• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇ BOYAMA ve SAÇ RENGİ HAKKINDA Sorular Ve Öneriler

Selam arkadaşlar benim saçlarım koyu kestane ben kumral düşünüyorum nasıl olur acaba ayrıca marketteki kız önce palettenin açıcınsından uygula üzerine kumral yap dedi ben hiç evde boya yapmadım da bana yardımcı olursanız çooooook sevinirim. şuanda saçım da hiç boya yok lütfen bir fikir verirseniz sevinirim.

selam arkadaşlar yine ben acaba açıcı uygularsam saçım yeşil gibi mi olur ve kumral üzerine nasıl olur senağlama

Son düzenleme:
canım sacında hıc boya yoksa acmana hıc gerek yok yazık yıpratma sadece kullanıcagın boyanın 1 ton acıgını kullan derım ben:D

arkadaşlar goldwell tophic marka saç boyasını kullanan var mı?
goldwell kaliteli bir markaymış boyalarının da amonyak seviyesi düşükmüş

arkadaşlar ben açık ve solgun tenliyim ama kaşlrım ve gözlerim ve doğal saç rengim çok koyu ,şu an çikolata kahve gibi saçım ama tam deil koyu kumral tonlarında yer yer kızıl kahve ,sarı istiorm aslında en uyumlu olan koyu renkler ama koyu da pek istemiorm gibi kafam karışıor arada:(

ABD'de Yale Üniversitesi Kamu Sağlığı Fakültesi'nden Dr. Yawei Zhang'ın başkanlığındaki uluslararası bir grup bilim adamı saç boyasıyla ilgili bir araştırma yaptı.

Araştırma, yılda dokuz kezden daha çok saç boyası kullananların kronik lenfositer lösemiye yakalanma olasılığının, daha az kullananlara kıyasla yüzde 60 artış gösterdiğini ortaya çıkardı.

1980 yılından önce düzenli saç boyası kullanan kadınların ise daha fazla tehlikede olduğu ve bu kadınların bir kan hastalığına yakalanma riskinin yüzde 70 artış gösterdiği belirlendi. Koyu renk kullanan kadınların bir tür kan kanseri olan foliküler lenfoma yakalanma olasılığında ise yüzde 50 artış olduğu kaydedildi. Amerikan Epidemiology Dergisiínden yayımlanan araştırmaya göre kalıcı olmayan koyu renkler kullanıldığı takdirde ise bu risk yüzde 70'e çıkıyor.

evet ya sonuçta kimyasal çok sık kullanmamak lazım hele beyazınız yoksa ve kendi renginiz size yakışıorsa hiç boyamayın en fazla gölge röfle yaptırın derim onlar saç derisine temas etmior böylecec sorun oolmuor

slm arkadaşlar. bana acaba önerebileceğiniz bi kızıl kahve rengi yok mu???????varsa marka ve numara....lütfennnnn

:1no2:arkadaşlar tek istediğim geçici boya ama bulamıyorum. saç diplerimi geçici boya ile boyayıp bir ay sonrada kalmasın istiyorum.eskiden lorealin vardı geçici boyaları bir ay içinde yıkaya yıkaya akıp gidiyordu.Böyle bi ürün hakkında fikriniz varsa yardımcı olabilir misiniz?

merhaba arkadaşlar.ben yıllardır röfleli dolaşıyordum ta kiii erkek arkadaşım turuncu saç isteyene kadar. bende karar verdim ve yaptım. röfleli saçımın üstüne palette 7.55 karameli boyadım ve turuncu oldu. ama 2. boyamamda turuncu olmadı.bende bu sefer palette 5.1 boyadım ama bu seferde saçlarım çok kırmızı oldu.ben açık bakır rengini hangi boya ile yakalayabilirim arkadaşlar acil yardım lütfen.ayrıca kuaförler bu işlem için saç açmak istiyorlar ve 250 ytl istiyorlar ben evde yapmak istiyorum.lütfen bana yardımcı olun cevaplarınızı büyük bir sabırsızlıkla bekliyorum

kızlar bugün küçük tüp boyayla saçımın bi kısmında denedim,koyu kızıl renk ile boyadım,ama hafiften turuncumsu oldu ışıkta,kendi saçımın daha koyu olması gerekiyodu galiba,
bu yüzden kendi saçımı önce koyu bi renge boyayıp sonra kızıla boyasam diyorum?
önce siyaha boyasam sonra aldığım koyu kızıla boyasam olur mu mesela? yada koyu kahverengiye mi boyasam önce? lütfen cvp kızlaar

cnm sacına Uygun Bı Kızıla Boyarsan Daha Iyı OLur Kızılmı Yapmak Istıyosun Koleston Ask alevıyle Sarap KıZılını karıstırabılırsın Arkadasımın Sacları COk gusel OLmustu SıYahın Ustune GUsel BI renk Tutmaz SAnıyorum VE cabuq akar KEndı saclarının ustune yap Daha Iyı Oluryerimseniben

kızlar ben avatardaki gibiyim her ne kadar belli olmasa da:) saçımı çikolata kahve ile kahve karameli karıştırıp boyamayı düşünüorm ama hala biraz kararsızım ,yüzüm soluk ve beyaz kaşlarım ve gözlerim siyah canlı bir saç rengi istiorm ki beni daha canlı göstersin makyajlıyken hiç sorun yok ama makyajsızken biraz daha canlı bir saç rengi istiorm sizce daha koyu renkler mi yapmalıyım yoksa çikolata kahve tonlarında mı?şu an ki saç rengim biraz deişik ama koyu kumral tonlarında,şimdiden teşekkürler:)
bu arada loreal excellence buzul kahve,karamel kahve deneyen var mı?

cnm sacına Uygun Bı Kızıla Boyarsan Daha Iyı OLur Kızılmı Yapmak Istıyosun Koleston Ask alevıyle Sarap KıZılını karıstırabılırsın Arkadasımın Sacları COk gusel OLmustu SıYahın Ustune GUsel BI renk Tutmaz SAnıyorum VE cabuq akar KEndı saclarının ustune yap Daha Iyı Oluryerimseniben
eed cnm kızıl gider dediler,bende öle yapiym madem dedim..bi ara istiyodum bende zaten
ya ama ben koyu kızıl istiyorum yani böyle kırmızı gibi olmasın:1no2:açık renk olmasın istiyorum
arkadaşlarının saç ne renk oldu o renkleri karıştırınca:uhm:

arkadaşlar benim saç rengim normalde açık kumral 15 yaşımda siyaha boyattım bir sene sonra aktı diye yine boyattım 1 sene sonra hint kınası varmış akmıyo diye onla boyattım ve 3 ay önce kestaneye dünde gidip sarı balyaj yaptırdım ama çok pişmanım şimdi saçımı direk kumrala boyasam sarı balyajlar daha açık diğerleri koyu mu durur yada sarı boya üzerine boya tutar mı acil yardım edin lütfen:(

sarı üzerine kahve fln yap cnm en açık 4 numara bence eğer koyu olmasını istiorsan ama kumral yaparsan balyajlar akar karamel gibi de olabilir ya da altın kahve gibi şu an moda olan renkleri elde edebilirsin ama koyu olsun kapatsın istiorsan en açık 4 numara kahve yap koleston çok tutuyor akmıyor fazla koyu oluor ben 3 numara koyu kahve ile röfleli saçımı bir boyadım hiç akmadı siyah gibi oldu ama daha önceki röflemi başka uyduruk bir boya ile kapatmıştık o akmıştı ama sarı olarak deil zamanla kumral olmuştu çok hafif kızıl kumral gibi hatta deişik bir renkti çok koyu olsun akmasın siyah gibi dursun dersen koleston koyu kahve derim daha doğal bir görüntü için başka markaları dene :)

Back
X