- Konu Sahibi xsxehrazat35
-
- #4.941
Canım ben saçlarımı kumrala boyatmıstım suan dıbı geldı dogal sac rengım koyu kahverenegı ama uclarına dogru hala acık kahve kumral gıbı ben ılk once acık kullu kumrala boyatmaya dusunuyorum ondan sonra acıcıyı sacımın uclarına sursem sarı olur mu su resımdekı gıbıcanım,
ben koyu kahveye boyalı saçımı açtım.
çok güzel oldu. tavsiye ederim.
tesekkur ederimm kocam saolsun ıyı ıs cıkardı :)bu fotolar aksam cekmıstım sımdı gun ısıgında baya sarı gorunuyo dıplerı azcık dogal dursun dıye acık kullu kumralla acık kumralı karıstırıp dıp boyamı yapsam dıyorum fıkrınızz varmıı??
küllü kumral kanımca..benim saçlarımın renginde..
Canım ben sacımı kumrala boyatmıstım suan dipler koyu kahve uclara dogru acık kave kumral gıbı ben saçlarımı ılk acık kullu kumrala boyatmayı dusunuyorum ama uclara dogruda sarı olmasını ıstıyorum acıcıyla acsam ıstedıgım gıbı olurmu
orta küllü kahve uçlardada kalın pilatin balyaj :))
aslında bende krepe balyaj ıstıyodum onun ıcın oncelıkle zemın rengını oturtmaya karar verdım ve sımdılık bu renk cıktı zamanla oturunca ucları acmayı dusunuyorum..acma ıslemını kendın becerebılıyorsan yap ve benım gıbı acık kullu acık kumral karıstırıp boyayabılırsın ama acma konusunda acele etmen lazım ben esıme anlattım nasıl yapacagını hızlı bır sekılde yaptık ve o yuzden renk farkı olmadı tabı sacı acarken dıplere en son suruyosun dıpler cabuk acıldıgı ıcın onemlı olan sacını guzel bır sekılde acmak ve ıstedıgın renge boyamak..tabı kontrollu ve yıpratmadan
yok tatlım.saçlarımı yıpratmadı. palette güzel bir boya.açılınca da saçlarım bakır bal rengi karamel arası bir şey oldu.
her yeri aynı renk oldu. farklı tonlara bürünmedi yani.
terracota kahvesi yoğun kızıl toprak rengi.ilk boyamada bile iyi oldu.ikincide renk oturur diye düşünüyorum.
ben palette yoğun açıcı ıl 1 gibi bir şey onu kullandım.
bir de saçlarıma çok bakım yaparım,sanırım o yüzden de fazla yıpranmadı saçlar.
a.s.
Saol canım:) Ben saçlarımı açık kullu kumrala boyasam uclarınıda acıcıyla acsam bunun gibi olur mu yanı alt kısımları platın sarıya doner mı?
ewt cnm snn dediğin gibi küllü kumralmış. ama hiç küllü gibi durmuyor ne bilim küllü denilince aklıma gri, eskizz tarzı bişe gelio. sen hangi boyayı kullanıyorsun? normalde saç renklerini iyi bilirim ama gel gelelim bu tarz renkler konusunda çok zayıfım( 50:
cnm ben bildiğimiz çoğu boyayı denedim.ama syoostan memnun kaldım.şuanki saç rengimde syoos.bu hafta içi tekrar boyıcam rengin oturması için.içine birazda küllü sarı karıştırıyorum ben ama bu kez daha fazla eklicem..bakalım nolcaksen ne yapmayı düşünüyosun?
ben ballı kumralla küllü kumral arasında kaldım( mecburen kuaföre gidicem katalogdan artık bakarım ona göre karar veririm böyle bulamıyorum çünkü .(((((((( 43:
Eki Görüntüle 655644 bu rengin adı tam olarak nedir,inanılmaz naturel duruyor.
Eki Görüntüle 655619
istediğim işte böyle birşey.ama ney,yada kuaför bunun kadar profosyonel bişey yapabilirmi,ben açık bugday tenliyim,kaşlarım siyah bana yakışır mı? mübarek 5 bilinmeyenli denklem gibi.:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?