- Konu Sahibi xsxehrazat35
-
- #2.521
küllümango küllümango banada bi yardım(((diğer arkadaşlarda olabilir lütfen bi akıl verin ben aslında daha önce yazdım ama cvp olmadı tekrar anlatayım saçımı dört ay önce kızıldan kahverengiye çevirdim ve dört aydır da hiç boyamadım. şu an baya bi aktı kahverengi arada kızıl yansımalar var tabi.bugün bi kutu küllü koyu kumralla bi kutu koyu kumral boya aldım haftasonu boyıcam tutarmı?daha beklemem gerekirmi acaba?
ay küllü mango çok saol benimle ilgilendiğin için ben aslıkda küllü koyu kumral istiyorum ama yeşerirse saçlarım die korktum o yüzden birini koyu kumral aldım saçlarım baya uzun benm ve ben kızıllıklardan çok kahverenginin rengini kırabilmek istiyorum.çok fazla kızıllığım yok zaten sadece yansıyo bazen.ikisini karıştırsam kötü mü olur deiştiriyimmi diğerinide küllüyle ?bu arada cvpladığın için gerçekten çok saol o kadar soruyla uğraşmak zor valla bravo sana:)ha bide hemen büyük bi deişim beklemiyorum zaten sürekli kullancam bu boyayı zamanla açılsın yeter:))
sesa şimdi farkettim saç hikayelerimiz hemen hemen aynı.açıcıyı kullandığında sonucunu yazabilirmisin buraya.aslında açmamaya kararlıydım ama iyiyse bende kullanıyım.umarım iyi gelir yıpranmaz saçların.
kiya kızlar loreal excellence 7.1saçımı mahvetti kullumangocum boyadm saçımı bugun ama gozlerime inanmdm dipler kumrali anımsatan hafif turuncumsu bsy 5 cm sonrası siyah ya siyah benneyaptımki neden boyle oldu acaba boya mi bozuktu kas yapym derken goz cikarmak buna denir
canım benm çok saol anladım:))ama aldığım yerde yüzde9 luk yoktu maalesef artık elimdekilerle boyıyım bu sefer bi dahakine başka yerden alırım.verdiğin bilgiler için teşekkür ederim canm çok:)))bi de kızıldan önce röfle vardı saçımda senin yazılarının hemen hemen hepsini okuduğum için korktum yeşilimsilik olur mu die ondan birini koyu kumral almıştım canım ikisini karıştırırım dierek.son bişiy sorsam fazla olmuş olmam umarım ben hep loreal kullanıyorum onda varmı yüzde 9 luk peroksiti olan?
evettttt.saçlarımı yıkadım.tek kelimeyle süperrrrrrrrrr.(bence tabi)
kahve rengini saçımda gördüm sonunda.ilk boyamamla arasında dünya kadar fark var.ilki daha kırmızımsıydı.şimdi bayaa azaldı.dipler sarıya doğru dönüyodu yıkadıkça.şimdi daha homojen oldu.tabi biraz fark var halaa.ama bunuda gördüm ya zamanla kesin azalacak o fark.yarın gitcem bakalım kuaföre föne.bu sefer ne diyecekçikolata kahve gibi oldu yaa çok hoşşş
canım boyadan sonra en az 3 gun saçına fön çektirmemen ve yıkamaman gerekli. saçın açılan pulları bu 4 gun içinde kapanır ve boyadan sonraki ilk 4 gunde yapılan işlemler sayesinde saçtakı boyanın yaklaşık yuzde 50 si akar gider.
o yuzden bence sen yarın föne gitme. 3 4 gun bekle yıkamadan. sonra gıt. tabı yıne sen bılırsın canım
ayyy öylemii.ozaman salı filan giderim föne.öğrendiğim iyi oldu.çok sağol. canım saçımın durumu hakkında ne diyorsun. gelişme nasıl.bundan sonra ne yapayım. 6.1 e devammı yoksa 7.1 e mi başlayayım.ama bu sefer 15 günde boyamayı düşünmüyorrum 1 ay geçsin diyorum. ne dersin.
bide 15 gün önce palette yoğun açıcı ve 6.1 loreal boyamışitım. şimdi 6.1 loreal boyadım tekrar. bide şu sabun işine devam edeyimmi. çok soru sordum yaaakusura bakma
sana güveniyorum bi tek o yüzden.
saol canım:) dedigim gibi aslında 4 gun ne yıka ne sampuanla ne kurut makıneyle hiçbirsey yapmaman gerek. senin daha onceki saçların ne renkti canım hatırlamıyorum. eşin boyuyordu değil mi bı onu hatırlıyorum bırde işe gidemem rezil haldeyım dıyordun. dogru mu hatırlıyorum acaba? önceki halını hatırlayamıyorum tam o yuzden gelişmeye bırsey dıyemem ama yınede sen begendıysen ne mutlu. bırde ne istiyordun tam olarak canım ona göre yardımcı olayım daha sonraki boyamaların için. kusra bakma canım hatırlayamadıgım için.az yardımcı ol lutfen:)
evet eşim boyadı yinesaçlarım uzun süredir siyah boyaydı.en son 3 kez kızıla boyamıştım. daha sonra (senin tavsiyenle sağol) palette yoğun açıcı ve 6.1 e boyadım.şimdi yine aynı renge boyadım. ben 7.1 istiyorum. ama sen 7.1 açık kalır 6.1 e boya dedin.(bende tamam dedim )bide saçlarım kürek kemiklerime kadardı kestirdim 1 ay önce omuzumun altında şimdi.1 karışa yakın saç gitti yani.o koyu simsiyah yerler bayaa gitmiş oldu.
şuan beğendim saçımın rengini ama biraz daha açık olsa hani daha çok beğenicem.kumral olsun istiyorum tam anlamıyla.
bir durum daha var. saçımı kesen kız berbat kesmişti. bugün kuaföre düzelttirmeye gittim.biraz düzeltti ama tam olmadı. biraz uzasın 1 ay sonra yine kescem dedi.yani uçlarda hala kızıllık var onlarda biraz kesilecek zaten mecburen.onları pek sorun yapmıyorumda 2-3 cm anca kesilir gerisi kalır yine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?