Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇ BOYAMA ve SAÇ RENGİ HAKKINDA Sorular Ve Öneriler

küllümangocum şu hollywood sarısımı diyorlar nedir kadının saçları bana gider miiiiiiiiiii_???? :utangac:

canım bu hollywood sarısı evet guzel bır renk ve sana gider. ama ben dıyorum kı sen zaten soluk telnlisin saçın bıraz canlı olsun o yuzden de sana senin bana göstermış olduğun renkten çok az daha dore bı renk sundum. senin gösterdığın renk 9 numara duz sarı.benım dediğim renk 8.31 koyu kullu dore sarı. yınede sen bılrsın.ama diplerini boyadığında bayagı bı turuncumsu bı sonuçla karşılasırsın dıye içinde aynı zamanda kullu de olan bı ton onerdım ben sana

canım önemli diil, sen bize o kadar yardım ediyosun üşenmeyip...
benim rengim şu anda doreli gibi kahve gibi açıkla orta kahve arası ,uçları tam oturdu.. ama diplerde hafif kızıllık var kendi rengini(koyu kestane) açtığımdan.. işte ben karar verdim ve anladım hiç bi şekilde dorelik olmuyo, bundan sonra ister açık ister koyu küllüyle devam.. seninkinin dipleri iyi gibi duruyo ama gider mi bana bilmiyorum.. evet bayaaa grilik istiyorum illa çook açık olmak durumunda deil tabi, orta gibi iştee o civarda.. yüzümden uzak yerleri sarı yapıcam..

küllümangocum şu hollywood sarısımı diyorlar nedir kadının saçları bana gider miiiiiiiiiii_???? :utangac:

canım bu hollywood sarısı evet guzel bır renk ve sana gider. ama ben dıyorum kı sen zaten soluk telnlisin saçın bıraz canlı olsun o yuzden de sana senin bana göstermış olduğun renkten çok az daha dore bı renk sundum. senin gösterdığın renk 9 numara duz sarı.benım dediğim renk 8.31 koyu kullu dore sarı. yınede sen bılrsın.ama diplerini boyadığında bayagı bı turuncumsu bı sonuçla karşılasırsın dıye içinde aynı zamanda kullu de olan bı ton onerdım ben sana

canım 8,31 bulabilir miyim direk yoksa koyu küllü sarıya dore sarı mı karıştırmalıyım nasıl yapabilirim bide o rengi yaptığımda diplerim açılır mı yoksa önce diplerimi açıcı ile mi açayım ne yapayımmm ben yaaaa kafamçokkarıştı

Son düzenleme:
[
benim rengim şu anda doreli gibi kahve gibi açıkla orta kahve arası ,uçları tam oturdu.. ama diplerde hafif kızıllık var kendi rengini(koyu kestane) açtığımdan.. işte ben karar verdim ve anladım hiç bi şekilde dorelik olmuyo, bundan sonra ister açık ister koyu küllüyle devam.. seninkinin dipleri iyi gibi duruyo ama gider mi bana bilmiyorum.. evet bayaaa grilik istiyorum illa çook açık olmak durumunda deil tabi, orta gibi iştee o civarda.. yüzümden uzak yerleri sarı yapıcam..[/QUOTE]

kullu elde etmek oldukça zor canım. ben 5 yıl uğraştım hep dore çıkarttılar saçımı. şuanda tek yapman gereken saçındakı boyanın en az 1 ay kadar bekleyıp akıtmak. akıttıktan sonrada 8.1 loreal exelence al. sonra bulabılrsen tıerranın gri rengini al. başkada bulamazsın zaten dırek grı renk. sonra bırde selektve mavı al. mutlaka alman gerekli bu üçünü. bunlarla saçını boyarsan buyuk ölçüde gidecektir dorelığın ve kullu olucaktır. ancak hemen uçlarını açma. bıkaç kere bu şekilde boyaman gerek ki otursun renk. ardından uçlarını sarıya cevırebılrsın.ama bence bunun için kuafore git. yanı dıplerini kendin yap.ama uçlarını kuafore boyat. sarıyı elde etmek koyu saçta zordur çünkü. turunculaşma olur. ayrıca mumkun olduğu kadar uçlarına yap. çünkü dip boyan geldiğinde sen bu şekilde kullulerı karıştırıp boyarsan ve uçlarına gelirse uçlardakı sarılar yeşil olur:)

canım 8,31 bulabilir miyim direk yoksa koyu küllü sarıya dore sarı mı karıştırmalıyım nasıl yapabilirim bide o rengi yaptığımda diplerim açılır mı yoksa önce diplerimi açıcı ile mi açayım ne yapayımmm ben yaaaa kafamçokkarıştı

canım loreal recital preference serısınde 8.31 chıcago rengi var zaten. koyu dore kullu sarı dıye geçiyor. yanı karıştırmana vs... gerek yok.
eğer saçın koyuysa dıpleri . bu dediğim boyanın yanında ayrıca bır tanede koleston yuzde 9 luk peroksit al. hanı beyaz oluyor. oksidan sutu falan denıyor. boyanın yarısını bu yuzde 9 luk peroksitle karıştırıp dıplerine sür. bence bırısınden yardım iste. dıplerini boyadıktan sonra kafan poşet geçir 20 dk kadar ısı ver. ardından geri kalan yarım boyayıda kutunun içinde mevcut olan yuzde 6 lık peroksitin yarısıyla karıştır uçlarına sur. bu şekildede 15 dk bekle. yıkamaya 1o dk kalada kalın dışlı bı tarakla duzgunce tara saçını. bu sekilde yaparsan açıçı kullanmana gerek kalmadan gayet ıyı sonuç alırsın

canım loreal recital preference serısınde 8.31 chıcago rengi var zaten. koyu dore kullu sarı dıye geçiyor. yanı karıştırmana vs... gerek yok.
eğer saçın koyuysa dıpleri . bu dediğim boyanın yanında ayrıca bır tanede koleston yuzde 9 luk peroksit al. hanı beyaz oluyor. oksidan sutu falan denıyor. boyanın yarısını bu yuzde 9 luk peroksitle karıştırıp dıplerine sür. bence bırısınden yardım iste. dıplerini boyadıktan sonra kafan poşet geçir 20 dk kadar ısı ver. ardından geri kalan yarım boyayıda kutunun içinde mevcut olan yuzde 6 lık peroksitin yarısıyla karıştır uçlarına sur. bu şekildede 15 dk bekle. yıkamaya 1o dk kalada kalın dışlı bı tarakla duzgunce tara saçını. bu sekilde yaparsan açıçı kullanmana gerek kalmadan gayet ıyı sonuç alırsın

canım çoooooooooookkkk teşekkür ederim hakkını helal et canım ya vallahi hepimize yetişmeye çalışıyorsun seni canı gönülden kutluyorummmm :1hug:

canım zaten boyayalı 1 ay oldu diplerden siyahlarım çıktı.... hatta yani kendi saç rengim 1 cm sonra da hafif kızıl kahve gibi başlıyo... dip boyayı da bunla mı yapmalıyım
miktarlarını ne kadar koyucam çok açık olsun istemiyorum
doğla dursun yakışsın istiyorum bi daha değiştirmicem fikrin nedir?

canım bide bişey daha sorucam eğer hollywood sarı alıp boyamaya kalksam aynı işlemimi uygulamam lazım yani diplere boyanın yarısını 9 luk peroksitlemi uyguluyayım

canım çoooooooooookkkk teşekkür ederim hakkını helal et canım ya vallahi hepimize yetişmeye çalışıyorsun seni canı gönülden kutluyorummmm :1hug:

ne demek canım. bak bu kadar kararsızsan işin olmadığı bırgun çık dolaş kozmetıkçılerı benım dediğim rengide yaz bır kagıda onu bul. kapaktakı kızın saç rengini begenıırsın sanıyorum oldukça. ve o renkte sana ve yeşil gözlerine oldukça yakışıcak. dipleri içinde dediğim uygulamayı yaparsan hem ıstedığın sonucu alırsın hemde saçın yıpranmaz.

canım bide bişey daha sorucam eğer hollywood sarı alıp boyamaya kalksam aynı işlemimi uygulamam lazım yani diplere boyanın yarısını 9 luk peroksitlemi uyguluyayım

canım evet hollywood sarı alsanda dediğim gibi yaparsan sonuç alırsın. çünkü lorealın açma oranı duşuk. yuksek ıhtımal saçın yıpranmasından korkuyorlar hanı dava ederler falan dıye.çünkü bılınçlı kullanmayan kişiler saçlarını mahvedebılrıler. ama diğer firmalarda sanırım bu korku pek yok açma kuvvetlerı daha fazla. hele koleston kapaktakı sonucu alma sansın daha yuksek ama saçında mahvoluyor.
sadece dıpleri yuzde 9 lukla karıştırın yarı yarıya. kafan poşet geçir 20 dk kadar ısı ver guzelce. ama bolca sur boyayı dıplerine. ısı verdığınde kurumaması gerekir. kurursa boya çalışmaz çünkü .amaç ısı vererek boyanın daha fazla çalışmasını saglamak. zaten uçları yeterınce açık çünkü. her ne yaparsan yap saçını sarı tonlarına boyuyorsan boyle yap. tum saça yuzde 9 luk uygulayıp yıpratmaya hiç gerek yok. sadece dipleri yuzde 9 la çalışşan aynı sey .
canım hollywood rengiyle dıplerin turuncumsu olma ıhtımalı daha yuksek dikkatlı çalışmazsan

canım zaten boyayalı 1 ay oldu diplerden siyahlarım çıktı.... hatta yani kendi saç rengim 1 cm sonra da hafif kızıl kahve gibi başlıyo... dip boyayı da bunla mı yapmalıyım
miktarlarını ne kadar koyucam çok açık olsun istemiyorum
doğla dursun yakışsın istiyorum bi daha değiştirmicem fikrin nedir?

canım ama tahmınımce suanda saçın yıne de koyu uçlarıda yanı. o yuzden ne dıyebılrım kı sana? sonuçta tum saçını boyaman gerekli değil mi? dediğim işlemi yaparsan dıplerin daha açık olur çünkü boyalı yerlerinden?
tum saçını boyucaksan da yıne dıyorum suandakı dıplerinde olan saçların daha açık olur buyuk ıhtımal .
şuandakı saç renginin fotosunu koyman mumkun mu? yada ona çok benzeyen bır foto?

ya bi de yakışmazsa diye korkuyorum... gerçek fikrini söylersen sevinirim =) ben saçıma benzer foto koymaya çalışıcam... o zman diplerim açık uçlarım daha mı koyu olcak diyosun.. ben sana resim gönderiyim sen de ne kadar karıştırmam gerektiğini belirtirmisin çünkü daha önce hiç yapmadım böyle bişey..

bu fotonun ışık vurmamış halini düşün(az daha koyu) ama en diplerde daha kızıllık var diyelim(direkt dip boyadan,kendi saç rengimi açtığımdan dolayı) tam değil yani ama yakın..

keiraknightleyfi1fe6.jpg

daha koyu bi kahve birazcık...

[IM]http://img123.imageshack.us/img123/5882/keiraknightleyfi1fe6.jpg[/IMG]

keşke saçına yakın bı renk yerıne tam saçının renginde bı koysaydın. şimdi hayal gucune dayalı yorum yapmak zorundayım:)
loreal exelence 8.1 al içine tıerra bulursan tıerra grey-gri renginin 4 te 1 ini koy. selektıve mavı boyadanda tam 3 fındık buyukluğunde koy. bu karşımın içine bırde yuzde 9 luk koleston peroksit koy. ama koleston olsun dığerleri daha çok yıpratıyor çünkü. bu karışımla saçlarını ıyıce boya. poşet geçir kafana. bu şekilde 20 dk kadar ısı ver saçına.çünkü tıerra bıtkısel bır boyadır ve ısı verılmesi gerekir mutlaka. sonra poşet kafanda kalsın yıne ve sure dolduğunda saçını durula. ama sakın sampuan kullanma.saç kremi sür. çık ve 4 gun yıkama kesinlikle saçını. saçının renginin oturması için.
bu işlemi bıkaç kez tekrarlarsan 3 hafta arayla saçın suandakından çok daha kullu bır renk olacaktır. senin için en önemli olan tıerra marka boya bulmak.

Arkadaşlar nereye yazacağımı bilemedim yeni konu da açamıyorum burda söyleyeyim dedim.
Saç ve kaş rengi farklı olan var mı?:1ninca:

doğal boyasz saçlarda mı? eğer oyleyse çok kişi var kaşları sımsıyah kendi doğal saçı kumral olan arkadaşlarım. ama çoğu ela gözlu olduğu için tuhaf durmuyor bu renk farklılığı

kızlar ben saçımı boyatmak istiyorum ama ne renk yapacağıma bir türlü karar veremiyorum ve cesaret de edemiyorum en çok istediğim renk avrupa yakasındaki yaprak gibi kızıl layhayhoy ve aysun kayacının sarısı gibi sarı istiyorum ne renk boyasam acaba ya yardım edin:Saruboceq: saçım pelin karahanın saç rengiyle aynı modeli de ilk fotodakinin nerdeyse aynısıfisfisfis tipim de ona benziyo ama ben daha güzelim sırnaşık şey mavi gözlüyüm beyaz tenliyim yardııııımmmmm:uhm:

peliniiibyozgurcanakbaskn2.jpg
Pelin_Karahan.jpg

......................................................................................................................

Son düzenleme:
Back
X