bozma

uy sen arkadaş tavsiyesine sonra bana dua edersin :)hele kuaför sevmıyorsan sakın :)))) bende sevmem o yuzden röfleye bulaşmıştım 3 ayda bır yaptırılıyor dıye ama cok beyazladı mecbur butun boyatıcam artık röfle idare etmıyor paşa paşa 5 haftada bır (kı oda ılk butun boyatmada sonra sac alısınca sure daha kısalıyormus)tutucam kuaförün yolunu.
hem ana sacın kendıne has bir parlaklığı var boyada onu yakalayamıyorsun ne kadar bıtkıselde olsa kalıtelı boyada olsa bi matlık oluyor .Kendı sacından bır, bırbucuk ton acık uclara obre attır renk ısıltısı olsun ama ana sacını beyazlayana kadar bozma

iki yıl önce 1 yıla yakın kızıl kullandım. fakat çalıştığım yer yazlık bir yerde olduğu için günde en az 2 kere duş alıyordum. tabi kızıl oluyordu sana turuncu hem de 1 hafta gibi bir zamanda. ben de zaten uzun bir süre aynı saç rengini kullanamadığımdan koyu kahveye boyayım 3-4 ay gibi bir süre boyamadım, daha sonrasında tekrar  koyu kahveler, kumrallar gitti geldi. en son kendim açtım ve küllü kumrala boyadım tabii yeşil yeşil parıltılarla gezdim. ondan sonra loreal in bakır kahvesini yapmak istedim çok hoş duruyordu. fakat bir boyadım kızıl
iki yıl önce 1 yıla yakın kızıl kullandım. fakat çalıştığım yer yazlık bir yerde olduğu için günde en az 2 kere duş alıyordum. tabi kızıl oluyordu sana turuncu hem de 1 hafta gibi bir zamanda. ben de zaten uzun bir süre aynı saç rengini kullanamadığımdan koyu kahveye boyayım 3-4 ay gibi bir süre boyamadım, daha sonrasında tekrar  koyu kahveler, kumrallar gitti geldi. en son kendim açtım ve küllü kumrala boyadım tabii yeşil yeşil parıltılarla gezdim. ondan sonra loreal in bakır kahvesini yapmak istedim çok hoş duruyordu. fakat bir boyadım kızıl . üstüne koyu küllü kumral yaptım üzerinden 1-2 ay geçti geçmedi. şimdi aşırı sarı  istiyorum. ten rengim dolayısıyla her renk de yakışıyor allah cezamı vermesin
. üstüne koyu küllü kumral yaptım üzerinden 1-2 ay geçti geçmedi. şimdi aşırı sarı  istiyorum. ten rengim dolayısıyla her renk de yakışıyor allah cezamı vermesin . kuaföre güvenemiyorum mahvedicek saçımı diye. kendim açmak istiyorum ama sizin bir öneriniz var mı acaba
. kuaföre güvenemiyorum mahvedicek saçımı diye. kendim açmak istiyorum ama sizin bir öneriniz var mı acaba