E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi xsxehrazat35
-
kızlar saçlarımı boyatıcam bi trlü karar veremedim.
çok teşşekür ederim gözdeya.s. yani sen almaya kalksan hangi markaya güvenirdin yada bunlardan birini kulalanan varmı aranızda?
cnım lorealin boyası daha iyi bence kolestiona güvenme derim sacımı defalarca boyatan biri olarak sana schwarzkopf un putralı acık sarı bir boyası var onu dene derim kızıllık bırakmaz putralı oldu için yinede sen bilirsin iyice bak öyle boya derim
saolsın canım bana tam marka ve numara verirsen çok mutlu olurum çünkü yarın gidip almayı düşünüyorum:1rolleyes:
kızlar benim kendi saçım acık kahveydi koyu kahveye boyadım siyah oldu açık kumral yapmak için hangi boyadan almalıyım sacımı boyayalı 1 hafta oldu yardım edermisiniz
selam arkadaşlar ben siteye yeni üye oldum ve size danışmak istediğim saçım benim koyu kestane sanırım şu anda saçımda boya yok ben röfle yapırıyordum ama şimdi kendim evde boyamayı düşünüyorum benim tenim açık olduğu için platin röfle çok güzel oluyordu ama artık biraz parası çok gelemeye başladı şimdi bana yardım edermisin palette renk açıcı aldım 4-6 ton açandan açarsam saçım sarımı olur üzerine de loreal kumral aldım şimdi boyalarla bakışıyoruz cesaret edemiyorum sizce nasıl olur
ren açıcının üzerine ne renkl yapmalıyım yada direkt kumral yapsam nasıl olur Cevaplarsanız beni çok sevindiririsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?