D
DENİZ
Ziyaretçi
- Konu Sahibi xsxehrazat35
Peki şimdiki Saçimin Rengi Koyu Kahve Röfle Için Alt Zemin Rengini Değiştirimmi?
çikilota Kahve Mesela?
çikilota Kahve Mesela?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım karamel rengi dore kumral gibi kumral tonu. arkdaşın daha once hiç saçını boyamamışşa ve karamel rengini istiyorsa bence loreal recitalın yenı renklerine bı bakın derim. yenı katalog ve yenı renkler çıkartmış loreal recital serısı ve renkler çok guzel gerçekten de. dırek karamel yoksa bıle dore kumral ilede istediğiniz sonucu çok rahat yakalabılrsınız.
ayrıca loreal recitalden alacağınız sonuç ile saydığın markalardan alacağınız sonuçların arasında çok buyuk renk ve kalıte saglık farkı olacaktır.sonra arkadaşın pişman olmasın .çünkü kalitesız saç boyası pişman ediyor saçı mahvettığı için.
onunda benimle aynı saç rengi falan hiç boyamadı loreal daha iyi tabi sen numarasını falan biliyorsan söyleyebilirmisin canım ayrıca direk karamel onun saçında tutar mı bilmiyorum
kızlar yardım lütfen
yoğunlaştırıcı aldım nasıl kullanıldığından emin olmak istiyorum.
normal boya gibimi?
bekleme süresi falan?
kullanma kılavuzu aynen boyama şeklinde bi değişiklikten bahsetmiyor ama?
Loreal recitalle boyıcam saçımı da nasıl boyanır tam anlamadım. Boyanın içindeki kağıdı okudum hiç öyle nemli saça uygulayın falan yazmıyodu, ama ben hep ıslak saça uygulanıyo diye duymuştum. Ne yapıcam şimdi??
Ferhundenin Saç Rengi Patlican Morumsu Kizil Viyolemi Ne Diyorlarya Onadan Istiyorum Bir Arkadasim Nevaclor Viyole Kullanmis Cok Ucuz Dedi Bende Cesaret Edemedim Ama Rengi Cok Hoştu önerilerinizi Bekliyorum
canım saçınızı sampuanlamadan ıslatın fazla suyu havluyla alın vs... yazması gerekli. tabı kı ıslak saça uygulanır. yanı ısak değil tam olarak saçını bolca ıslak ardından da fazla suyu havluyla al. sakın kuru saça yapmaya kalkma. saçın çok ıslakta olmasın yoksa boya akar. nemli olmalı saç yanı
Yok canım kesinlikle yazmıyor. Birtek boyalı saçlar için saç diplerine sürdükten 20dk sonra saç uçlarını nemlendirin ve boyayı yayın diyor. Benim saçımda zaten boyalı değil...