Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇ BOYAMA ve SAÇ RENGİ HAKKINDA Sorular Ve Öneriler

canım öncelikle ben kesinlikle zorunlu olmadıgı surece ıkı farklı markanın bırıbırıyle karıştırılmasından yana değilim. ultra açıcı kahvelerin tek farkı peroksiti yuzde 7.5luk olması. o yuzden senin elindeki boyalarla elde edecegin renk tahmınen ultraaçıcı kahvenın kapagının uzerındekı renk gibi olucaktır. senin saç renginede baglı ama

canımmm cok tesekkur ederım ıkı farklı marka oldugu ıcın mı pek taraftar degılsın yoksa aynı marka olsa bıle ıkı ayrı boyayı karıstırmak mı ıyı degıl ? kapaktakı renk guzel bı renk bıraz koyu olsa da kı cok cabuk acılıo sacımın rengı ınsallah ıstedıgım sonucu verır tesekkurlera.s.

canımmm cok tesekkur ederım ıkı farklı marka oldugu ıcın mı pek taraftar degılsın yoksa aynı marka olsa bıle ıkı ayrı boyayı karıstırmak mı ıyı degıl ? kapaktakı renk guzel bı renk bıraz koyu olsa da kı cok cabuk acılıo sacımın rengı ınsallah ıstedıgım sonucu verır tesekkurlera.s.

canım zaten kutu ustundekı renkten daha koyu çıkıyor hep sonuç aynısı çıktıgını pek görmedim kumral tonlarında. farklı markaların karıştırılmasına pek taraftar değilim açıkcası mecbur kalmadıkça.

saçlarımı 2 hafta önce falan mavi siyaha boyadım evde :( ben mavisi daha çok belli olsun istiyodum ama olmuyomuş :d bi de mavi siyahı diğer boyalarda bulamadım voila aldım. sanırım pek iyi bi boya değilmiş:D saçlarım çok kurudu yıprandı vs :/ bi de akıyo hemen.. voila'yı kullanmayın yani, benden bi tavsiye :D

canım o çok bılmış kozmetıkçı kız sana neden çok açık kullu yerıne çok açık sarı vermış. kesin yoktur sende bılmıyorsun dıye kakalamıştır boyayı sana.
saçını ıyıce dınlendir canım. yanı 2 3 hafta kadar. sonrada eğer saçın saglamsa pek yıpranmamışşa yanı sana tavsıyem koleston 12.1 renginden 2 kutu al saçının koyu kısımlarını boya dıplerinide en son boya. saçında o kahverengimsilik gider sende saçını 1 hafta dınlendir ardından loreal 7.1 ile boya . zamanla bıkaç boyamadan sonra turunculuk ıyıce azalcaktır

Teşekkür ederim tavsiyene uyucam.Benim bir sorum daha olucak,boyanın yanında verilen sıvıyı 1 yerine 1 1/2 kullanırsam saçın rengi daha çabuk açılırmı,böyle duymuştum arkadaştan.

genelde açık renkge boyanırken peroksit oranınını fazla koyarlar. sende madem oyle dıyorsun 1 yerıne 1.5 koy peroksiti ama yuzde 9 luk olmasına ve eşit şekilde karıştırmaya dıkkat et canım

canım kendi rengini görür gibi oluyorum dediğine göre tek sorun oldugundan bıraz daha koyu ve kızılımsı parlaması sanırım. ben senin yerınde olsaydım loreal 8.1 exelence krem boyasını yuzde 9 luk peroksitle kullan. 2 hafta sonrada loreal 7.1 loreal exelence boyayı normal içinden çıkan peroksitiyle karıştırıp uygularsan sanırım mevcut koyuluğu ve kızıllığı azalır. resmini görsem daha ıyı aslında saçının

Çok teşekkürler canım, denize gidip gelcem bakalım sonuç nasıl olacak. Biliyorsun tuzlu su ve güneşin çok etkisi var. Nedense boya olayından garip bir şekilde ürküyorum, geçen boyamada saçlarımın parlaklığı epey azaldı. Büyük ihtimalle boyayla ilgisi yoktur, ama ne olduysa oldu, insanların saçına ne oldu çok sağlıksız görünüyor diyeceği kadar kötü oldu. Dijital kamera bulursam koyarım saçımın resmini inşallah.

Çok teşekkürler canım, denize gidip gelcem bakalım sonuç nasıl olacak. Biliyorsun tuzlu su ve güneşin çok etkisi var. Nedense boya olayından garip bir şekilde ürküyorum, geçen boyamada saçlarımın parlaklığı epey azaldı. Büyük ihtimalle boyayla ilgisi yoktur, ama ne olduysa oldu, insanların saçına ne oldu çok sağlıksız görünüyor diyeceği kadar kötü oldu. Dijital kamera bulursam koyarım saçımın resmini inşallah.

canım kullandıgın boyanın markasından oturu saçın matlaşmış olabılır.haliyle boyanan saçta bır sure sonra yıne boya ıstıyor. boyaadıgın zaman ıyı bır bakımla yenıden parlar saçların. bencede hergun yıkıcaksın tuzlu su guneş derken iyice akar saçın. bekliyoruz fotonuda:)

new109rev0.jpg

küllü mango bu saç rengi ne bu yakışır mı bana_????

aynısından ıstıyorum bendeeeeeee olur mu acaba dipnot: saçımda balyaj vardı kahveye boyatttım bır ay oldu geri sarıya dönmek ıstıyorum kaydirigubbakcemile

canım krepe neydı unuttum ınan. ve oyle açık sarılar hakkında pek bılgım yok canım. ama bılgısı olanlar yardım eder mutlaka bu konuda

canım krepeyi anlatmam zor ama bi denicem şimdi saçın bi tutamını alıyosun, tarakla aşağıdan yukarıya doğru kırpıyosun elınde kalanlara boya sürüyosun :D
valla olmuştur inşallah krepe yapılınca mesela sarıların arasında hafif hafif kahvelikler oluyo sapsarı durmuyo saçın böylece bazı yerlerde koyu sarılıklar varmış gibi duruyo doğal oluyor :D ama zor tarafı şu , krepe yapılınca saçları seçmek çok zor olur o yuzden ust uste gelınce boya saçı yakıyo :( yerimseniben

Küllüm Mangooom,buralardamısın...Ya param loreale yetmiyo,koleston tüpler ucuz,ondan alsam bir tane 8,bir tane 7 olmamı:))))))))))

Küllüm Mangooom,buralardamısın...Ya param loreale yetmiyo,koleston tüpler ucuz,ondan alsam bir tane 8,bir tane 7 olmamı:))))))))))

canım ucuz etın yahnısı kara olur derler:) ama sende haklısın. madem oyle boya 7 numarasıyla kolestonun. zaten suanda amaç saçında o turunculuk ve yeşilimsiliği azaltmak. renk oturmaya başladıkça sende para bırıktırır loreal alırsın:) ama lutfen oyle 8 7 karıştırayım deme. canım anlıyorum saçım bu kadar acılmışken tekrar koyulaşmasın dıyorsun. ama canım çok az koyulaşması sart . ama merak etme bı kaç yıkamaya yıne açılır.çünkü paletteyle açılan saçın uzerındekı boya pek kalıcı olmuyor

Koleston renkleri koyu çıkıyo ya ondan didim,birini 7 birini 8 alayım diye... Birde kumral ton iyice turunculaştırmaz dimi:)
Turunculaşturabildiklerimizdenmisiniz turunculaştıramadıklarımızdanmı:)))))))))))))))))))))
Hadi bunu söyle bakalım:))
Ay bugün çok geyik havamda gördüm kendimi yaw:))))
Selam eder,büyüklerin ellerinden,küçüklerin gözlerinden öperim,sadede geleyim
koleston koyu ya ondan karıştırsammı didim:)

Koleston renkleri koyu çıkıyo ya ondan didim,birini 7 birini 8 alayım diye... Birde kumral ton iyice turunculaştırmaz dimi:)
Turunculaşturabildiklerimizdenmisiniz turunculaştıramadıklarımızdanmı:)))))))))))))))))))))
Hadi bunu söyle bakalım:))
Ay bugün çok geyik havamda gördüm kendimi yaw:))))
Selam eder,büyüklerin ellerinden,küçüklerin gözlerinden öperim,sadede geleyim
koleston koyu ya ondan karıştırsammı didim:)

canım valla sen bılırsın ben senin yerınde olsan karıştırmazdım dırek 7 numarayı alırdım. ama sen gunlerdir mucadele ediyorsun bu konuda. tamam canım seni mı kırıcam oyle yap madem:) baktın açık geldi bı dahakıne de dedigimi yaparsın o zaman. yıne beklerim resmini canım .

merhaba arkadaslar ben sacımı kuaforde kahverengine boyatmıstım adı kıskırtıcı kahvemiymiş neymiş 4 ay snr marketten alev kızılı diye bir renk aldım benim sacımda o renk olmıcaktı ki olmadıda koyu turuncu gibi bişi oldu snr o yazın iyice aktı uclarım koyu sarı gibi ustlerım ise kestane gibi bişi oldu. ben istiorum ki bir ton acıgı olsun ama nasıl yapıcam bir ton acıgı gunesle bir ton daha acılmaz mı anlamadım ki ben sımdı :S lufen yardım edin. bu rengimde guzelde boyam cıktı bu rengimden cok memnunum aslında.

merhaba arkadaşlar dünde sormuştum ama sanırım msj ımı farketmediniz:)
saç rengim koyu kestane ve beyaz tenliyim ilk defa geçen sene saçımı kızıla boyadım ama hangi marka olduğunu dahi hatırlamıyorum şimdilerde uçlarda bakır rengimsi bi ton olarak duruyo yakında düğünüm var ve ben tekrar kızıl tonlarında boyamayı düşünüyorum önerebileceğiniz bir marka ve renk var mı ?

Son düzenleme:
Kızlaaar bende sıkıldım artık saç rengimden ve bi değişiklik istiyorum.Daha önceleri kuaförde sacıma röfle ve boya yaptırdım ama maaliyeti biraz pahalı olunca artık kendim boyamak istiyorum.Bu arada saçımda hiç boya kalıntısı falan yok.
Şimdiiiii saç rengim koyu kestane.İstediğim renk küllü kumral.
Ne yapmam lazım ?

merhaba arkadaşlar dünde sormuştum ama sanırım msj ımı farketmediniz:)
saç rengim koyu kestane ve beyaz tenliyim ilk defa geçen sene saçımı kızıla boyadım ama hangi marka olduğunu dahi hatırlamıyorum şimdilerde uçlarda bakır rengimsi bi ton olarak duruyo yakında düğünüm var ve ben tekrar kızıl tonlarında boyamayı düşünüyorum önerebileceğiniz bir marka ve renk var mı ?
boyamadan önceki resmimi de ekliyorum aslında biraz eski bir resim ve saçlarım baya uzadı fikir verirseniz çok sevinirim

canım,
hangi tonlarda kızıl yapmak istiyorsun,koyu mu açık mı ne ?
bunları yazarsan daha rahat yardımcı olabiliriz sanırım :)))

Kızlaaar bende sıkıldım artık saç rengimden ve bi değişiklik istiyorum.Daha önceleri kuaförde sacıma röfle ve boya yaptırdım ama maaliyeti biraz pahalı olunca artık kendim boyamak istiyorum.Bu arada saçımda hiç boya kalıntısı falan yok.
Şimdiiiii saç rengim koyu kestane.İstediğim renk küllü kumral.
Ne yapmam lazım ?

tatlım,
bu konuda sana küllümango arkadaşımız daha çok yardımcı olur .
sanırım 7-1 küllü kumral ile boyarsan olur gibime geliyor ama oksidasyonunu 9 luk koyarsan daha iyi olur galiba.marka olarak da loreal kullanabilirsin.kolestonun renkleri pek iyi değil.
ne dersin küllümangocum?

Back
X