Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇ BOYAMA ve SAÇ RENGİ HAKKINDA Sorular Ve Öneriler

küllümangocum canım peki bu rengi nasıl elde edebilirim ne renk bu sence _???

adszgl7.png

72a787996ce803ef6e5c849dh2.jpg

2007060385817p60202221rzm2.jpg

Ya şu koyduğum renkler tam olarak ne renk oluyor kızlar ?
Bir kaç tutam kızıl var saçımda..Küllümango sen demiştin sanırım beyaz sabunla yıka diye,öyle yapıyorum bende,ama kızılı boyayalı 2-3 ay oldu zaten.Üstüne istediğim bir kahve tonunu boyasam kapatır mı ki..Yani saçımın tamamını mı boyasam acaba diyorum,kahvenin istediğim bir tonuna..

merhaba küllümango bende bişey sormak istiyorum sana.
benim saçımın rengi koyu kestane.saçımı elegan kahveye boyadım ama bana hiç yakışmadığını düşünüyorum.tekrar koyu renge dönmeye karar verdim. şuan da koyu ama kahve koyusu gibi bi tuhaf yani.ten rengimede hiç uymadı.
aslında gülben ergen in saç rengi hoşuma gidiyor ama onu yapmak çok zaman ister ve bayağı tuzluya patlar gibi geliyo.
beni hangi renk daha canlı gösterir. koyu boyatmak istesem hangi renk ya bi yardımcı ol lütfen.şu güneşten yandığım için buronz tenliyim.

küllü mango bu saç rengi ne bu yakışır mı bana_????[/QUOTE]

canım bu saç rengi diğerlerinden daha sıcak bu daha ıyı durur dığer gösterdiklerinden ama bunda bı suru ışlem var yanı tek boyayla elde edilen bır saç rengi değil. seni çok uğraştırır.zaten saçların ınce telli iyice kötu yapma.hem parana hem saçına yazık olur. ve bu saçlarda hep ışıktan spreylerden boyle görunuyor.normlade bu kadar canlı değiller.sen bence benım gösterdığım renk uzerınde yogunlaşşan daha ıyı olur.yınede sen bılrsın tabı

canım bu nasıl peki bunu nasıl elde edebilirim bana yakışır mı saçımı koyulaştırayım diye düşünüyorum dipler çıktı ya açıcı ile yıpratmayayım diye düşünüyorum bu gider mi ne dersin_?

adszgl7.png

beni hangi renk daha canlı gösterir. koyu boyatmak istesem hangi renk ya bi yardımcı ol lütfen.şu güneşten yandığım için buronz tenliyim.[/QUOTE]

canım canlı durmak ıstıyorsan kullulerden kaçınmak gerekli.ve ben pek canlı renkler konusunda bılgılı değilim. ama bıldığım tek sey kolestonun boyalarının oldukça yapay olduğunu.yanı koyusa oldukça koyu ama kötu bır koyuluk.bunu soyleyen arkadaşta çok benım görduğum de çok.
şuanda saçını ve seni görmediğim için diyeceğim tek sey bekle uzun bı sure saçındakı boya aksın. ardındanda loreal recital jel boyanın koyularıyla boya.oldukça canlı ve parlak sonuçlar alırsın.

adszgl7.png
[/QUOTE]

canım buda sıcak bır renk.ama sana açık tonlar daha ıyı duracaktır. hem uzulursun sonra bayagı neden koyuşaltırdım dıye. zaten bu saç rengini yuzde 6 lık peroksitle açık renk saçıda yuzde 9 lukk peroksitle elde edeceksin. oyle çok bı yıpranma farkı olmucak. bence sen çok açık olamamakla bırlıkte suankı saç rengine yakın tonlar bak derim. yıne sen bılrsın dıyeyım son olarak

ya 2 tane olmuş neyse küllüangocum ben dün sormuştum ya küllü kumral istiyorum demiştim..sen de gitmez demiştin.. işte sinem kobalın saç diplerinin renginden istiyorum uçlarını da açıcam olmaz mı??

başka fotolar da yolayım..

203cbc0d0gp4.jpg

adszzc9ao0.png

cri2pl8yz1.png

sinemkobal121034525617bsc9.jpg

umarım gözüküyodur.. ben zeminimin bu diplerdeki renk gibi gözükmesini istiyorum uçları da açıcam.. bu küllü kumralı elde etmek kuaför işi midir canım ya sen anlarsın?

ben böyle baya küllü bayaa bayaa gri gözüken bi kumral istiyorum anlıcağın.. ipek gibi gözüken bi kumral nasıl yapılabilir?

Son düzenleme:
benim saçımın rengi koyu kestane. ben tekrar eski halime dönmek istiyorum.saçımı sık boyayan biri değilim yılda bi kere ve kahve ye boyarım. kışkırtıcı kahve boyuyordum hoşuma gidiyordu bu sefer biraz değişiklik olsun dedim biraz daha açık olan elegan kahve yaptım ama çooooooooooook kötü.eski halime nasıl dönmem gerek. yazdığın boyayımı kullanayım.

ben böyle baya küllü bayaa bayaa gri gözüken bi kumral istiyorum anlıcağın.. ipek gibi gözüken bi kumral nasıl yapılabilir?[/QUOTE]

canım şuandakı saçların ne renk ınan yazmışşındır ama hatırlamıyorum.önceki konularada baktım göremedim.sağolun benım duşuncelerimi cıddıye alıp soru soruyorsunuz bende karıştıryorum. kusra bakma.

Son düzenleme:
benim saçımın rengi koyu kestane. ben tekrar eski halime dönmek istiyorum.saçımı sık boyayan biri değilim yılda bi kere ve kahve ye boyarım. kışkırtıcı kahve boyuyordum hoşuma gidiyordu bu sefer biraz değişiklik olsun dedim biraz daha açık olan elegan kahve yaptım ama çooooooooooook kötü.eski halime nasıl dönmem gerek. yazdığın boyayımı kullanayım.

canım dediğim gibi kolestonun koyu renkleri saçını syah yapıyor kesinlikle kullanma. eğer saçın yıprandıysa bekle bıraz daha aksın saçın.ardındanda loreal exelence 4 numarayla boyayabılrsın. ama oda koyu olur bıkaç yıkamayala rengi oturur. ama yıpranmamışşa ve sen daha çok parlaya bı saç ıstıyorsan da loreal recital serısınden kullan derim. endişelenme saçı koyulaştırmak en kolay sey.

Back
X