- Konu Sahibi xsxehrazat35
-
- #2.141
şu renk nedir ?
ImageShack - Image Hosting :: adszbu4.jpg
slm kızlarr ben saçlarımı en son ramazn byramında siyaha boyamıştım. sıkıldığım için bu bayram değişiklik olsun dedim rengini açtırmak istiyordum lorealin yoğun renk açıcısıyla ilk açtırdım . tabi diplerden çıkan saçlarım çok açık kızıl oldu aralarda da siyahla r kaldı bende kapanır diye palettenin büyülü kahvesiyle boyadım tekrardan şu anda saçlarım açık kahve ama dipleri farklı renk ayrıca siyahlarda varsizce ne renk alırsam hepsi tek renk olurr ??
bende kuaförü düşünüyorum herhalde en etkili çözüm o .tşk ederim . (eğer kuaföre gidemezsem koyu kahve alsam kapanırmı sencee?
slm kızlarr ben saçlarımı en son ramazn byramında siyaha boyamıştım. sıkıldığım için bu bayram değişiklik olsun dedim rengini açtırmak istiyordum lorealin yoğun renk açıcısıyla ilk açtırdım . tabi diplerden çıkan saçlarım çok açık kızıl oldu aralarda da siyahla r kaldı bende kapanır diye palettenin büyülü kahvesiyle boyadım tekrardan şu anda saçlarım açık kahve ama dipleri farklı renk ayrıca siyahlarda varsizce ne renk alırsam hepsi tek renk olurr ??
merhaba
Eğer ki açık bir saç rengi istiyorsan kuaföre git bence,o boyasın.a.s
saçlarını riske atma canım.
Saçlarının hepsi istediğin gibi açık renk olur.
Şayet dersen açık,koyu farketmez kendin siyah boya hepsi tek renk olsun...yerimseniben
sweety_eva -
saçlarınız anladığım kadarıyla koyu renk istediğinize göre
saç boyalarının üstüne istediğiniz renk diyelim nasıl tutacağı resmi var ona göre istediğiniz rengin 1-2 ton çığını alınki istediğinize yakın tutsun
ImageShack - Image Hosting :: stockolmsigning4hq5lk3.jpg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?