Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇ BOYAMA ve SAÇ RENGİ HAKKINDA Sorular Ve Öneriler

emin değilim ama saçının rengini akıtabilir ama saçın koyu kahve gibi koyu bir renk olduğundan sorun olmaz bence çok akıtmaz zaten zeytinyağı hint yağı saçı koyulaştırabilir

kolestonun bitkisel boyası tamamen bitkisel değildir ali_ye içinde bitki özlri olan normal boyadır yani organik boya da değildir akması ilginç belki boyanın renginden tonundan zemin renginden filan da kaynaklı olabilir

Küllümango neredeyse bütün yazılarını okudum saç boyaları hakkında baya bir bilgin var ve bende senden yardım istiyorum benim kendi saçım açık kumraldı ben kızıla boyadım bir kaç ay kızıl kullandıktan sonra sıkıldım sonra çikolata kahveye oyadım sonra koyu kumrala boyadım tabi kızılııklar kapanmadı yıkandıkça kızıllıklar çıkıyor ve ben artık kendi rengime dönmek istiyorum 1 aydır saçlarımı boyamadım diplerim 3 cm kadar çıktı palettenin açıcısı ile saçlarımı açsam sonra kumrala boyasam tutarmı banada yardımcı olursan sevinirim.Şimdiden teşekkürederim.

saçını boyadıgına bır ay bıle sana tavsıyem 1 ay daha bekle hatta beyaz sabunla yıka. saçındakı boya ıyıce gitsin. bı kere sabunla ardından sampuanla. çünkü sabun kullanan arkadaşlar çok sertleştirdiğini soyluyor. bı ay sonra saçını kullu kumrala boyamaya başla. surekli dıyorum ıçıne mavı boyada koy. daha onceki yazılarımı okuduysan ne demekistedıgımı anlamışşındır. ustuste 4 5 kere boyadıktan sonra kızıllıklar seni rahatsız etmemeye başlıcaktır.
palette yogun renk açıcıcıyı kesinikle tavsıye etmıyorum. saçını yıpratmakla kalırsın. bı anda oyle kurtulayım dersen saçın mahvolur. kendi saçlarının saglığınıda göremezsin rengini elde etsende

bişi sorcam ben bugun sacımı koyu kahve boyadım yarın zeytinyagı maskesi yapsam bi zararı olur mu???

saca boyama işlemi yapıldıktan en az 3 4 gun dınlendirilmesi gerekli. ve bakım ygalarıda cabuk akıtıyor. sana tavsıyem 3 gun sonra yap ve bı kere sampuanla eğer saçındakı boyanın akmasını ıstemıyorsan

Teşekkürederim mango tamam 1 ay daha boya yapmadan bekleyeceğim.Beyaz sabuna başladım zaten üst kızımlar bakır rengi gibi bir şey oldu biraz rezil bir renk ama dediğin gibi bekleyip öyle boyayacağım saçlarım çabuk uzuyor dipler iyice çıkar artık tam rezalet olacak ama ne yapalım.Tekrar teşekkürler

Arkadaşlar çikolata kahve ile karameli karıştırsam nasıl bir renk ortaya çıkar?Örnek resim varsa koyabilirmisiniz.

bence çikolata kahve ile karamel karışımı bir renk çok hoş olur yani hem çikolata kahveden biraz daha açık karamel den daha koyu bir ton ortaya çıkar ve ara bir renk olur bence dene:)ama saçın boyalı ise renk tam olmaz

kızlar beni saçım röfleli ve boyalı.resmim göndericem.bu saçın üstüne sadece sarı istiyorum olur mu .yorumlarınızı bekliyrm

merhabalar sizden acil yardım istiyorum lütfen
yaklaşık 3 ay önce saçıma güya kızıl balyaj attırdım ve 1 haftada kızıl kalmayıp balyajlar sarı alarak kaldı şımdi kuaföre gitmeyip evde saçımı boyamak istiyorum sizce ne yapmalıyım renk olarak bana yardım edin.aslında içindeki sarılar çok fazla koybolmasınıda istemiyorum.
saç rengim kestane
balyajların arasında sanırım kestane kızıl gibi bir renk var.
balyajlarımda koyu sarı gibi
saçım kısa ve az cansız duruyor.
yardımlarınızı 4 gözle bekliyorum.

canım kuafore gidip saçının tonuna uygun cıla attırırsan saçın kendine gelir ve canlanır.hemde yıpranmaz.cila su oranı fazla boyadır. ama saçını görmesi gerek kuaforun hangı renkle uygulayacagını bılmesi için

canım kuafore gidip saçının tonuna uygun cıla attırırsan saçın kendine gelir ve canlanır.hemde yıpranmaz.cila su oranı fazla boyadır. ama saçını görmesi gerek kuaforun hangı renkle uygulayacagını bılmesi için

önerin için teşekürler canım
ben aslında saçımın üzerine kendim boya yapmak istiyorum.saçımın içindeki sarıların kapanmasınıda istemiyorum onun için nasıl bir renk yapmalıyım artı dip boyamda yapılması lazım.

önerin için teşekürler canım
ben aslında saçımın üzerine kendim boya yapmak istiyorum.saçımın içindeki sarıların kapanmasınıda istemiyorum onun için nasıl bir renk yapmalıyım artı dip boyamda yapılması lazım.

canım saçını görmeden ne desem yalan olur? çünkü bıkaç tane işlem uygulanmış ve dıplerinde çıkmış hem. yanı bıldıgım soylemedim ama kaç gundur kımse cvp vermıyor deyınce bende cıla attır dedim:)

kızlar beni saçım röfleli ve boyalı.resmim göndericem.bu saçın üstüne sadece sarı istiyorum olur mu .yorumlarınızı bekliyrm

saçını görmedim ama saçın röfleli ve zemin rengi boyalı sanırım komple sarı olması için aradaki koyulukların açılması lazım saçın daha yıpranır büyük ihtimal çünkü koyu saçları seçerken arada sarılar da tekrar açılmış olabiliyor galiba bence yaptırma ama saçına güveniyorsan senin kararın:)a.s

Küllümango selamlar sana, saçımı 9 ay önce organik boyayla siyaha boyattım. Şimdiye kadar epey aktı, hatta öyle bir aktı ki bazen ışığa bağlı olarak kendi rengime benzer görünüyor, ama bazen de (genellikle güneş ışığında) kızıl parlıyor, dipler de epey çıktı. Kendi rengim küllü kumralı fena halde özledim, ne tavsiye edersin?

Küllümango selamlar sana, saçımı 9 ay önce organik boyayla siyaha boyattım. Şimdiye kadar epey aktı, hatta öyle bir aktı ki bazen ışığa bağlı olarak kendi rengime benzer görünüyor, ama bazen de (genellikle güneş ışığında) kızıl parlıyor, dipler de epey çıktı. Kendi rengim küllü kumralı fena halde özledim, ne tavsiye edersin?

canım kendi rengini görür gibi oluyorum dediğine göre tek sorun oldugundan bıraz daha koyu ve kızılımsı parlaması sanırım. ben senin yerınde olsaydım loreal 8.1 exelence krem boyasını yuzde 9 luk peroksitle kullan. 2 hafta sonrada loreal 7.1 loreal exelence boyayı normal içinden çıkan peroksitiyle karıştırıp uygularsan sanırım mevcut koyuluğu ve kızıllığı azalır. resmini görsem daha ıyı aslında saçının

Back
X