- 6 Şubat 2018
- 11.206
- 14.571
- 298
- Konu Sahibi xsxehrazat35
-
- #6.241
Görebilir miyim acaba ?merhaba. bende siyahtan orta kumrala döndüm. palettenin 10.0 açısı var onla açtım sonra 6 ve 7 karışımı kumral rengi yaptım üzerine. kuaför açılmaz bu saç demişti. gidip gösteresim geliyo
Görebilir miyim acaba ?
attımGörebilir miyim acaba ?
Çokguzelsiniz masallah goz renginizle cok uyumlu olmuş ama neden aralar sarı gibi?
Aslinda buda yakışıyormuş bence ben hic sevmem siyahı ama size yakışmışbence
Çokguzelsiniz masallah goz renginizle cok uyumlu olmuş ama neden aralar sarı gibi?
merhaba. bende siyahtan orta kumrala döndüm. palettenin 10.0 açısı var onla açtım sonra 6 ve 7 karışımı kumral rengi yaptım üzerine. kuaför açılmaz bu saç demişti. gidip gösteresim geliyo
Teşekkür ederim :) yıkayınca açılmıyor ya. biraz sabırsız olduğum için dayanamadım boyadım ben :)Vallahi ikiside yakışmış size. Saçlarım biraz kendine gelsin son çare olarak artık bende açıcıyla açıcam artık. Çünkü yıkaya yıkaya rengin parlaklığı gitti ama fazla açılma olmadı ne yazıkki
Vallahi bende çok sabırsızım aslında çünkü siyaha hiç alışamadım. Ama neredeyse 3 ay içinde 4 kere boyadım ve birde açma uygularsam saçlar elimde kalacak diye korkuyorumTeşekkür ederim :) yıkayınca açılmıyor ya. biraz sabırsız olduğum için dayanamadım boyadım ben :)
Vallahi bende çok sabırsızım aslında çünkü siyaha hiç alışamadım. Ama neredeyse 3 ay içinde 4 kere boyadım ve birde açma uygularsam saçlar elimde kalacak diye korkuyorum
Vallahi bende çok sabırsızım aslında çünkü siyaha hiç alışamadım. Ama neredeyse 3 ay içinde 4 kere boyadım ve birde açma uygularsam saçlar elimde kalacak diye korkuyorum
güzel olmuş niye boyatıyorsunkiArkadaşlar merhaba,yardımcı olursanız çok sevinirim.Hayatımda ilk kez sacımı boyattım ama bana açık geldi.Diplerine dokunulmadı.Fotoyu ekliyorum.Dibine dokunmadan evde kendim,uçlarını nasıl dip renginde yapabilirim? Boya ve uygulama önerilerinizi bekliyorum
Hic alısamadım cok açık renk geliyorgüzel olmuş niye boyatıyorsunki
kuzum ben 15-20 güne bir saç boyayan insanım. korkma hiç bişi olmaz fazla tutmadıkça
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?