- Konu Sahibi xsxehrazat35
- #4.961
kuaförde saçın bittikten sonra aynada kendini gördüğünde, keşke kendim deneseydim demezsin umarım![]()
evet haklısn

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kuaförde saçın bittikten sonra aynada kendini gördüğünde, keşke kendim deneseydim demezsin umarım![]()
evet haklısnbüyük ihtimal koleston 7/1 küllü kumralla orta tonda bi kumralı karıştırıp boyarım çokta küllü olsun istemiyorum çünkü yeşeriyor :S sen nasıl kullanıyorsun?
cnm ben syoos tan çok memnunumdaha önce bildğimiz bütün boyaları denedim loreal casting ve loreal sublime mousse den de memnun kaldım.ama sana kesinlikle kolestonu önermem.çünkü koyu çıkıyo onun boyaları..bu bana göre tabi..gerçi forumda okuduysan çoğu bayan aynı şeyi söylüyor cnm
ha ama bak şöyle yapabilirsin..denemek istiyorsan syoos al içine kolestonun tüplerinden karıştırabilirsin..yarısını fln..ben denemiştim bunu..karıştırma olunca koyuluk fln vermiyo..
![]()
tşkrederim:) saçının rengini merak ettim resim varmı??
balyaj evde asla güzel olmaz gibi geliyor bana.Ben de aralara dalga dalga bir renk istiyorum ama nasıl desem böyle belirgin şerit şerit olsun istemiyorum.Öyle biraz nasıl desem banel duruyor gibi geliyor bana,hani nebiliyim ambalaj kağıdı gibi bir tuhaf:)
Ben daha saçla bütünleşmiş,modern bir görünüm olsun istiyorum.Sizce bu istediğim balyaj mı gölge mi?çözemedim gitti...
pelinsu çok güzel değilmi bu renkler ? 2013 yılının modasımıdır birde,ben yıllardır profosyonel saç boyatmıyorum bebeğimden dolayı,kaş yapayım derken demode olmayayım![]()
benimde niyetim o zaten pelinsu.
resim istedin koydum cnm..bu ilk boyadığımdaki hali..şmdi aktı..yrn tekrar boyıcam..
tşkrederim cnm ama ben resim göremedim :))
Kendime konu açtım kimse ilgilenmedi ben de buraya yolluyorum . Resimdeki saça palette naturals bal köpüğü 8/0 uygulasam tutar mı?
![]()