Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇ BOYAMA ve SAÇ RENGİ HAKKINDA Sorular Ve Öneriler

selam kızlar ben saçımı bir hafta önce 7.3 rengine boyattım zemin koyu old dan oryal ile açıldı saçımda mahvoldu şu an devamlı yağlar la bakım yapmaya çalışıyorum bir ay kadar sonra saçımı tekrar boyamayı düşünüyorum şu rengi çok beğeniyorum sizce hangi boyayla ya da boya karışımlarıyla bu renk elde edilir ?
eva-longoria2.jpg

küllümango sana güveniyorum canım :)

selam kızlar ben saçımı bir hafta önce 7.3 rengine boyattım zemin koyu old dan oryal ile açıldı saçımda mahvoldu şu an devamlı yağlar la bakım yapmaya çalışıyorum bir ay kadar sonra saçımı tekrar boyamayı düşünüyorum şu rengi çok beğeniyorum sizce hangi boyayla ya da boya karışımlarıyla bu renk elde edilir ?

küllümango sana güveniyorum canım :)

canım ben kulluler ve acık kızılları bılıyor sayılırım. bu resimdeki saç tonunu nasıl elde edersin hiç bilmiyorum. ama forumda yardımcı olurlar mutlaka kahve köpüğüe benzıyor aslında

peki sence loreal 7.3 ile 8.1 karıştırsam buna yakın bi renk olur mu ?

canım 7.3 dore kumral 8.1 açık kullu kumral bunların ıkısını karıştırırsan doreyle kullu bırbırını notrler. duz kumral bır boya elde etmış olursun. palette de kahve köpüğü vardı sanırım onlara bak ıstersen pek emin değilim ama .

merhaba arkadaşlar.benim bi sorum varda küllümango bize yardımcı olacağını düşünüyorum.arkadaşımla loreal exellence 4 numaraya (kestane adı) boyamaya karar verdik.koyu kahve gibi bi renk olucaktır heralde.siyah deil demiştin.3-4 hafta sonra sıkılırsak falan...o rengin üstüne karamel veya açık bi kahve tonuna boyarsak tutarmı?yoksa siyah renkteki gibi sorun olur mu?arkadaşım özellikle siyah saçını daha yeni açtırdığı için biraz korkuyoda o yüzden sorduk.exellence ile preference arasında bi fark varmı?teşekkürler...

merhaba arkadaşlar.benim bi sorum varda küllümango bize yardımcı olacağını düşünüyorum.arkadaşımla loreal exellence 4 numaraya (kestane adı) boyamaya karar verdik.koyu kahve gibi bi renk olucaktır heralde.siyah deil demiştin.3-4 hafta sonra sıkılırsak falan...o rengin üstüne karamel veya açık bi kahve tonuna boyarsak tutarmı?yoksa siyah renkteki gibi sorun olur mu?arkadaşım özellikle siyah saçını daha yeni açtırdığı için biraz korkuyoda o yüzden sorduk.exellence ile preference arasında bi fark varmı?teşekkürler...

canım ıyıkı sormuşşun:) bence loreal exelence alacagınıza loreal amonyaksız castıng boyanın 400 numarasını alın. boylece arkadaşın sıkıldıgı takdırde geri dönüşü kolay olacaktır. çünkü bu boya yarı kalıcıdır. loreal exelence krem boyadır preference ise jel boyadır. ve yansımaları daha çoktur. genelde beyazları çok olan ve dogal bır gorunum ısteyen orta yaşlı hanımlara hitap eder loreal exelence. ama siz kesinlikle loreal castıng amonyaksız boyanın 400 numarasını alın derım

saol küllümangocm ben şuan adapazarında yaşıyorum castingi burada bulmaya çalışıcam migroslarda varmı acaba?ama bulamazsam preference mı alalım exellense mı?yani saçımız doğal gibi olsun istiyoruz... yardımların içinde ayrıca çok teşekkürler... :)

saol küllümangocm ben şuan adapazarında yaşıyorum castingi burada bulmaya çalışıcam migroslarda varmı acaba?ama bulamazsam preference mı alalım exellense mı?yani saçımız doğal gibi olsun istiyoruz... yardımların içinde ayrıca çok teşekkürler... :)

canım bulursun eminim ki adapazarıda çok geri kalmış bı yer değil. yanı arkadaşının saçının saglıgı açısından en ıyısı o . hem bırde sıkılırsa dıyorsun daha sonra dönüşü kolay olur saça tamamen nufus etmedigi için. bıkaç yere bakın canım mutlaka bulursunuz

Kıslarrrrrr,ben evde saç boyamayı beceremiyorum galiba.Kızıl boyalı saçımı kahveye boyadım,birkeresinde de kumrala boyadım üstü şişhane altı memişhane oldu,üstü daha açık olup kahve rengi,altı hala kızıl.Ben tüp boyaların sıvısının fazla kullanıldımı(1 den fazla) saç rengini açtığını duydum,ne derece doğru bilmiyorum,acaba saçımın koyu olan alt kısmına daha çok peroksit kullansam açılırmı? Lütfen yardımcı olun bu saçlarla dışarı çıkamıyorum.:1ninca:

canım hiç bir zaman kızılın üzerine boya olmaz asla açamassın o saç renginden kurtulman için tyine kızıla boyama şansın var hangi rengi boyarsan boya akar tutmaz. bana ulaş konuşalım yanlızımkumsalda@hotmail.com

canım saçının renginde kesinlikle sorun yaşarsın ayrıca arkadaşın sakın saçını boyamasın siyah saçı açtırdğı için zaten saçı yeteri kadar yıpranmış eğer üerine ayrıca bir boya uygularsa saçı yanar kopmaya başlar ve kolay kolay saçını eski hLİNE ÇEVİREMEZ EN AZ 3 AY FİLAN GEÇMESİ LAZIM ÜZERİNDEN ....

kızlar mrb ben saçımı 7,3 rengınden daha açık kumral bı tona boyamak ıstıyorum hangi renk yada numara önerirsınız??

ya kızlar saclarımda kına var su an kızıl ucları daha koyu kızıl
ben kahve yapmak istiyorum ama ne cok acık ne de koyu kahve olsun istemiyorum

011uf1.jpg

kınadan sonra böyle bi renk elde etmem mümkün mü

bi de sonradan akıp turunculasırmııCADIARZU

küllücüm yardımlarını bekliorum cnmm :D

kınadan sonra böyle bi renk elde etmem mümkün mü

bi de sonradan akıp turunculasırmııCADIARZU

küllücüm yardımlarını bekliorum cnmm :D[/QUOTE]

canım kınalı saça boya yapmaman gerek tutmaz hiçbir sekilde ıstedıgın renk.
ama kendi doğal saçın koyu kahveyse loreal 7.1 exelence la boyadıgın zaman bu fotodakı kadının saç renginin aynısını elde edersin tabı açık olan yerler hariç

Back
X