- Konu Sahibi xsxehrazat35
- #1.701
kızlar,lütfen bana da yardımcı olurmusunuz.........
canım o rengi bilmiyorum kusra bakma
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar,lütfen bana da yardımcı olurmusunuz.........
selam kızlar ben saçımı bir hafta önce 7.3 rengine boyattım zemin koyu old dan oryal ile açıldı saçımda mahvoldu şu an devamlı yağlar la bakım yapmaya çalışıyorum bir ay kadar sonra saçımı tekrar boyamayı düşünüyorum şu rengi çok beğeniyorum sizce hangi boyayla ya da boya karışımlarıyla bu renk elde edilir ?
küllümango sana güveniyorum canım :)
peki sence loreal 7.3 ile 8.1 karıştırsam buna yakın bi renk olur mu ?
merhaba arkadaşlar.benim bi sorum varda küllümango bize yardımcı olacağını düşünüyorum.arkadaşımla loreal exellence 4 numaraya (kestane adı) boyamaya karar verdik.koyu kahve gibi bi renk olucaktır heralde.siyah deil demiştin.3-4 hafta sonra sıkılırsak falan...o rengin üstüne karamel veya açık bi kahve tonuna boyarsak tutarmı?yoksa siyah renkteki gibi sorun olur mu?arkadaşım özellikle siyah saçını daha yeni açtırdığı için biraz korkuyoda o yüzden sorduk.exellence ile preference arasında bi fark varmı?teşekkürler...
saol küllümangocm ben şuan adapazarında yaşıyorum castingi burada bulmaya çalışıcam migroslarda varmı acaba?ama bulamazsam preference mı alalım exellense mı?yani saçımız doğal gibi olsun istiyoruz... yardımların içinde ayrıca çok teşekkürler... :)
Kıslarrrrrr,ben evde saç boyamayı beceremiyorum galiba.Kızıl boyalı saçımı kahveye boyadım,birkeresinde de kumrala boyadım üstü şişhane altı memişhane oldu,üstü daha açık olup kahve rengi,altı hala kızıl.Ben tüp boyaların sıvısının fazla kullanıldımı(1 den fazla) saç rengini açtığını duydum,ne derece doğru bilmiyorum,acaba saçımın koyu olan alt kısmına daha çok peroksit kullansam açılırmı? Lütfen yardımcı olun bu saçlarla dışarı çıkamıyorum.:1ninca:
merhaba arkadaşlar.benim bi sorum varda küllümango bize yardımcı olacağını düşünüyorum.arkadaşımla loreal exellence 4 numaraya (kestane adı) boyamaya karar verdik.koyu kahve gibi bi renk olucaktır heralde.siyah deil demiştin.3-4 hafta sonra sıkılırsak falan...o rengin üstüne karamel veya açık bi kahve tonuna boyarsak tutarmı?yoksa siyah renkteki gibi sorun olur mu?arkadaşım özellikle siyah saçını daha yeni açtırdığı için biraz korkuyoda o yüzden sorduk.exellence ile preference arasında bi fark varmı?teşekkürler...