Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇ BOYAMA ve SAÇ RENGİ HAKKINDA Sorular Ve Öneriler

mrb arkadaşlar ben saçımı evde kendim boya alıp boyamak istiyorum ben esmer bir bayanım fındık kabuğuna boyamak istiyorum sonrada kuaförde röfle yaptırcam bal rengi olurmu acaba saçım yanarmı yakışırmı çok pahalı yapıyorlar beni bilgilendirirseniz sevinirim :utangac:ayrıca yeni üye oldum

saçın çoık koyu ise fındıkkabuğu olmaz cnm tam orenk istiyorsan zor olabilir saçın koyu değilse olur kuaförler önce saçı açıp sonra o renge boyuyorlar röfle de yaptırırsan saçın iyice yıpranabilir bence daha koyu bir zwmin olabilir ama sıcak çikolata gibi

canım 56 neresi? sonrada trabzonda oturmuyorum yazmışşın anlamdım inan hiç.istanbulda oturuyorsun sandım bı an başka ilde oturacağın aklıma gelmedi.istanbulda avrupa ve anadolu yakasında cosmoplex diye kocaman kozmetık magazası var.kuaforler bıle burdan gidip alıyor boyalarını. aklına gelen her turlu boya var hemde en kalıtelısınden hemde çok uygun fıyatları.mesela lorealın ozel kuaofor boyaları 11 ytl. kuaofor bunu alıyor muşterının saçını lorealle boyayıp alıyor 100 ytl yı .sonrada ıyı markayla boyadım canım dıyor.

arkadeşler yardımcı olun ben ben koleston boya alcam fındık kabuğu yada çikolata kahvesi boyamak istiyorum ben esmer bir bayanım sonrada röfle atırcam olurmu kuaförde yardımcı olun lütfen
:utangac:

inanmıyorum beni istanbula götürünnn:) evet cnm loreal in bir sürü boyaları var ve kuaförler en az 50ye boyuyorlar ama kara bak!
burda yani samsunda:) öyle yerler yok var ama alix selective var loreal in ve diğer markaların sırf salonlara özel boyalarına rastlamadım ya ben loreal e niyeyse sempati duymuyorum:( daha çok şikayet oluyor ona biliyor musun koleston u da istemiyorum geriye alix kalıyor ama emin olamıyorum ondan igora royalda da var aslında ama sanki çikolata kahvesi böyle soluk bir renkti kumral gibi kızıl tonu barındıran kahve gibi pek değildi resmen muallaktayım mn54 sen alix i düşünüyor musun sen bir alix e bak çikolata kahveye ben de bakacağım yani kolestonun katalogunda da renk çok süper değil ama daha koyu kızıl gibi o hoşuma gitmişti kolestonun içinde kına özü var sanırım alix i kullananlar memnun ama bilemiyorum işte bu arada loreal in çikolata kahvesi de fazla açık kızıl gibiydi sanki?

arkadeşler yardımcı olun ben ben koleston boya alcam fındık kabuğu yada çikolata kahvesi boyamak istiyorum ben esmer bir bayanım sonrada röfle atırcam olurmu kuaförde yardımcı olun lütfen
:utangac:

canım esmersen ve daha sonra rofle attırmak istiyorsan fındık kabuğu yerıne yanı 7.3 yerıne 7.1 e boya yanı kullu kumrala boya. saçın çok dore olur ve esmerım dıyorsun esmere dore saç pekte hoş olmuyor.gerçi zevk meselesi dore olsun ıstıyorsan fındık kabuğuna olmasın ıstıyorsanda kullu kumrala boya

bnece küllü daha riskli olabilir üzerine sıcak tonlarda sarı istiyor gerçi uzman değilim ama küllü kumral da solgun bir renk bence bronza yakın esmersen dore daha hoş durur kaşlar ve gözlerin kahve olması da etkili tabi çok esmer olup da kaşı gözü siyah gibi olanlara evet dore ve açık renkler hoş olmuor siyah gibi saçlar daha özellik katıyor ama koyu buğday gibi bronz esmerlere dore bal sarısı renkler yakışıor örnek beyonce hadise

benim saçım kahverengi aslında çikolata kahvesinede boyamak istiyorum karasızım hangi boya alsam saçım yanar diyede korkuyorum ben evde boysam kuaförde röfle atırsam olurmu ki bilmiyorum saçımı mahfetmek istemiyorum yardımcı olun bilgili olan:sm_confused:

çikolata kahve daha iyi tutar ama kuaföre danış bence çünkü kızıl zemin üzerine belki bal sarısı atmaz ya da daha turuncu olabilir sen kuaförüne danış

burda ben ılk kez girdiğimde bahsettığım magazaya resmen şok geçirmiştim her turden boya vardı ve çok uygun fıyatlarıda. bu kuaforler malesef o kadar çok kazıklıyor kı. ha hakkını yememek lazım çoğu çok guzel işler çıkarıyor. ama kaç kız bılrım eve aglayarak geldiğini:) canım beyoncenın saçı kullu kumrala boyanmıştır. eğer resimlerini yuklemeyı başarırsam yuklerim.

beyonce002.jpg

diğer resimlerinede baktım evet çoğu renklere boaymış ama benım aklımda kalan ve en çok yakıştırğdım renk buydu.ki beyonce de çokkoyu tenlı olsada sarımsı bı koyuluk ondakı.tabı zevk meselesi dıyorum yıne. ama dunya doğal görunumden yanayken bızlerde doğala en yakını seçsek ıyı olur dıyorum kızlar. sokakta dışarda o kadar çok yapay saçlar var kı.

yaa cnm bende kararsızım...bende şuan kütahyada okuyorum ama yazın bi istye gidicem. bi oraya gidebilirim...ama bilmediğim emin olmadığım bi boyaylada boyamak istemiyorum...yanar manar sonra iş daha kötü olur.ama o boyaları deneyenler yapanlar varsa bize bi yol göstersinler.gözdeycm sennde dediğin boyalara bakcam...

yaa cnm bende kararsızım...bende şuan kütahyada okuyorum ama yazın bi istye gidicem. bi oraya gidebilirim...ama bilmediğim emin olmadığım bi boyaylada boyamak istemiyorum...yanar manar sonra iş daha kötü olur.ama o boyaları deneyenler yapanlar varsa bize bi yol göstersinler.gözdeycm sennde dediğin boyalara bakcam...

canım aklına gelebilcek her turden markayı kullandım.
koleston :saç rengini açmadan başarılı ancak yıpratması fazla ve renk oldukça yapay.
alix avien : açmada başarılı ancak saçı berbat yapıyor mısır puskulu gibi.
selektive : renkleri başarılı ancak oda saçı oldukça yapay ve yıpratıyor kurutuyor soluyor.
loreal : kolestondan daha az açıyor.ama renkleri oldukça başarılı doğal ve saça en az zarar veren loreal.
lady ın color : renklerini hiçbir şekilde begenmıyorum saçı berbat yapıyor.
neva color : sakın kullanmayın :)
bellisima :) saç rengini açmada başarılı ama yıne de orta derece de bır boya.
yanı bunlar tabıkı pıyasa boyaları. ozel kuafor boyalarını yazmıyorum.çünkü istanbul dışındakılerın alabılmesi zor

alix avıenıde yazdım ya canım.ıgora royal kullandım ondanda memnun kalmadım.şimdi bu kadar boya hakkında nasıl yorm yapabılıyosun dıye sorarsanız ben 5 yıldır etrafımdakı tum kız arkadaşlarımın saçlarını boyadım defalarca defalarca defalarca:)çoğu yıllardır kuafore gitmiyor

kızlar boyalarla ilgili şikayetleri okudum az önce internetten ve hemen hemen hepsinin sorunu bayat boya yani son kullanma tarihi ile ilgili sorunlardan dolayı ya boyayınca renk koyu çıkıyor ya da hiç boyamamışsın gibi etki oluyor vs. en iyi boya markalarından bile bir sürü şikayet var bunların sebebi hem boya tarihi hem de kullanım hatası mesela sizin kendi saç renginiz diplerden koyu ama saçınızın bir kısmı da boyaysa e açık bir renge ya da 5 no.dan itibaren açık renklere boyarsanız tabi ki dipleriniz turuncu diğer boyalı kısımlar ya boyayla aynı renk ya da daha koyu olacaktır bunlar kullanım hatası ve çok önemli beyazları inatçı olanlar da doğal renkleri yani sonu 0 ile biten renkleri tercih etmeliymiş mesela 7.0 kumral,5.0 açık kahve, 9.0 sarı gibi ,yansımalı renklerde bazı beyazlar kapanmıyormuş dore ve küllü gibi 7.1,6.8,7.54 bu tür renkler yani
boyanın son kullanma tarihi geçmese bile taze olmadıkça etkisi de azalıyormuş yani taze olan boyalar yeni imal edilmiş olanlar maksimum seviyede boyarken dierleri daha etksiiz soluk bir görüntü veriyor o yuzden market boyaları biraz riskli marketlerde ne kadar hızlı mal değişimi olursa olsun 1 hafta içinde tüm boyalar satılıp yenileri gelmiyor di mi?kullanma tarihine kadar o boya orada düşünün ama etkisi de azalıyor o yuzden ne diyoruz yok palette ile boyadım saçımı yıprattı(ya bizim saçımızda bir sorun varsa?)yok loreal aldım hiçbir değişiklik olmadı,koleston ile diplerim turuncu oldu bunlar boyalardan kaynaklanmayan mevzular

Back
X