- Konu Sahibi xsxehrazat35
-
- #4.101
saçına boya silici uygula . ardından igora 6.888 ile 5.998 rengini yuzde 6 lık oksıdanıyla karıştırıp uygula .boşuna açtırıp saglıgından olma saçının .
küllümangocum sen bilirsin sana sorayım, saç eğer açık tondaysa ve yüzde 3lük oksidanla tutarsa az mı yıpranır?
verite karıştırılan boyadaki amonyak yuzdesi düşükse tabi daha az yıpratır . ben indolanın yüzde 2 lik oksıdanını kullanıyorum tonlama için . wellanın pastel tonlaması içinde 1.9 luk oksıdanı var. amacın açık saça tonlamaysa eğer dahada düşük oksıdanı ve sadece tonlama için olan düşük amonyaklı boyaları tercih etmelisin .
berry fotoları gordum . şimdi parlak ve saglıklı dursada zamanla saçın rengi ve kımyası bozulmaya başlayacak. şuanki saglıgına ve parlaklıgına kanıpta boyama derim .
Anladım doğallığını bozma diyorsun eşim gibiben 6.1 kullandım. tavsıye etmiyorum. zemin rengi zaten 5 6 tonlarında. ultra açıcıda oksıdan yuzde 7.5 luk. saçına zarar verir boş yere .
sarı alman papatyasını kaynat. fısfıslı bır şişeye koy . saçını ıslat dışarı çıkarken. ama yaz mevsiminde deniz kenarında daha ıyı olur. lush ta papatya sabunu var kumral saçlar için. ama ne derece etkili bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?