- Konu Sahibi xsxehrazat35
arkadaşlar mrk ettiğim birşey var şu lorealin 7 numaralı kumralı saçta nasıl duruyor?
hangi renk uzerıne uygulanacak ona göre yorum yapabılrım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar mrk ettiğim birşey var şu lorealin 7 numaralı kumralı saçta nasıl duruyor?
bnm için değil kardeşim için doğal saçları var hala benimkiyle aynı renkte ikiz gibiyiz zaten koyu kestane oluyo
![]()
şu kızın saçının aynısı gibi
peki küllünün üzerine karamel uygulanırsa kötü bir sonuç olmazmı ki? bakır yada karamel yapabilirmiş sonra yanımda şimdi birlikte yazıyoruz beyazlarıda yok 18 yaşında daha
o kıza ne kadar yakışmış o renk öyle işte ALLAH herkesi ayrı ayrı yaratıyor kaşına gözüne ne kadar uygun bir renk bana olsa o renk hiç öyle kendini göstermez:)
yok hayır rengi gayet güzel benim değiştirmeyi şu an düşünmüyorum senin sayende oldukardeşime gelince eger çok beğenirse o saç renginde kalmayı düşünüyor tabi benim kardeşime güven olmuyor değiştirebilirde o zaman ya karamel yada bakır yapcakmış ikiside tutarsa o renk üzerine sorun yok yani 4-6 ay sora karamel yada bakır uygulayabilir o zaman da tutarmı?
biz bakıp koyalım ama genelde bu kızın saç tonlarını çok beğendik..
![]()
![]()
bu rengi beğendi sadece ama sıkılırsa 7 aydan daha az bir süre olmaz bu bakır yada karamel
uzun saçları yanlız 9 luk peroksit kullanıcaz sanırım dimi yoksa içinde 9 luk peroksitmi war