Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇ BOYAMA ve SAÇ RENGİ HAKKINDA Sorular Ve Öneriler

kızlar benım saçım normalde kahve rengi ama ben 3 ay önce kendim boyadım saçlarımı birkere kumral yaptım olmadı bigün sonra boyadım turuncu oldu enson boyadıgımda kahva oldu yanıcak diye korktum çünkü3 gün üst üste boyadım ama yanmadı şükür.. saçlarım uzun ve gür benım:( budurumdan çok sıkıldım..şimdi üniversiteye yerleştim saçlarımı sarı röfle istiyorum kendim kumralım..sarı derken çok sarı degil bal köpügü yada karamel gibi sarıyo oluyor ya öyle istiyorum ama saçımda boya var naıl yapabilirim bunu yardıme dermisin kuaförler yaparmı yani?

kızlar benım saçım normalde kahve rengi ama ben 3 ay önce kendim boyadım saçlarımı birkere kumral yaptım olmadı bigün sonra boyadım turuncu oldu enson boyadıgımda kahva oldu yanıcak diye korktum çünkü3 gün üst üste boyadım ama yanmadı şükür.. saçlarım uzun ve gür benım:( budurumdan çok sıkıldım..şimdi üniversiteye yerleştim saçlarımı sarı röfle istiyorum kendim kumralım..sarı derken çok sarı degil bal köpügü yada karamel gibi sarıyo oluyor ya öyle istiyorum ama saçımda boya var naıl yapabilirim bunu yardıme dermisin kuaförler yaparmı yani?

daha okullanrın acılmasına baya var.. biraz dinlensin.. boya üst üste gelmiş belki tutmayabilirbile boya..

ya ben bişey sorucam kalıcı düzleştirmemiydi neydi onun için saçta boya olmaması falan mı gerekiyordu? herhangi bir bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok makbule geçer :) ?

ya ben bişey sorucam kalıcı düzleştirmemiydi neydi onun için saçta boya olmaması falan mı gerekiyordu? herhangi bir bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok makbule geçer :) ?
Kardeşim devamlı yaptırıyor,4 ayda bir sanırım,kuaförde,ama defrize değil,yeni bir ilaç varmış sanırım schwarzkopf marka,onunla yapılıyor,çok memnun.Ama onun saçları hafif dalgalı,eğer çok kıvırcıksa pek iyi olmuyor bildiğim kadarıyla...
Ama sakın defrize yaptırma,perma gibi yakıyor saçı

Küllü Mangocum yetişşş:))))) Seni dinlemedim,suçum büyük:) Önerdiğin Selective boya,tierra boya birde dediğin koleston 12.1 yok Bodrumda hiç bir yerde,bende gittim palette yoğun açıcıyı aldım,pudralı olan.Saçım fazla hasar görmedi umarım:) Turuncu oldu kafam,üstüne koleston tüp boya aldım 8.1,onu sürdüm aynı gün. Şu anda kafam bir garip,yeşille turuncu arası bişi oldu,aslında uçlar sarı,baya açıldı saç)) Napiim,akıl ver bana nolur:) Loreal 7.1 alsam çok koyulaşırmı saç,kutudaki rengin aynı çıkarmı acep:) O dediğin mavi boya yok burda maalesef:( istersen resim eklerim bir ara gene,son halimi:)
Sevgiler:))

Son düzenleme:
kızlar saçlarım siyah kışın oryalle açıp kızıla boyadımıştım sonra yine siyaha boyadım malum yazın dayanmıyor ama şimdi yeniden kızıl istiyorum şöyle aşk alevi yoğun yada şarap kızılı gibi bi renk ama boyalardan fazla anlamam hangi boya daha iyi saça daha az zarar verioyor ve daha kalıcı, pahalı olması önemli değil(çok abest bir fiyatı olmadığı sürece) bana yardımcı olursanız çoooooooooooooooooook sevinirima.s.a.s.a.s.a.s.

Küllü Mangocum yetişşş:))))) Seni dinlemedim,suçum büyük:) Önerdiğin Selective boya,tierra boya birde dediğin koleston 12.1 yok Bodrumda hiç bir yerde,bende gittim palette yoğun açıcıyı aldım,pudralı olan.Saçım fazla hasar görmedi umarım:) Turuncu oldu kafam,üstüne koleston tüp boya aldım 8.1,onu sürdüm aynı gün. Şu anda kafam bir garip,yeşille turuncu arası bişi oldu,aslında uçlar sarı,baya açıldı saç)) Napiim,akıl ver bana nolur:) Loreal 7.1 alsam çok koyulaşırmı saç,kutudaki rengin aynı çıkarmı acep:) O dediğin mavi boya yok burda maalesef:( istersen resim eklerim bir ara gene,son halimi:)
Sevgiler:))

canım ben hep dıyorum kolestonun kullulerı yeşil çıkarıyor dıye bak sendede oyle olmuş. resmini koyarsan daha çok sevınırım daha ıyı bılgı verebılrım. bekliyorum acılen merakla:)

canım ben hep dıyorum kolestonun kullulerı yeşil çıkarıyor dıye bak sendede oyle olmuş. resmini koyarsan daha çok sevınırım daha ıyı bılgı verebılrım. bekliyorum acılen merakla:)
Resmi ancak eşim çekecek gelsinde akşam eklerim:) Aslında çokta yeşil değil,birazda turuncu,gökkuşağı gibi bişi yani:))))
kafamçokkarıştı

Resmi ancak eşim çekecek gelsinde akşam eklerim:) Aslında çokta yeşil değil,birazda turuncu,gökkuşağı gibi bişi yani:))))
kafamçokkarıştı

canım akşam ışıgında belli olur mu peki gunduz vaktı çekilmesi gerek fotonun akşam işiği çok fark edıyor. tamam ben yınede beklerim:) demek eşinde destek verıyor? e haklı tabı o saçlar içacıcı değildi.
canım saçın ne olursa olsun dinlendir iyice. çünkü yıpratmaz gibi görunur palette ama sonra çıkar acısı. benım 1 ay sonra saçımın eski halınden eser kalmamıştı. iyice saçına bakım yap. hazır yaz ayları daha kolay olur uygulaman.

canım akşam ışıgında belli olur mu peki gunduz vaktı çekilmesi gerek fotonun akşam işiği çok fark edıyor. tamam ben yınede beklerim:) demek eşinde destek verıyor? e haklı tabı o saçlar içacıcı değildi.
canım saçın ne olursa olsun dinlendir iyice. çünkü yıpratmaz gibi görunur palette ama sonra çıkar acısı. benım 1 ay sonra saçımın eski halınden eser kalmamıştı. iyice saçına bakım yap. hazır yaz ayları daha kolay olur uygulaman.
Başladım zaten,kafamda yağlarla oturuyorum şu an:) Eşim destek vermesin hele bir,sarı diye tutturan oydu çünkü:))) Resmi çekemiyorum,çünkü oğlum İstanbula giderken fotoğraf makinesinide götürmüş hain:) Akşamüstü ya da yarın sabah erken eşime çektiririm olmadı kendimi çekmeye çalışırım:)

Küllümangocum sana bi sorum olucak,acaba boya boyayı acar mı ultra acıcı dısında mesela,sacımda suanda kullu kumral var 7.1 ama ben lorealın 9.1ını ıstıorum acaba bi fark olur mu kı? :(

Küllümangocum sana bi sorum olucak,acaba boya boyayı acar mı ultra acıcı dısında mesela,sacımda suanda kullu kumral var 7.1 ama ben lorealın 9.1ını ıstıorum acaba bi fark olur mu kı? :(

canım boya boyayı acar ama doğru kullanıldığında ve mucızeler istemediğinde. yanı bı kaç tonluk oynamayı yapabılrsın doğru boyayla.
doğal saç rengin nedir?
saçın suanda tam olarak 7.1 rengi mi yoksa 7.1 rengine boyanmış ama tutmamış farklı bı renk mi?
eğer saçının fotosunu ve şimdiye kadar yaptırdıgın işlemleri bızle paylaşırsan daha ıyı yardımcı olmaya çalışırız

Canım,genelde bu durumda dipler daha açık kalıyor,acaip oluyor yani,benim kafam öyle şu an,8.1 sürdüm,dipler çok açık kaldı,komik bişi oldu:) Aslında bende 7.1 saçta nasıl duruyor çok meraktayım,keşke bir resim eklesende görsem:) 7.1 ile koyumu olur diye korkuyorum,kutudaki rengin aynısımı oluyor?

küllümangocum ve ibeltacım sacımı suana kadar hep natural colours un 7.1 iyle boyadım ama o da koleston gıbı cok koyu cıkarıo yanı bu durumda lorealın 6.1 i gibi bişi oluo,şuanda birazcık daha acık ama yıne de acık kumral bile deil,yaklasık 6 ay once de orealle actırmıstım sacımı ama hep bakım yaptım ve omuzlarımda ve saglıklı,fotoyu da yarın koymaya calısırım fakat ben lorealın 7.1 ını ıstıorum belkı bı mıktar daha kullu olması ıcın grı boya katmalı mıyım? bilemedigim için sizlerle paylasayım ıstedım :)

ibeltacım lorealın 7.1 ı açık renk saçlarda koyu çıkarmıyor. ama senin saçın turuncumsu oldugu için kutudakı gbi kullu bı sonuç bekleme. ama koyulaşır dıyede korkma. ben sarımsı rengin uzerıne uyguladıgımda kutudakıden pek farkı yoktu.
ezoy cum sen 9.1 rengi gibi olsun demiştin şimdi de 7.1 istiyorum dedin anlayamadım açıkcası. ama şuandakı saç rengini tahmın edebılıyorum bende natural colors 7.1 ile boyamıştım. saçın suanda açık kahverengi o zaman kumral bıle değil dediğine göre. saçının renginin kırılması ve yavaş yavaş sarıya kaçması gerekir kumrallaşabılmesi için. şimdi tekrar sorayım yanlış olmasın istedigin saç rengi 9.1 mı yoksa 7.1 mı? mumkunse istedıgın saç rengine benzeyen bır foto koyar mısın?

kullumangocum kusura bakma hayatım işten gelince kafa allak bullak oluo:D Şimdi ben foto koyma ozurlu olduuum için sana sole annattıım benım ıstedıım sac rengi hani yabancıların dogal bole koyu sarı oluo sacları mat ama,dogal ya da oyuncak bebeklerın sacları da ole oluo bazen,yanı senın dedıgın gıbı fashion tvdekı modellerın sacları da ole oluo koyu sarı ama parlak deil,mat bi koyu sarı işte ole istiorum saclarım da dedıgın gıbı acık kahve gibi bişi canım ama mat yine,rengi guzel ama ben bıraz daha acık olmasını ıstıorum,

canım böyle bir renkmi senin istediğin,ben bunu elde etmeye uğraşıyorum da:)
Küllümangocum eşim geç geldi,sabah erken çektireceğim saçın resmini:)
f11t3255st0spage08imagexf3.jpg

Back
X