- Konu Sahibi xsxehrazat35
- #1.301
Oldumu acep:) Acemiyimde:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haklısın,Bodrumdaki kuaförleride iyi bilmiyorum,bir sene oldu geleli,İstanbulda olsam güveneceğim kuaför vardı.Burda kimsemde yok yarım edecek,yalnızım beeen
Daha önce bilmediğim bir kuaför yakmıştı çünkü saçlarımı,böyle fazla zarar görmez en azından. Bu arada bir arkadaşım boyaya biraz bademyağı karıştırıp kullanıyormuş,ne dersin? Hem boya hem bakım,pratik:))))))
benim doğal saç rengim koyu kestane yani 3 numara...ve alt tonunda mavimsilik yani küllülük var..
kendim kuaföre gitmeden evde saçımı küllü kumrala çevirip çeviremeyeceğimi merak ediyorum..ve bunu mümkünse saçımı önceden açmak zorunda kalmadan yapmak istiyorum..
duyduğuma göre %12 lik oksidan kullanarak doğal saçlar 4 tona kadar açılabiliyormuş...anca 5 ton ve üstü açıklık isteyenlerde toz açıcı uygulanıyormuş
ben şimdi marketten küllü kumral boya alsam içinde genelde %6 lık oksidanla veriyorlar..ve yeterince açmıyor..
peki ben aynı markaya ait 1 kutu küllü kumral set ve 1 kutu da %12 oksidanla birlikte verilen herhangi bir açık renk boyayı alıp
küllü kumral tüp boya ile diğer açık renk ile birlikte gelen %12 lik oksidanı karıştırsam istediğim sonuca ulaşırmıyım ?
ben shwardcop kullanıyorum süper.gliss............loreal elseve den bile ii
doğal işlem görmemiş 3 numara saçı 7.1e cevırmek için kesinlkle yuzde 12lık peroksit kullanma. saçın yanar. yanmasada çok kötu olur. yuzde 12 ultra açık sarılar ıstenıldıgınde kullanıyor. marketten tercihen loreal exelence 7.1 al ve selektive mavı boya ekle içine. ancak kutudan çıkan yuzde 6 lık peroksit. sen bunu yuzde 9 lukla değiştir. ve koleston markasının yuzde 9 luk peroksitini tercih et. ama mavı boya eklemezsen saçın dore olur. mavı boyayla azda olsa bu dorelık kapanır. ve tercihen açık renklere boyanan saçlara ben hep ısı verme taraftaryım dıpler daha açık kalmasın heryerı eşit açılsın dıye.
tavsiyelerin için sağol canım..ama biraz kafam karıştı kusura bakma
yani şimdi kısaca toparlamak gerekirse benim yapmam gereken şunlar mı ?
* loreal excellence creme 7.1 saç boyası alıcam (ama peroksitini değil boyasını kullanıcam)
* kolestonun %9 luk peroksit içeren herhangi bir rengini alıcam
* ve selective mavi boya lazım öyle mi canım ?
koleston ve loreal boya alırım o sorun değil de mavi boya çok zoruma gitti canım çevremde ben normal renkleri bile zor bulduğum biyerdeyim ne yazıkki..
peki 6 numaranın herhangi bir rengini istesem o da mavi boya katma zorunluluğu getirir mi bana canım....
Mangocum sana bir soru daha,uzman olmak kolay değil katlanıcan artık:))
Palette'in yoğun renk açıcısını kullansam,üstüne boyasam olurmu acep?Sevgiler
slm arkadaşlar saçlarımı güneşten açılmış kahve tonu gibi istiyorum hangi markada buna benzer bi renk var yoksa kuaförmü böle yapabilir?bide bu arada benm saçlarım ışıltılı kahveydi açıldı ve turuncu oldu.....buda sonhangi markanın çukolata kahvesi en güzel? yarın boya alıcamda cvp verirseniz sewinirim saç diplerim fena.... :))
cicimmm bendede aynı sorun vardı,küllümango önerilerde bulundu,3 sayfa geride,benim saç rengimde var orada,küllümangonun önerileride,istersen oku yardımcı olur sanırım:)