Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇ BOYAMA ve SAÇ RENGİ HAKKINDA Sorular Ve Öneriler

yerimsenibenyerimsenibensenelerdir boyamaktan bakımsızlıktan yıpranmış keçeleşmiş ve uzamayan saçlara ne yapılabilir.
bi yardım etseniz:utangac::utangac:

a.s.en güzeli kolestondur ben çok memnunum
[/QUOTE]

kolestonun içindeki amonyak oranı oldukça yuksek bu yuzden saça çok daha fazla zara verıyor ve saçı kurutuyor. ayrıca renkleri oldukça yapay. eğer loreale dönersen ne demek istediğimi anlarsın canım. yanlış anlama ben pıyasadakı tum markayı kullandım. ve yazılanlara ve kuaforlerin dediklerine görede koleston ıyı değil.

14rr61vf6.th.jpg

işte bunlar gibi bişe ıstıyorum beeeen :(((

mischanın bu rengini bende çok beğenmiştim acaba bu renk hangi boyalarda vardır ?

küllü mango çok çokçook tşk ederim ama ben hala karar veremedım ama galiba o dediğin sarıya boyayacağım ondanda korkum şu benım arada çok açık sarılarım var oda açarsa sırıtr diye birde dipler turuncu olur diye? onun için daha koyu çıkabilecek bişeymi yapsam dıyorum ama sorular sorular kız olmak zor yaa :)) saçımda yıprandı açıcı vardır dahada yıpratır dıye korkuyorum o ayrı.
şimdi bu boya suyla kullanılıyo ya 1 kutu yeter o zaman 15 gun sonra gene boyarız?? kuaföre koyu attrsam röfleler çıakr gene boyatmak zorunda kalırım para vermekten yorulmadıkmı hepimiz??

küllü mango çok çokçook tşk ederim ama ben hala karar veremedım ama galiba o dediğin sarıya boyayacağım ondanda korkum şu benım arada çok açık sarılarım var oda açarsa sırıtr diye birde dipler turuncu olur diye? onun için daha koyu çıkabilecek bişeymi yapsam dıyorum ama sorular sorular kız olmak zor yaa :)) saçımda yıprandı açıcı vardır dahada yıpratır dıye korkuyorum o ayrı.
şimdi bu boya suyla kullanılıyo ya 1 kutu yeter o zaman 15 gun sonra gene boyarız?? kuaföre koyu attrsam röfleler çıakr gene boyatmak zorunda kalırım para vermekten yorulmadıkmı hepimiz??

bahsettığım boya recital serısınde değil yanı sulu sekilde kullanılmıyor. ve şuanda açık olan yerler sırıtmıyorsa o zaman hiç sırıtmaz. işini iyi bilenbır arkadşın olursa dıplerin turuncumsu çıkmaz. ama bence sen daha koyu tonlara yonel derim. çünkü çok kararsızsın ve sanırım pek yardım edecek arkadaşında yok.çünkü açık renge boyanan saç mutlaka yardım ıstıyor

mischanın bu rengini bende çok beğenmiştim acaba bu renk hangi boyalarda vardır ?

bence loreal de vardır saçın koyuysa ultra açıcılarla bu renk olur diye düşünuyorum ; ama tabi burda üstadlar var ben bişe demesem iyi olur :) benimki röfleli olduğu için ben nasıl yaparım bılmıyorum ama :( bu hafta sonu en geç boyayacağım onun için son önerılerınızı beklıyorum bende a.s.

benim saçlarım bakır o yüzden elde edemem canım kardeşim için güzel bir renk saçları kumral şimdi boyalı açmak istiyodu azcık daha ondan bu kızla ten rengi aynı zaten

bahsettığım boya recital serısınde değil yanı sulu sekilde kullanılmıyor. ve şuanda açık olan yerler sırıtmıyorsa o zaman hiç sırıtmaz. işini iyi bilenbır arkadşın olursa dıplerin turuncumsu çıkmaz. ama bence sen daha koyu tonlara yonel derim. çünkü çok kararsızsın ve sanırım pek yardım edecek arkadaşında yok.çünkü açık renge boyanan saç mutlaka yardım ıstıyor

yok arkadaşım boayyacak ztn ama o senın kadar bıllmıyo bıde benım saçlarım çok fazla o yuzden guvenemıyorumda. kararsızlık saçımdan kaynaklanıyo aslında. şuan 3 rengın biçok tonuna sahıp saçım Çok üzgünüm çoook
sarıda o rengi önerıyosun peki açık kahve tonunda bişe olacaksa kaç numara önerırsın??

ya bn sacımı platin yapmak istiyorum esmerim önlerim platin ama bn heryeriini saçımın platin istiyorum sizce hangi marka açıcı kullanmalıyım organik acıcı lar platne kadar acabilirmi veya saçım çok yıpranırmı bilgisi olanlar yardımcı olurlarsa sevinirim

arkadaşlar ultra açıcılı loreal serisini kullandım sonuç hüsran diplerini çok güzel açtı ama üst saçlarım koyu renk kaldı sanırım açma işlemi için kuaforlere gitmek lazım ama saçlarda yıpranıyor ayrıca hiç bir saç boyası üstünde gösterilen renkte çıkmıyor arzum onan ın reklamını yaptıgı boyayı aldım kopkoyu kahverengi cıktı voila nın çikolata kahvesini kullanıyordum çok memnundum bir daha değiştirmeyecem

saolun bana guvendığınız için. canım ana saç rengin neydı? ve şuandakı saç rengin nedir? istediğin renk nedir yanı. ona benzeyen bir foto koyarsan memnun olurum. çünkü bakırın çok farklı tonları var

saçımın ana rengi koyu kestaneydi tabi ustune her turlu işlem yapılı röfleler falan şimdi tam bakır oturdu resim yukleyemedim buraya şuanda tam avatarımdaki renk :lepi:ama bundan sonra bosulmaz inşallah:utangac:

arkadaşlar jessica alba nın awake filmindeki saç rengi çok hoşuma gitti.o saçı kendme uygulamak istyrum.ben siyah saçlı buğday tenliyim yakışır mı dersiniz.
albalrx0.jpg
13490jessica9lsm4.jpg

arkadaslar ben saclarımı boyamak ıstıorum dıpten yenı cıkan saclarımı sarı boyayla dırekt boyarsam sarı olurmu yoksa ılla acıcımı kullanmam lazım?

adreas kendi saçların gayet koyu ise tabi ki direk sarı olmaz açık küllü sarı boya ile daha az turunculaşarak kumral olabilir

Back
X