- Konu Sahibi xsxehrazat35
-
- #2.581
canım benim saçımda 3 renk vardı bütün saçı tek renge dönüştürmek çok zor kuaförler bile bazen tutturamıyorlar bunu ama arkadaşımla yaptık valla süper oldu kuaför görse bi aferin alırdık heralde:sm_cool:
bak benim uçlarda kızıl siyah ortalarda sadece kızıl diplerde kendi saçım vardı.biliyosun sadece siyah açılınca kahveye dönüyo. kızıl oldumu işin içinde, açıldıgında turunculuk oluyor. kendi dogal saçın açılıncada direkt sarıya dogru açılıyor.
anladıgım kadarıyla sende kızıldan kahveye döndügünde uçlarında baya koyuluk oldu açıncada sanırım önce uçlardan başlamadın o yüzden üstler çok açılmış altlar koyu kalmıştır.keşke benim gibi önce altlara sürüp 20 dk sonra ortalara geçseydin.
şimdi napıcaksın peki eger yakın zamanda açtıysan saçını yıpratma ihtimali çok yüksek canım yaa ama dügünde varmış.zor bi karar ama ya bu şekilde kalıp dügünde topuz ve duvakla gizleyebilir kuaförün yada göze alıp tekrar uçları açtırıp (ki yıpranıcak tabi ucları) dügünden sonra hemen kısaltabilirsin saçlarını.
Bilgisi olan arkadaşlar, saçlarım normalde koyu kestane senelerdir röfle yaptıra yaptıra sarıya döndü. Sorunum benim saç diplerim çok çabuk geliyor. Üstelik hepsi beyaz olduğu için
15 günde bir çıkan beyazları, evde lorealin koyu sarısıyla kendim boyuyorum. Fakat kalıcı olmuyor.Daha koyusuda
sarılarımla uyum sağlamıyor. Fikir verebilecek arkadaşlar yardım lütfen ???
sesacım bisüre uğramamıştım siteye ders çalışıyım diea.s.senin için çok sevindim gerçekten madem o kadar iyi bende alıyım o zaman diycem ama tek başıma nası becercem orası muallakbenneyaptımkibide benm saçları geçenlerde boyadım küllü koyu kumrala şimdi dipler altı parmak kadar koyu kumral küllü geri kalanı siyaha yakın kahverengi oldu.yani boyanın tek yararı kızıl parlamalarım yok artık ama küllümangoyu dinleyip peroksiti yüksek alsaydım keşke sabredemedim cezasını çekiyorum:çok üzgünüm:canm foton varsa merak ettim şimdiki rengini koy da bakalımyerimseniben
slm kızlar saçlarım nasıl olmuş. siyah ve kızıl boyadan sonra kahve ye çevirme çabalarım sonucu bu çıktı ortaya. küllü koyu kumrala boyadım en son. nasıl olmuş açılmışmı? küllümango cum resimlerime bakarmısın? yorumunu bekliyorum.
canım saçın kesinlikle sıyah değil artık. ve kızılda parlamıyor gerçi beyaz ışıkta kızıl pek parlamaz ama yınede açılmış heryerı ust kısımları gıbıyse. bıraz dınlendir ama saçını kat kat boya surersen yıne ıstedıgınden koyu çıkabılır.
kızlar ben saçlarıma bütün boya yaptırmak istiyorum. 2.5-3 sene önce uçlarına küllü sarı balyaj attırmıştım daha sonra onlar uzadı gittiler şimdi saçımın her yeri kendi doğal renginde. İlk kez işlem görecek denilebilir yani. Tenim beyaz-buğday arası bir şey.saçlarım kahverengi, gözlerim kahverengi. Saçlarımda istediğim ton kesinlikle kahvenin bir tonu. ama hangi tonu karar veremiyorum. Kullananlar falan varsa önerileri nedir,hangisi yakışır hangisini tavsiye ederler, bana bir yardımcı olsunlar lütfen,okulum açılmadan kendime yeni bir stil istiyorum çünkü. Benim arasında kaldığım renkler şunlar :
Biraz fazla ama sırnaşık şey ne beğendiysem topladım sizin için :teytey:
ttalım bu cikolata kahve icine seyrek altın kahve balyajlıya ben ilk resimdeki saç rengini beğendim bu ne renk bilen biri bana söylesin ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?