Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇ BOYAMA ve SAÇ RENGİ HAKKINDA Sorular Ve Öneriler

küllümango ve ibelta tşkler...küllümangocm kimyasal boyalı saça bu boya tutarmı sence? güneştem açılmış kahverengi gibi bi renk kutu boyalarda yok mu acaba?kolestonun ışıltılı kahvesini yapmıştım ben ama oda saçlarımı turuncu gibi gibi yaptı şimdi tam turuncu oldu aka aka...ve ya tatlı bi kahve rengi önerebilir msiniz?(turuncu tonları olmasın ltfen...) iyi geceler.. :) ibeltacm senn içinde çok üzüldüm aynı olayı 3-4 yıl önce annemde yaşadı. lorealden açık kahvemsi bi renk aldık saçında siyah çıkmıştı.... umarım en yakın zamanda istediğin renge dönersin...

canım saçın su anda soyledıgın uzere çikolota kahvesınden daha açık değil mi. saçını açmayacagın için çikolota kahvesı rahatca tutar. guvenle kullanabılrsın. benım ısteıdgım renk yoktu. olsaydı bende kullanacaktım.çünkü yıllardır bu amonyaksız loreal yurtdışında kullanılıyor turkıyeye yenı geldi. saçının saglığını duşunuyorsan hazır çikolota kahvesı rengi varken dene derim.memnun kalırsın dıye duşunuyorum.

merhabalar..sohbet o kadar güzel ki katılmadan edemedim=) benim doğal saçım kumral..ama iki ay önce avonun sarı gölge yapıcı kreminden kullandım ve saçım şuan açık kumral gibi..saçımın rengini biraz açmak istiyorum ama boyadıktan bir süre sonra turuncu olmasından çok korkuyorum..forumda okuduğuma göre bunun çaresi küllü renkler..küllü renkleri de araştırdım ve sadece kutu üzerindeki resme bakarak loreal'in küllü koyu sarısını beğendim..bu arada yeşil gözlü ve buğday tenliyim..acaba doğru bir karar mı verdim? o rengi o boyayla yakalayabilir miyim? ayrıca saçlarım belimi geçiyor,kalın telli ve hafif dalgalı...kaç kutu boya gider? yardımcı olursanız çok sevinirim=)

canım açık renk tonlar için ne kadar fazla boya kullanırsan o kadar. belimi geçiyor kalın teli dediğine göre sana tavsıyem 3 kutu. ama loreal recitalın serısınde 8.1 renginı bulabılrsen ondan 2 kututda saçına yeter. çünkü loreal recital nemli saça uygulanıyor. ama şuandakı saçını ve istedıgın rengi görmeden 8.1 doğru bır seçim mi bılemeyız.

kızlar bişi sormak istiyorum ya bu lorealin recital preference çok hoş gözüküo ve bu boyanın bi özelliğide turunculaştırmadan açmasıymış harika dimi ama bi sorun var duyduğuma göre bu boya sadece boyasız saçlar içinmiş bu doğrumu bilginiz varsa lütfen yardım..

lorealın ultra açıcı turunculaştırmayan seırsının tek farkı peroksiti yuzde 6 lık değilde yuzde 7.5 luk olması. boyalı saçlarda da yuzde 7.5 peroksit oranı saçında pekte hoş olmayan seyler yaratabılır. boyalı saça tavsıye edilmiyor. saçın kutu uzerındekı aynı renk bıle olsa sen dıplerini yuzde 7.5 peroksit karşımıyla boyayacağın için diplerin uçlarından daha açık sonuç verecektir. pek tavsıye etmıyorum ben boyalıysa saçın.

merhabalar sizden acil yardım istiyorum lütfen
yaklaşık 3 ay önce saçıma güya kızıl balyaj attırdım ve 1 haftada kızıl kalmayıp balyajlar sarı alarak kaldı şımdi kuaföre gitmeyip evde saçımı boyamak istiyorum sizce ne yapmalıyım renk olarak bana yardım edin.aslında içindeki sarılar çok fazla koybolmasınıda istemiyorum.
saç rengim kestane
balyajların arasında sanırım kestane kızıl gibi bir renk var.
balyajlarımda koyu sarı gibi
saçım kısa ve az cansız duruyor.
yardımlarınızı 4 gözle bekliyorum.

canım açık renk tonlar için ne kadar fazla boya kullanırsan o kadar. belimi geçiyor kalın teli dediğine göre sana tavsıyem 3 kutu. ama loreal recitalın serısınde 8.1 renginı bulabılrsen ondan 2 kututda saçına yeter. çünkü loreal recital nemli saça uygulanıyor. ama şuandakı saçını ve istedıgın rengi görmeden 8.1 doğru bır seçim mi bılemeyız.

saçlarım işte böyle...tabi bozulmuş bi fön var=)
buuk0001ms2.jpg

istediğim saç rengi ise bu...
463buyukpl6.jpg

şimdiden çok teşekkür ederim küllümango=)

www.imageshack.us sitesine girip upload an image kısmını tıklayıp yükleyeceğin fotoyu seçebilirsin sonra açılan sayfanın en alttaki şıkkı direct link to the image deki url adresini kopyala ,sonra konuya cevap yazma kısmında üstteki seçeneklerde araya resim ekle (sondan ikinci ) yi tıkla sol üstte çıkacak olan kutucuğa sağ click yap ve yapıştır de sonra ok de ve url adresi cevap yazma kısmına eklenmiş olacak sen de aynı cevap yollar gibi cevap gönder ve fotoyu herkes görsün:))) biraz karışık olmuş olabilir kusura bakma

O konuda rahatım=) Saçlarım kolay kolay yıpranmıyor...Teşekkür ederim=)

canım o ne saç oyle? sayfayı ındırdım ındırdım bıtmedı:) hepsi kendi saçın sanırım. maşallah. saçın eğey bı turuncumsu olmuş canım ne yazık kı. kumraldan öte bakır. 8.1 ile saçın açılmaz sadece o turuncumsuluğu azalır saçının. zaten suanda yapacağın en mantıklı davranış bu olacaktır. önce saçındakı turunculuktan kurtul ardında saçının rengini açmaya başla.çünkü bu halde ne kadar kullulerlede açsan yıne turuncu olur saçın.

yaa ama benm saçım turuncu değil...fotoğrafı az önce çektim..sanırım turuncu akşam güneşi vurduğu için öyle çıktı...hemen bir tane daha koyuyorum=)

canım gelecek tepkileri tahmın edıyorsundur sanırım.gerçekten çok hoş bır havan var. bence saçını loreal recitalle boyasan daha ıyı olucaktır. daha ışıltılı bır sonuç elde edersin. saçında fazla hem daha kolay uygularsın. seninki gibi bir saçı be 8.1 e boyamadım açıkcası. o yuzden emin konuşamıyorum saçın şoyle şoyle olcak dıye. ama saçın zaten 7.1 8 arası yer yer bazı yerleri.

merhabalar sizden acil yardım istiyorum lütfen
yaklaşık 3 ay önce saçıma güya kızıl balyaj attırdım ve 1 haftada kızıl kalmayıp balyajlar sarı alarak kaldı şımdi kuaföre gitmeyip evde saçımı boyamak istiyorum sizce ne yapmalıyım renk olarak bana yardım edin.aslında içindeki sarılar çok fazla koybolmasınıda istemiyorum.
saç rengim kestane
balyajların arasında sanırım kestane kızıl gibi bir renk var.
balyajlarımda koyu sarı gibi
saçım kısa ve az cansız duruyor.
yardımlarınızı 4 gözle bekliyorum.

kolestonun bıtkısel boyasından aldım 2 3gun sonra aktı gıtı aslında cok guzel bı tanıdıgım kullanıyor tum beyazlarını kapatıyor akmıyor dıye aldım sımdı aldıgım boya garnıerbıtkısel alev kızılı daha kullanmadım medıkal sampuan kullanıyorum sacım dokuldugu ıcın sampuanım bıtsın oyle denıcem

Küllümango neredeyse bütün yazılarını okudum saç boyaları hakkında baya bir bilgin var ve bende senden yardım istiyorum benim kendi saçım açık kumraldı ben kızıla boyadım bir kaç ay kızıl kullandıktan sonra sıkıldım sonra çikolata kahveye oyadım sonra koyu kumrala boyadım tabi kızılııklar kapanmadı yıkandıkça kızıllıklar çıkıyor ve ben artık kendi rengime dönmek istiyorum 1 aydır saçlarımı boyamadım diplerim 3 cm kadar çıktı palettenin açıcısı ile saçlarımı açsam sonra kumrala boyasam tutarmı banada yardımcı olursan sevinirim.Şimdiden teşekkürederim.

Back
X