Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇ BOYAMA ve SAÇ RENGİ HAKKINDA Sorular Ve Öneriler

kızlar ben saçımı boyatmak istiyorum ama ne renk yapacağıma bir türlü karar veremiyorum ve cesaret de edemiyorum en çok istediğim renk avrupa yakasındaki yaprak gibi kızıl layhayhoy ve aysun kayacının sarısı gibi sarı istiyorum ne renk boyasam acaba ya yardım edin:Saruboceq: saçım pelin karahanın saç rengiyle aynı modeli de ilk fotodakinin nerdeyse aynısıfisfisfis tipim de ona benziyo ama ben daha güzelim sırnaşık şey mavi gözlüyüm beyaz tenliyim yardııııımmmmm:uhm:

sarı ve kızıl arasında kararsızsan önce aysun kayacı saçından yaptır .baktın hoşuna gitmedi yakışmadı. o zaman kızla dönersin. yoksa kızıldan sarıya donmek çok zordur. ama sarıdan kızıla dönmek en kolay işlemdir.

canım çok saol yaa... valla ama 8.1 sarı diil mi... sarı mı alıcam.. bak ben kendi saçıma şu saçı koydum denedim güzel olucak gibi.. bu saçın kumral kısmından istiyorum tam olarak.. benim için en önemli şey şu anda çok açık olmaması gerektiği.. açıklık konusunda bişey söyleyebilirsen sevinirim gerçi saç rengimi de bilmiyosun ama kusura bakma canım yaa... bi de çok açık olmaması için bunu 7.1 e uygulasam mı diye düşündüm

ve canım son sorum =) tierrayı nerden bulabilirim...

canım 8.1 e dediğim boyalarıda koyunca zaten koyu bır boya olucak. sen 7.1 e koyarsan dediklerimi o zaman dahada koyu çıkar saçın ve kızıllıktan kurtulman daha zor olur. önemli olan şimdi saçının renginden kızıllığı almak.açık olsada bı dahakıne 7.1 ile çalışırsın sorun ortadan kalkar. ama şimdi 7.1 deyıpte rıske atmak istemem saçını. ve dediğin gibi saçını görmeden sadece bu yorumları yapabılıyorum.belki 7.1 yeterlı olur belki 8.1 yerıne daha açıkta kullanman gerekebılrı. o yuzden seni pişman etmeyecek bır ton soyledım bende.
tıerrayı kuaforlerın urun aldığı buyuk kozmetık dukkanlarından alabılrsın. ayrıca rastgeldiğin kuaofreden de eğer varsa ısteyebılrsın 20 ytl fiyatı suanda. ama normal boya 60 ml iken bu 120 ml. yanı fıyatı çokta pahalı değil. kuaforler satadabılır.satmayada bılır ama. internettende sıparış verebılrsın.

kızlar ben saçımı boyatmak istiyorum ama ne renk yapacağıma bir türlü karar veremiyorum ve cesaret de edemiyorum en çok istediğim renk avrupa yakasındaki yaprak gibi kızıl layhayhoy ve aysun kayacının sarısı gibi sarı istiyorum ne renk boyasam acaba ya yardım edin:Saruboceq: saçım pelin karahanın saç rengiyle aynı modeli de ilk fotodakinin nerdeyse aynısıfisfisfis tipim de ona benziyo ama ben daha güzelim sırnaşık şey mavi gözlüyüm beyaz tenliyim yardııııımmmmm:uhm:

sarı ve kızıl arasında kararsızsan önce aysun kayacı saçından yaptır .baktın hoşuna gitmedi yakışmadı. o zaman kızla dönersin. yoksa kızıldan sarıya donmek çok zordur. ama sarıdan kızıla dönmek en kolay işlemdir.

Ben senin yerinde olsaydım hiç düşünmeden avrupa yakasındaki yaprağın kızılından yaptırırdım, çok yakışacağından eminim. Karar senin tabikiyerimseniben

ayy valla gaza geldim gidip boyatsammı hemen bugün CADIARZU bence de yakışır yaa siz de ööle diyince şimdisositososito kristen dunstında saç rengi güzel aslında oda kızıl ama yaprağınki kadar cırt diill daha kahvemsi sanki bu kızıl ama güzelmiş ayyy boyatcam valla:roflol:
spiderman_3_movie_image_kirsten_dunst.jpg
Kirsten-Dunst-Spider-Man-3.jpg
resim4.jpg
feo.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
feo.jpg
[/QUOTE]

boyatacaksan bence bu kızıldan yaptır. bu ıçinde kızıllık bulunmayan bakır rengi 9.44 rengi. yapragın saç rengi oldukça kızıllık ıçeren bır bakır. ve dediğin gibi renkli gözlu beyaz tenlıysen bu renk sende çok daha doğal duracaktır. yapragın saç rengi 100 metreden ben boyayım dıye bagırıyor

Son düzenleme:
bakır rengi 9.44 kolestonmu?peki bişey daha sorucam çok olucak ama :) kuaförde bu renk için önce saç rengini açıyolar dimi?o saçı yıpratırmı?

bakır rengi 9.44 kolestonmu?peki bişey daha sorucam çok olucak ama :) kuaförde bu renk için önce saç rengini açıyolar dimi?o saçı yıpratırmı?

işini bilmeyen bı kuaforse acarlar evet kı seninde buyuk ıhtımal oyle yaparlar. ama ben 3 numara saç rengine sahıp arkadaşımı rengini açmadan yuzde 9 luk oksidan kullanarak 8.44 yapabılıyorum rahatca.
kolestonda bu renk yok. profesyonel boya markalarında bulabılrsın

işini bilmeyen bı kuaforse acarlar evet kı seninde buyuk ıhtımal oyle yaparlar. ama ben 3 numara saç rengine sahıp arkadaşımı rengini açmadan yuzde 9 luk oksidan kullanarak 8.44 yapabılıyorum rahatca.
kolestonda bu renk yok. profesyonel boya markalarında bulabılrsın

canım bu renk benimde çok hoşuma gitti yaaa :utangac: bana gider mi dersi bi de profosyonel boya markaları derken mesela loreal de falan var mı hangisinde var bende 9.44 alıp dipleri 9 luk ile boyasam olur mu ki? :utangac:

canım bu renk benimde çok hoşuma gitti yaaa :utangac: bana gider mi dersi bi de profosyonel boya markaları derken mesela loreal de falan var mı hangisinde var bende 9.44 alıp dipleri 9 luk ile boyasam olur mu ki? :utangac:

ben aslında sana önercektim turuncu renkler ama begenmezsin dıye hiç soylemedim. market boyalarında bulamazsınız. benim bı bıldığım tıerra 8.44 rengi var. oda bunun bı koyusu ve oda çok guzel. eğer bu renk elde etmekse amaç o zamanda 8.44 u 10 numarayla karıştırdığınıza bu rengi elde edebılrsınız. çünkü tıerra da 9.44 yok. tıerrayıda bulmanız bıraz canım. sarıya piyasadakı herhangı bı bakır renk karıştırdığınıda da ortay aoldukça yapay ve pembemsi turuncumsu bır sonuç ortaya çıkıyor tavısye etmem

selamm
acaba en doğal durcak renk nedir şöyle açık bi şey olsun istiyorumm hani bildiğiniz sarışınlar vardır ya iskandinav sarışını değil de türk sarışını yani açık kumralla koyu sarı arası falan..
beyaz tenliyim kumralım gözlerim kahverengi

Son düzenleyen: Moderatör:
http://www.nndb.com/people/833/000096545/Emilie_de_Ravin.jpg
mesela bu kızın tepesindeki renk kendinin sanırım..
biraz açıkmış bu ama gene de çok güzel bence
ne renkle boyasam elde ederim ?

canım saç renginin ne tonda olduğuna bağlı birazda istediğin rengi tutturman mesela istediğin renkten biraz fazla koyuysa (ama siyah veya kahve gibi bi koyuluk değil) platin sarı yaptırabilirsin çünkü saçında o kadar çok açık durmaz ama doğal saçın daha açık renkse açık kumral iii olur gibi geldi bana nacizane fikrim:D:D:D

arkadaşlar ben saçlarımı çikolata kahvesine boyamak istiyorum saçlarımın orjinal rengi siyah diplerimden siyah çıktı 5-6 cm onun altı da bakır kızılı gibi açık karamel sizce evde boyasam tutar mı?
dipleri siyah oldugu için sordum birde onerebilecegin boya ve ton var mı_?

kızlar bugun salon boyalarının satıldıgı bialışveriş yerine gittim. loreal koleston vella vardı. acaba onlardan boyasam dahamı etkili sonuç alırım. cünki bi kac atda sacımı sanırım 8 kez boyamak zorunda kaldım biride röfle hatta .sac diplerim siyah onun altı 5 cm lik bi kısım loreal in kestane rengi aralar röfle arka taraf ise lorealin 10 dk lık olan amanyoksız boyasından sadece o kısım tuttu. panayır gibi geziyorum:))artık market boyaları beni peklemez sanırsam. küllü mango bana excelence serisini önermişti. simdi ne der bilmiyorum:)

kızlar bugun salon boyalarının satıldıgı bialışveriş yerine gittim. loreal koleston vella vardı. acaba onlardan boyasam dahamı etkili sonuç alırım. cünki bi kac atda sacımı sanırım 8 kez boyamak zorunda kaldım biride röfle hatta .sac diplerim siyah onun altı 5 cm lik bi kısım loreal in kestane rengi aralar röfle arka taraf ise lorealin 10 dk lık olan amanyoksız boyasından sadece o kısım tuttu. panayır gibi geziyorum:))artık market boyaları beni peklemez sanırsam. küllü mango bana excelence serisini önermişti. simdi ne der bilmiyorum:)

canım eğer elinde oyle bı yer varsa mutlaka profesyonel boyalardan lorealınkını kullan. ama onları kullanmak bıraz daha zordur.içine koydugun peroksit oranları saçta tutma zamanları farklıdır bıraz. bunlara dikkat ederım dıyorsan kesinlikle profesyonel loreal boyalarından kullan. market boyaları halka ındırgendiği için içindeki kimyasallar daha ucuz oluyor . kötu oluyor yanı. ama dediğim gibi daha bılınclı kullanmak zorundasın. market boyası gibi kullanılmıyor çünkü

canım eğer elinde oyle bı yer varsa mutlaka profesyonel boyalardan lorealınkını kullan. ama onları kullanmak bıraz daha zordur.içine koydugun peroksit oranları saçta tutma zamanları farklıdır bıraz. bunlara dikkat ederım dıyorsan kesinlikle profesyonel loreal boyalarından kullan. market boyaları halka ındırgendiği için içindeki kimyasallar daha ucuz oluyor . kötu oluyor yanı. ama dediğim gibi daha bılınclı kullanmak zorundasın. market boyası gibi kullanılmıyor çünkü

canım cevabın için cok tşk ederim öncelikle satıcı bayan 9 luk perioksit önerdi ve 45 dk bekletmemi söyledi . bilmiyorum basıma bi iş acarmıyım acaba. korkmuyor degilim

canım cevabın için cok tşk ederim öncelikle satıcı bayan 9 luk perioksit önerdi ve 45 dk bekletmemi söyledi . bilmiyorum basıma bi iş acarmıyım acaba. korkmuyor degilim

canım ınan senin suandakı saç durumunu hatırlamıyorum. eğer kısaca bılgı verırsen saçın şimdi ne renkse ve ne renk ıstedığını yazarsan elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım.

önceki cvp verdigin kısma yazmıştım bitanem valla bidaha yazmaya yüregim dayanmıyor. sacımın asıl rengi siyah hemde baya koyu. diplerde 2 cm cıktı. ben kestane yada acık kahve istiyorum karamel burda yok bulsam daha sevinecegim. bugday tenlıyım ela gözlü .ayrıca 1 tüp boya yetermi acaba sacım belimden bıraz yukarda ama seyrek. yine yarım yamalak olmasında:)9

Back
X