- Konu Sahibi xsxehrazat35
-
- #4.761
Kızlar loreal excellence önerdiler bana turuncuuluktan kurtulmak için, 6.1 i ama kendi kutusu resmen turuncu :))))))) anlamış değilim yardımcı olur musunuz? Eki Görüntüle 479361
aynen bi sıkıntı olduğu kesin :) off ne yapmam gerekiyor benim bu saçlarımı :2:Kutu üzerindeki boyada 6.45 yazıyor ama..kızıllı bakırlı yani.
kuyudakises arkadaşım sen saçının durumuna dua etmelisin bence ben senin yaptırdıklarını yaptırıp bir de kuaför gazına gelerek saçıma su dalgası yaptırdım dümdüz saçlarım tiftik tiftik oldu.sana ilk olarak kesinlikle saç serumu kullanmanı öneriyorum ve en az ik ay arayla saçını koyu kahveye boyamalısın umarım yardımcı olmusumdur.
Şimdi söyle anlatayım bu olay başıma nisanda geldi evet açıcı yüzünden oldu bu durum ama kuaföre belirttim canilik mi dersin acımasızlık mı dersin ne dersen de saçımı göz göre mahvetmesini seyrettim bunları geçelim şimdi saç serumu schwarzkopf 16 tl ye almıştım, saçımı yumuşattı oradaki görevlide saçın çok kurumuş ve lastik gibi dedi serum kullanmak zorunda olduğumu söyledi ben şunu anladım ki serumu aslında hep kullanmak lazım çünkü saçı ısıdan koruyor yumusatıyor vs. saçımda düzelme oldu tatlı badem yağı vazgeçilmezim her duştan önce sürüyorum bekliyorum uzamasunu hızlandırıyor ve ayrıca serumu uçlara sür allahtan sende su dalgası ilacı yok ve öyle şeylere gitme insan bunalınca farklı çareler arıyor ama bakım en güzeli ve bu ara saçım çok dökülüyor bunun için bitkisel şampuana bemiks katmayı düşünüyorum ve birde sarımsak.çok geçmiş olsun havvacım ya ne olcak bizim bu kuaförlerle sonumuzsaçlarının tiftik tiftik olması su dalgasından önce mi oldu canım sonra mı? yani demek istediğim senin de mi saçlarının yıpranmasının sebebi oryal? ve şuan saçların ne durumda, düzelme yok mu hiç? ben şu lastik kıvamından kurtulmak istiyorum, ne güzel sağlıklı parlak saçlarım vardı önceden şimdi bi matlık bi cansızlık kuaförlerin gazına gelmemek gerek aslında adamlar bizi kobay olarak kullanıyor resmen. oryal için ben cok önyargılıydım, adam beni öyle bir kandırdı ki güven sonsuz oturdum o lanet koltuğa.. boyadan sonra saçlarım ıslakken parmaklarımı arasında gezdirirken bi baktım saçlarım kopuyor!! o anki kalp çarpıntımı korkumu anlatamam, mümkün değil.. serum hakkında senden bilgi almak istesem? bana marka ve fiyat hakkında bilgi verir misin? senin de önceden kullandığın bir serum bu değil mi? cesaret edemiyorum çünkü birinin deneyip de işe yaradığını görmediği ürünü kullanmaya cevabını bekliyorum canım, teşekkürler şimdiden..
kızlar ya saçınızı koyu renge boyarken alnınıza kulaklarınıza bişey sürüyor musunuz kapkara oluyo ve kolay kolayda cıkmıyor iz kalıyor
Saçlarım koyu kahve, esmerim. Daha önce hiç boyamadım bazen kına yakıyordum hoş oluyodu. Ama artık çok sıkıldım tamamın değil ama uçlarını açtırmak istiyorum önerisi olan var mı?? Bi arkadaşımda görmüştüm adı "ışıltı atmak" mış uçlarının rengini açtırmıştı hoş olmuştu unun hakkında bilgisi olan var mı?
tatlım ışıltı attıran arkadaşlarım var saçının bir kaç ton açığını atıyorlar yaptırmadan önce bir iki kuaföre sor ve saçlarınla çok oynama derim doğal her zaman güzeldir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?