Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇ BOYAMA ve SAÇ RENGİ HAKKINDA Sorular Ve Öneriler

İbeltacımm ewet sen bı harıkasın ıste bole bişi istiorum hayatım,superrsın :D TESEKKUR EDERİM MCX :d
Rica canım bende aynı rengi elde etmeye uğraşıyorum,demek 7.1 ile olmuyor,bende o sanmıştım bu rengi...Gerçi küllümangom loreal boyada oluyor dedi,bende diyorum 8.1 ile 7.1 boyayı karıştırıpmı sürsem acep:)

hayatım sole kı benım sacım natural coloursun 7.1 i ve kutusunun ustundekı renk aynı bu resımdekı renktı ama alakasız cıktı cok koyu oldu ama loreal ole yapmıo onunkıler daha acık,hatta kutu uzerındekı renklerle tutuo dıe biliorum hayatım ama kullumango bu konuda prof ona sormak lazım :D

hayatım sole kı benım sacım natural coloursun 7.1 i ve kutusunun ustundekı renk aynı bu resımdekı renktı ama alakasız cıktı cok koyu oldu ama loreal ole yapmıo onunkıler daha acık,hatta kutu uzerındekı renklerle tutuo dıe biliorum hayatım ama kullumango bu konuda prof ona sormak lazım :D

O prof.dr.Küllümango:) Kendi saç rengini koyarsan resim olarak,sana en etkli çözümü verecektir emin ol,ben onu dinlemedim,hata ettim,daha doğrusu dediği boyaları bulamadım burada,palette açıcı ile açtım,şimdi düzeltmeme yardım edecek inşallah:))) sanada yardımcı olacaktır,o çoook şeker ve herşeyi biliyooo:)))

canım zaten saclarım acık kahve benım ıstedııım renk de senın koyduun resım ya da benım profıl resmım :D yanı olga pandurun sac rengii,ewet yaa herseyı bılıo bakıorum,takıp edıorum ve cook merak edıorum gercek mesleı ne? :D kullumangoo NERDESIN? :(

dannaleeballard11777467di7.jpg

ya bu ne renk nasıl elde edebilirim küllücüm bana yardım eeettt kaydirigubbakcemile2

canım zaten saclarım acık kahve benım ıstedııım renk de senın koyduun resım ya da benım profıl resmım :D yanı olga pandurun sac rengii,ewet yaa herseyı bılıo bakıorum,takıp edıorum ve cook merak edıorum gercek mesleı ne? :D kullumangoo NERDESIN? :(

canım saolun pek bı onure ettınız benı:) ibeltacım saçın koyuysa ve market boayalrıyla boyuyorsan saçın kutudakınden koyu olur. o yuzden ezoyunda saçı koyu çıkmış yanı loreallede boyasaydı eğer saçı koyuysa yıne koyu olucaktır. çünkü saçtakı kahverengilik kolay gıden bırşey değil. ama dedigim gibi ibeltanın şimdi saçı gibi açık renkse o zaman loreal daha fazla koyulaştırmıyor. beklendiği kadar koyulaştırıyor yanı.. ama öncelikle saçında kı kahverengimsiliği yok etmenız gerekir ki saçınız kumrala dönsun. kumral renkte kahverengilik olmaz çünkü.

peki ordinaryüs prof dr Küllümangom:))))) Sence 7.1 ile 8.1 i karıştırabilirmiyim,ille bişileri karıştıracam yani:))))))))))

peki mangocum ben de bişi sorucam şimdi benim normalde sacım koyu kestane,şimdi acık kahve ve dipleri de cıkmıs değil,loreal 9.1 ile boyasam benim istediğim gibi olur mu sayın profesorrr?İbeltacım ıkısını karıstırınca noluo kı? 7,5.1 gibi bişi mi oluo hos olabilir belkım:D

peki ordinaryüs prof dr Küllümangom:))))) Sence 7.1 ile 8.1 i karıştırabilirmiyim,ille bişileri karıştıracam yani:))))))))))

canım senin saçının azda olsa koyulşaması sart yoksa o turunculuklar kapanmaz kesinlikle. o yuzden korkma. koyulaşşa bıle kesinlikle 1 yıkamadan sonra gider.ama sart saçını koyulaştırman sonra oturdukça renk kendine gleir zaten. ama o koydugun footdakı ekstra kullu kumral.onun gibi olmasını beklemeyın.çünküo bırde doğal saç

canım senin saçının azda olsa koyulşaması sart yoksa o turunculuklar kapanmaz kesinlikle. o yuzden korkma. koyulaşşa bıle kesinlikle 1 yıkamadan sonra gider.ama sart saçını koyulaştırman sonra oturdukça renk kendine gleir zaten. ama o koydugun footdakı ekstra kullu kumral.onun gibi olmasını beklemeyın.çünküo bırde doğal saç
Anlaşıldı üstadım ulu mangom:))) Teşekkürler

peki mangocum ben de bişi sorucam şimdi benim normalde sacım koyu kestane,şimdi acık kahve ve dipleri de cıkmıs değil,loreal 9.1 ile boyasam benim istediğim gibi olur mu sayın profesorrr?İbeltacım ıkısını karıstırınca noluo kı? 7,5.1 gibi bişi mi oluo hos olabilir belkım:D

canım senin saçındakı kahverengimsiliği yok etmen gerek once. sana dıyeceğim loreal çok açık kullu sarı 03 renginden ıkı kutu al. hatta saçın uzunsa 3 kutu al derim.
saçına uygula duzgunce. kafana poşet geçir 25 dk ısı ver toplam 50 dk beklet. sonrada yıka saçını. saçında kahverengimsilik buyuk oranda gıdecektir. ardndan 2 hafta sonrada loreal 7.1 rengıyle boya saçını.

Noluyo bakcez:))))))))))

kaydirigubbakcemile2

Ya peki bu kara kaşlar nasıl açılacak:(

canım saçın zaten guzel olursa bence kaşların o kadarda dıkkat çekmez. ama yınede rahatsızlık duyarsan ve kaşların sıyah ve kalın sert değilse
çok az papatya kaynat suyuna çok az 7.1 boya ve çok azda yuzde 6 lık peroksit koy. kaşlarına sur bu karışımı ama bu boyadan bıraz daha sıvı olcak papatay suyuda koydugun için. sonra 10 dk kadar kurutma makınesıyle ısı ver. ardından da yıka. ama dıkkat et yuzde 6 lık peroksiten çok az koycaksın yoksa kaşların turuncumsu olabılır. bu dedigim işlemi 2 3 haftada bır yaparsan onu halletmiş olursun. ama kaşların çok sert ve sıyahsa bılemem canım

canım saçın zaten guzel olursa bence kaşların o kadarda dıkkat çekmez. ama yınede rahatsızlık duyarsan ve kaşların sıyah ve kalın sert değilse
çok az papatya kaynat suyuna çok az 7.1 boya ve çok azda yuzde 6 lık peroksit koy. kaşlarına sur bu karışımı ama bu boyadan bıraz daha sıvı olcak papatay suyuda koydugun için. sonra 10 dk kadar kurutma makınesıyle ısı ver. ardından da yıka. ama dıkkat et yuzde 6 lık peroksiten çok az koycaksın yoksa kaşların turuncumsu olabılır. bu dedigim işlemi 2 3 haftada bır yaparsan onu halletmiş olursun. ama kaşların çok sert ve sıyahsa bılemem canım
Ya sen harikasın ya,herşeyi biliyorsun:) Üstadım benim:)
kaydirigubbakcemile3

arkadaşlar size kendi keşfettiğim birşeyi aktarmak istiyorum çoğunuz için faydalı olabilir..
benim doğal saçlarım koyu kestane (mavi siyah gibi de diyebilirim)
saçımı tresanın papatyalı şampuanıyla yıkadığım zaman diplerdeki doğal saçlarımın aslında sarı renk parlamaması gerekirken ve diplerimi hiç boyamadığım halde nasıl böyle olduklarına şaştım..(normalinde saçlarım ışıkta parlamazlar...parlasalar bile derin lacivert gibi gözükür)
ve sonradan anladım ki bu şampuanla yıkaya yıkaya saçımın doğal olan kısımları yani dipleri de açılmış..

tavsiye ederim arkadaşlar...özellikle saçları benim gibi koyu olup da açmaya çalışırken doreleşen turunculaşanlar varsa istedikleri boyayı uygulamadan önce saçlarını bir süre boyunca bu şampuanla yıkayıp en azından saç renklerinde yansıma sarılaşana kadar kullanabilrler..turuncu etmeden açıyor..sonra da istediğiniz boyayı uygulayın

Bu eski halimmmm
1008081311in1.jpg

Buda flaş flaş...... Açıcı sonrası bendeniz:))
1908081406qs2.jpg

1908081408dv6.jpg

1908081417qs9.jpg

Küllüm Mangom napcaz bu saça şimdi:))))))))))))))))) Sen bilirsin:) Bu arada kaşlara dikkat,kapkara kaldılar valla:) 7.1 mi diyorsun bu saça,koyulmasında

Back
X