Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇ BOYAMA ve SAÇ RENGİ HAKKINDA Sorular Ve Öneriler

Peki şimdiki Saçimin Rengi Koyu Kahve Röfle Için Alt Zemin Rengini Değiştirimmi?
çikilota Kahve Mesela?

Yaaaaaaaaa çok Kararsizim Bennnn
Yaptirsammi???
Beyazim Ya Gözrengi De Ela Solgun Durur Gibi Geliyor:(

canım karamel rengi dore kumral gibi kumral tonu. arkdaşın daha once hiç saçını boyamamışşa ve karamel rengini istiyorsa bence loreal recitalın yenı renklerine bı bakın derim. yenı katalog ve yenı renkler çıkartmış loreal recital serısı ve renkler çok guzel gerçekten de. dırek karamel yoksa bıle dore kumral ilede istediğiniz sonucu çok rahat yakalabılrsınız.
ayrıca loreal recitalden alacağınız sonuç ile saydığın markalardan alacağınız sonuçların arasında çok buyuk renk ve kalıte saglık farkı olacaktır.sonra arkadaşın pişman olmasın .çünkü kalitesız saç boyası pişman ediyor saçı mahvettığı için.

onunda benimle aynı saç rengi falan hiç boyamadı loreal daha iyi tabi sen numarasını falan biliyorsan söyleyebilirmisin canım ayrıca direk karamel onun saçında tutar mı bilmiyorum

onunda benimle aynı saç rengi falan hiç boyamadı loreal daha iyi tabi sen numarasını falan biliyorsan söyleyebilirmisin canım ayrıca direk karamel onun saçında tutar mı bilmiyorum

karamelde zaten dore bır renk canım o yuzden doğru uygulama ile rahatlıkla elde edersin. karamel benım bıldığım dore kumral gibi birşey. yanı senin arkaşınla katalogtan 7.3 ayarındakı tonlarına bakman gerek. yenı tonları ınan hiç bilmiyrum çünkü.
ve arkadaşınınkını de boyakrne ona da snein saçına yaptığın uygulamayı yaparsanız yuzde 9 ıle sonuç istediği gibi olacaktır.

kızlar yardım lütfen
yoğunlaştırıcı aldım nasıl kullanıldığından emin olmak istiyorum.
normal boya gibimi?
bekleme süresi falan?
kullanma kılavuzu aynen boyama şeklinde bi değişiklikten bahsetmiyor ama?

Loreal recitalle boyıcam saçımı da nasıl boyanır tam anlamadım. Boyanın içindeki kağıdı okudum hiç öyle nemli saça uygulayın falan yazmıyodu, ama ben hep ıslak saça uygulanıyo diye duymuştum. Ne yapıcam şimdi??

kızlar yardım lütfen
yoğunlaştırıcı aldım nasıl kullanıldığından emin olmak istiyorum.
normal boya gibimi?
bekleme süresi falan?
kullanma kılavuzu aynen boyama şeklinde bi değişiklikten bahsetmiyor ama?

igora viyole yoğunlaştırıcı aldım. bariz mor ama içindede azıcık kızıl olsun istiyorum.
foto bulursam koyardım ama yok elimde:(
yani biraz kızıl da katıcam. ama yoğunlaştırıcının boyadan bi farkı varmı onu merak ediyorum.nasıl yapıcam bana bi yardımcı olun hele kızlar?

canım tavsıyem palettenın yogun renk acıcısı..benım sacım koyu sıyaha yakındı kahve dıye boyayıp sıyah olanlardan.yogun renk acıcıyı kullandım sacımda fazla bekletmedım ama 20 dk falan rengı anca kahveye dönduu tavsıye ederım ama yınede sen bılırsın

GaleriDetay.aspx

BEN BU RENK NE BUNDAN BOYAMAK İSİTYORUM HANGİ MARKAYI TAVSİYE EDERSİNİZ

Ferhundenin Saç Rengi Patlican Morumsu Kizil Viyolemi Ne Diyorlarya Onadan Istiyorum Bir Arkadasim Nevaclor Viyole Kullanmis Cok Ucuz Dedi Bende Cesaret Edemedim Ama Rengi Cok Hoştu önerilerinizi Bekliyorum

Loreal recitalle boyıcam saçımı da nasıl boyanır tam anlamadım. Boyanın içindeki kağıdı okudum hiç öyle nemli saça uygulayın falan yazmıyodu, ama ben hep ıslak saça uygulanıyo diye duymuştum. Ne yapıcam şimdi??

canım saçınızı sampuanlamadan ıslatın fazla suyu havluyla alın vs... yazması gerekli. tabı kı ıslak saça uygulanır. yanı ısak değil tam olarak saçını bolca ıslak ardından da fazla suyu havluyla al. sakın kuru saça yapmaya kalkma. saçın çok ıslakta olmasın yoksa boya akar. nemli olmalı saç yanı

Ferhundenin Saç Rengi Patlican Morumsu Kizil Viyolemi Ne Diyorlarya Onadan Istiyorum Bir Arkadasim Nevaclor Viyole Kullanmis Cok Ucuz Dedi Bende Cesaret Edemedim Ama Rengi Cok Hoştu önerilerinizi Bekliyorum

canım bende o rengi tutturmaya çalışıyorum
neva color viyole de aldım ama ben birkaç rengi karıştırıp kullanıcam.
bakalım olacak mı? neva coloru kimse tavsiye etmiyor ama bir deneme yapıcam bakalım.önemli olan o rengi bulmak ama saçıma da zarar gelsin istemem tabi...

canım saçınızı sampuanlamadan ıslatın fazla suyu havluyla alın vs... yazması gerekli. tabı kı ıslak saça uygulanır. yanı ısak değil tam olarak saçını bolca ıslak ardından da fazla suyu havluyla al. sakın kuru saça yapmaya kalkma. saçın çok ıslakta olmasın yoksa boya akar. nemli olmalı saç yanı

Yok canım kesinlikle yazmıyor. Birtek boyalı saçlar için saç diplerine sürdükten 20dk sonra saç uçlarını nemlendirin ve boyayı yayın diyor. Benim saçımda zaten boyalı değil...

Yok canım kesinlikle yazmıyor. Birtek boyalı saçlar için saç diplerine sürdükten 20dk sonra saç uçlarını nemlendirin ve boyayı yayın diyor. Benim saçımda zaten boyalı değil...

canım kaçırmış olmalısın. sen yınede saçını ıslat ve fazla suyunu havluyla al. o şekilde uygula. loreal recital jel boya aldın değil mi. jel boyaysa oyle olmalı.

Evettt sonunda boyadım:D:D Çok güzel oldu yani ben çok beğendim... Tam istediğim renkler... Morluk, kızıllık herşey var:D Hatta şöyle diyim Yaprak Dökümündeki Ferhunde'nin aynısı...

Arkadaşlar çok teşekkür ederim sizlere:) Özellikle küllümangocum çok teşekkürler:))

Back
X