Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇ BOYAMA ve SAÇ RENGİ HAKKINDA Sorular Ve Öneriler

Küllüm Mangom napcaz bu saça şimdi:))))))))))))))))) Sen bilirsin:) Bu arada kaşlara dikkat,kapkara kaldılar valla:) 7.1 mi diyorsun bu saça,koyulmasında[/QUOTE]

canım saçın resmen yeşil olmuş . saçını ıyıce dınlendir bakım yagı sur bıkaç hafta ardından loreal 7 numara kullan. saçındakı yeşillik çok rahatsız edici çünkü. tekrar 7.1 kullu kumralla boyarsan saçın daha yeşerecek. o yuzden saçını dınlendirten sonra loreal 7 numara duz kumral rengiyle boyamalısın.

canımmm cok cok tesekkur ederım yarın alıorum ve boyuyorum canım bu arada lorealın recitali mi yoksa baska bişi mi bu ? yoksa bitane mi var canım bu renkten:D CAHILLIIIN GOZU CIKSIN,İBELTACIM CANIM SEN YESIL HALINLE DE COK GUZELSIN CANIMM

canıam loreal exelence krem boyanın çok açık kullu sarı 03 numaralı rengini alıcaksın.kutunun ustunde kısa sarı saçlı bır kadın var duz yana taranmış saçı. bulman belki bıraz zor olabılır ıyıce araştır canım ve saçın çoksa yada uzunsa ıkı kutu al bolca kullanman sart çünkü. ama daha once orealle açılmış yerlerin belki daha fazla açılabılır dıkkat etmelisin. ve dedigim gibi burda maksat saçında kahverengimsiliği yok etmek guzel bır renk yakalamak değil. çıkan sonuc seni korkutmasın

kzlar selam ben geldim yıne mango yok mu :))))
ilk sorum Adanada bildiğiniz kuaför var mı şööle iyi yapan?
ikinci sorum mango benn sarıya dönmeye karar verdım saçlarımda krepe olduğu için sarılar seçilmeyeblır sence nasıl yaptırmalıyım daha fazla bu kahvelerle yaşamak ıstemıyorum sıkıyo beni .... 1 ay oldu boyatalı.

kzlar selam ben geldim yıne mango yok mu :))))
ilk sorum Adanada bildiğiniz kuaför var mı şööle iyi yapan?
ikinci sorum mango benn sarıya dönmeye karar verdım saçlarımda krepe olduğu için sarılar seçilmeyeblır sence nasıl yaptırmalıyım daha fazla bu kahvelerle yaşamak ıstemıyorum sıkıyo beni .... 1 ay oldu boyatalı.

canım krepe neydı unuttum ınan. ve oyle açık sarılar hakkında pek bılgım yok canım. ama bılgısı olanlar yardım eder mutlaka bu konuda

Ezoycum küllüm mangom teşekkürler,mangocum turunculukta var ama saçta,banamı öyle geliyor acaba,dedim ya hem yeşil hem turuncu,acaip bişi yani:) Bukalemun gibiyim valla:))))
7 numara loreal çok koyultmaz dimi canım

Ezoycum küllüm mangom teşekkürler,mangocum turunculukta var ama saçta,banamı öyle geliyor acaba,dedim ya hem yeşil hem turuncu,acaip bişi yani:) Bukalemun gibiyim valla:))))
7 numara loreal çok koyultmaz dimi canım

canım koyulaştırmaz. hem yeşil hem turuncu saçların demek peki eşin nasıl karşıladı bu ilginç saç rengini? yada sen memnun musun? o kadar koyu bı rrenkten sonra bu saç bıle hoşuna gidiyordur emınım. tek sorun turuncumsu ve yeşilimsi olması:)

canım koyulaştırmaz. hem yeşil hem turuncu saçların demek peki eşin nasıl karşıladı bu ilginç saç rengini? yada sen memnun musun? o kadar koyu bı rrenkten sonra bu saç bıle hoşuna gidiyordur emınım. tek sorun turuncumsu ve yeşilimsi olması:)
Eşim ağzını bile açamaz,sarı diye tutturan o çünkü,boynu bükük oturuyor karşımda deeermişim:)))) Hem bu rengi herkes bulamaz dimi ama:))
Ya sokağa bile çıkmıyorum saçım yüzünden,yada kafama şapka takıyorum,cuma günüde resim sergisi açılışı var,kokteylli,bu saçla nasıl gitcem ben ya:( Kendim resim gibi oldum valla,yeşil turuncu:)))))))))))))))))))))))))

arkadaslar ozellıkle kullu mango arkadasım,
ben genelde evde sacımı boyarım hatta ıkı farklı boyayı karıstırır boyarım sımdı de ıkı farklı markanın ıkı farklı rengını aldım bırı KÜLLÜ KUMRAL bi digeride ultra acıcı dogal kahve...
sımdı nasıl bı renk cıkacak hıc bılmıyorum ben kahve tonlarında ne cok acık ne cok koyu bı renk ıstıyorum ama nasıl bır renk cıkacagı hakkında bı fıkrı olan ve resım koyabılecek olan var mı hemen boyamayacagım bı 15 sonra falan ama cok merak edıyorum sımdıdennnnn yardımmm

1234jg6.jpg

grnt093sb7.jpg

kötü olursa fln die korkuorum ama belki boyayabilirm bi sormak istedim bi de kaşlarım koyu oda kötü olabilir nese asıl soruya geliim:) resimdeki ne renk hangi boyayla yapılabilir (saçımda boya yok)

Mangocum ıkı buyuk markete baktım ama loreal excellence kremın acık kullu sarı 10.1 ını bulabildim ikisinde de yarın baska yerlere de bakıcam hayatım,ibeltacım ben resımde bırascık yesıllık gordum sadece cok da bukalemun gıbı deilsin gibi geldii

Ben bişey sormak istiyorum kızlar..Geçen yaz saçlarıma kızıl balyaj attırmıştım.Şimdi zamanla açıldılar tabi (yıprandılar da :( )ve böyle sarıyla turuncu arası bi renk oldular..Saçlarımda çok koyu olmayan siyah..Yani ne renk oluyo bilmiyororum koyu kahve mi koyu kestane mi ne öle bişeydi..:D VE güzel durmuyolar açıkçası:( Acaba bu renklerin kapanması için ne yapmalıyım yada hangi renkle boyamalıyım..=(

ashley saçın sanırım kahve koyu kestane arası loreal excellence 4 no ile kapanabilir diye düşünüyorum ama tabi görmeden bu yorumlar ne derece doğru oluyor loreal recital ile de boyayabilirsin 4 tonunu öneriyorum kahve diye geçiyor çünkü boyalarda renk daha koyu çıkıyor hele ki böyle koyu renklerde 3 numara simsiyah da olabilir uçlar daha koyu kalırsa kendi saçından hiç hoş olmaz o yuzden 4 no yu öneriyorum 4.0 yani hatta 5.0 bile olur ama kapatma garantiliğinden 4 bence ama sen gene de sor soruştur ben görmeden teorik olarak öneri veriyorum çünkü:) ama kapatma söz konusu olduğundan kolay bir işlem tek sorun kendi saçından daha koyu olmaması şimdi yazınca ben de 4.0 ile 5.0 arasında kaldım:) 4.0 kapatır ama ya koyu mu kaçar diyorum acaba şimdi boya oldukları için bir ton koyu oluyor 5.0 kendi saçından koyu olmaz ama o da belki tam kapatamayabilir sen küllümango ya sor :)

1234jg6.jpg

grnt093sb7.jpg

kötü olursa fln die korkuorum ama belki boyayabilirm bi sormak istedim bi de kaşlarım koyu oda kötü olabilir nese asıl soruya geliim:) resimdeki ne renk hangi boyayla yapılabilir (saçımda boya yok)

tuğçeciğim
bu fotıda öncelikle saç çok daha mat çıkmış normalde kahve tonları zemin olarak bal sarısı balyaj var bu saçta sen saçını böyle istiyorsan tavsiyem saçını hiç boyatmadan aynı bu şekilde bu tonda balyaj yaptır hatta daha net bir foto bulup kuaföre git:)))a.s

Küllümangocum.Benim saçımda kahve boya vardı.Fakat hep istediğim bir renk olan küllü kumral olsun istedim ve kozmetikçi arkadaşın dediğine bakarak çok açık sarı boya,üzerine de 7.1 koleston küllü kumral (2 ad.) boyadım.Saçım biraz uzadığı için kendi saç rengim olan dipler turuncu,uçlara doğruda kestanemsi bir renk oldu.Şimdi bana bir tavsiyede bulunurmusun?Bu çok istediğim renge kavuşamıcam galiba.(Kendi saç rengim kahve,fakat beyazlarım var diye boyuyorum)senağlama

Eşim ağzını bile açamaz,sarı diye tutturan o çünkü,boynu bükük oturuyor karşımda deeermişim:)))) Hem bu rengi herkes bulamaz dimi ama:))
Ya sokağa bile çıkmıyorum saçım yüzünden,yada kafama şapka takıyorum,cuma günüde resim sergisi açılışı var,kokteylli,bu saçla nasıl gitcem ben ya:( Kendim resim gibi oldum valla,yeşil turuncu:)))))))))))))))))))))))))

canım ama ben sana demiştim:)dahada sınır edeyım seni. gerçekten buyuk başarı hem turucunyu hemde yeşili aynı saçta yakalaman. dedigim gibi zamanla o yeşilimsilik gidecek ama sakın kullulerle boyamaya kalkma canım. bu kez mutlaka bulursun loreal 7 numarayı .ama bekle bıraz zaman geçsin

arkadaslar ozellıkle kullu mango arkadasım,
ben genelde evde sacımı boyarım hatta ıkı farklı boyayı karıstırır boyarım sımdı de ıkı farklı markanın ıkı farklı rengını aldım bırı KÜLLÜ KUMRAL bi digeride ultra acıcı dogal kahve...
sımdı nasıl bı renk cıkacak hıc bılmıyorum ben kahve tonlarında ne cok acık ne cok koyu bı renk ıstıyorum ama nasıl bır renk cıkacagı hakkında bı fıkrı olan ve resım koyabılecek olan var mı hemen boyamayacagım bı 15 sonra falan ama cok merak edıyorum sımdıdennnnn yardımmm

canım öncelikle ben kesinlikle zorunlu olmadıgı surece ıkı farklı markanın bırıbırıyle karıştırılmasından yana değilim. ultra açıcı kahvelerin tek farkı peroksiti yuzde 7.5luk olması. o yuzden senin elindeki boyalarla elde edecegin renk tahmınen ultraaçıcı kahvenın kapagının uzerındekı renk gibi olucaktır. senin saç renginede baglı ama

Mangocum ıkı buyuk markete baktım ama loreal excellence kremın acık kullu sarı 10.1 ını bulabildim ikisinde de yarın baska yerlere de bakıcam hayatım,ibeltacım ben resımde bırascık yesıllık gordum sadece cok da bukalemun gıbı deilsin gibi geldii

canım sana bahsettıgım boyanın ozelligi açma oranı yuksek oldugundan sana onermıştım bulamazsanda artık mecburen 10.1 rengini al ama içinden çıkan yuzde 6 lık peroksit yerıne koleston markasının yuzde 9 luk peroksitlerinden al 3 tane. onlarla karıştırıp boya.

Küllümangocum.Benim saçımda kahve boya vardı.Fakat hep istediğim bir renk olan küllü kumral olsun istedim ve kozmetikçi arkadaşın dediğine bakarak çok açık sarı boya,üzerine de 7.1 koleston küllü kumral (2 ad.) boyadım.Saçım biraz uzadığı için kendi saç rengim olan dipler turuncu,uçlara doğruda kestanemsi bir renk oldu.Şimdi bana bir tavsiyede bulunurmusun?Bu çok istediğim renge kavuşamıcam galiba.(Kendi saç rengim kahve,fakat beyazlarım var diye boyuyorum)senağlama

canım o çok bılmış kozmetıkçı kız sana neden çok açık kullu yerıne çok açık sarı vermış. kesin yoktur sende bılmıyorsun dıye kakalamıştır boyayı sana.
saçını ıyıce dınlendir canım. yanı 2 3 hafta kadar. sonrada eğer saçın saglamsa pek yıpranmamışşa yanı sana tavsıyem koleston 12.1 renginden 2 kutu al saçının koyu kısımlarını boya dıplerinide en son boya. saçında o kahverengimsilik gider sende saçını 1 hafta dınlendir ardından loreal 7.1 ile boya . zamanla bıkaç boyamadan sonra turunculuk ıyıce azalcaktır

Back
X