Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇ BOYAMA ve SAÇ RENGİ HAKKINDA Sorular Ve Öneriler

Çook haklısın alex,benimde saçımı yakmışlardı kuaförde,ama palette açıcı ile kendim açtım hiç bişi olmadı.
Kolestona gelince bir dahamı tövbeeeeeeeee
Şikayet sitesine de yazdım,ama baktımki diğer firmalar şikayetleri çözüyor,ama kolestonla çözülmüş bir şikayet bile yok.Daha önce loreal beyazlarımı kapamadı yazmıştım,hemen aradılar lorealden,ve boyamıda bakımınıda yolladılar.Koleston tam bir rezalettt....
Arkadaşımda palette ile boyuyor çok memnun.

haklısın canım.ben de palette ile kaç kere saçımı açtım boyadım.neler yaptım .hiçbir şey olmadı ve palette de kutudaki renk çıkıyor.
koleston berbat ve dediğin gibi hiç ilgilenmiyorlar.benim saçım açık kahve ile boyanıp mavi siyah gibi olunca ben d eşikayet etmiştim arayan soran bile olmadı.
açana kadar canımız çıktı valla.bir daha kolestonu görmek bile istemiyorum yani:oklava:

Peki ben şimdi ne yapacağım ya:( Nasıl açılacak bu saç?

canım bence biraz sabret ve bol bol yıka.bir de yağ bakımı yap biraz saçtaki boyayı akıtır.
ben beyaz sabun kullanmıştım ama saçlarım berbat olmuştu.yine de sen bilirsin.
biraz dinlendirip palette açık sarı rengini al ve uçlardan sürmeye başla,en son düplere sür ve sonra saçını tarayıp başına bir poşet geçirip fön makinesi ile biraz ısı ver.bekletme süresinden de bir 10 dakika sonra yıka canım.
sanırım bu saçlarının rengini kırar ve açılmasına yardım eder.ama bu işlem için en az 1 hafta bekle olur mua.s.

Tamam canım ya ne güzel açılmıştı bak şu renk olmuştu
1908081419kf5.jpg

ne sinir dimi,o kadar aç,sonra açık kumral(güya) boya,renge bak...Açık sarı dediğin kaç numara canım? En az bir 10 gün beklemem lazım zaten,saçın canına okundu,bir hafta içinde açıldı ve iki kere boyandı...Sağol canım,bu arada beyaz sabun akıtıyor ama benim saçlarımı çok kuruttu ve sertleştirdi

Tamam canım ya ne güzel açılmıştı bak şu renk olmuştu
1908081419kf5.jpg

ne sinir dimi,o kadar aç,sonra açık kumral(güya) boya,renge bak...Açık sarı dediğin kaç numara canım? En az bir 10 gün beklemem lazım zaten,saçın canına okundu,bir hafta içinde açıldı ve iki kere boyandı...Sağol canım,bu arada beyaz sabun akıtıyor ama benim saçlarımı çok kuruttu ve sertleştirdi

canım ,sorma çok sinir olur insan olmaz mı?
beyaz sabunu bende sevmiyorum.bak ne güzel açılmış saçın.neyse boşver artık üzülme.
düzeltiriz elbirliği ile.
canım palettenin numarası 9-0 sarı diye geçiyor. küllüsü de 9-3 ama sen 9 ile boya tatlım.bu arada badem yağı sür ve beklet bir de gliss sarı şeffaf olanı var ya yağllı olan benim saçımı toparladı resmen.onu da kulanabilirsin bu aralar.koleston da çok kurutmuştur saçını.
biraz sabredip boyarsan sonuç çok güzel olur ve de saçın çok yıpranmaz canım.
a.s.

canım bi bak bakalım doğrumu anlamışım.
şimdi 2 hafta sonra loreal recital 7.1 alıyorum.Selektive marka mavi boya alıyorum (boya aldığım markette bulabilirmiyim bunu ? ) ve %9 oksidasyon alıyorum.
Lorealin tüp boyasının içerisine 3 fındık büyüklüğü kadar mavi boya koyuyorum ve bu boyayı karşılıyacak kadar 9lük oksidasyon koyuyorum (yani şişenin 3/1 anca gelir herhalde)Bu arada alıntı yaptığım yazıda boya saçda fazlaca mı olmalı yoksa fazla olmamalı mı ?
Buraya kadar doğru anladıysam gerisini yaparım canım

Tekrar teşekkür ederim a.s.

evet canım doru anlamışşın ve boyayı fazla kullanmalısın. yanı saçında kaba tabırıyle vıcık vıcık boya olmalı:) evde kendin market boyalarıyla alabılcegin en ıyı sonucu anca boyle alırsın canım. çünkü kullu tutturmak zordur. ve dedigim gibi yavaş yavaş oturur renk bunuda göz onunde bulundur canım ve selektive markasını kolaylıkla bulabılırsın

kendi dogal sacım koyu kumral ama suan ustunde bakır kızılı var kızıllar aktı kendi sacıma döndü gibi palette 9 1 mi alayım. tsk ederim cvpladıgın için.

canım saçında bakır kızılı olsada ve her ne kadar aksada yınede kızıllık kalmıştır sanırım değil mi? pek emin olmamakla bırlıkte sana loreal 8.1 ı onerırım o zaman. ben pek palette markasını kullanmadım o yuzden 8.1 veya 9.1 rengi nasıldır bılmıyorum

Boyar boyamaz koyarım resim,sağol canım

canım alex arkadaşımız senin kötu gununde ne guzel destek olmuş sana:) ya çok sasırdım gerçektente çok koyulaşmış. bırde 7 7 yapsaydın ne olcaktı acaba? ve farkındaı mısın yıne yeşil saçın:)
canım saçının zemini sarı oldugu için kısa zamanda akıcak saçın. uzulme lutfen ben zaten koyu bekliyordum ve sanada deidigim gibi saçın akıcak dedim. ama bu kadar koyu olmasını beklemiyordum. buda kolestonun marıfetı demek. ama be canım keşke paran kıyıp loreal alsaydın.inşallah bır dahakıne oyle yaparsın.
saçını beyaz sabunla yıkama canım zaten çok kurudu dıyorsun. ve sarıyada boyama canım. bekle bak göreceksin akacak rengi açılcak. lütfen işlem yapma saçına bıraz sabırlı ol.

küllüm mangom sağol zaten bi ay bekleyip kuaföre gideceğim artık,olmuyo böyle,bir kere renk otursun,sonra kendim dip boya devam ederim.Bugün sordum bitkisel silici varmış,on dakikada siliyormuş boyayı doğrumu acep? üstünede boyayacak,hepsine 100 ytl istedi çokmudur bilen varmidur:)))

kızlar saclarımı karamele boyadım güya ama kızıl kestane rengi oldu bal rengi yapmak istiyorum olurmu kızıl üstüne acmam gerekirmi?? yardımcı olursanız sewinirim.

küllüm mangom sağol zaten bi ay bekleyip kuaföre gideceğim artık,olmuyo böyle,bir kere renk otursun,sonra kendim dip boya devam ederim.Bugün sordum bitkisel silici varmış,on dakikada siliyormuş boyayı doğrumu acep? üstünede boyayacak,hepsine 100 ytl istedi çokmudur bilen varmidur:)))

canım o bıtkısel sılıcı numarası eskidi artık ya:)lütfen ınanmayın. bu bahsedılen ıçınde fazlaca oksıdasyon bulunan sıvı açıcı gibi. yanı saça çok zararı var ve 100 ytlde fazla canım. bekle sen bak görucksın açılcak saç rengin kuafore gitmene de gerek yok.sabret canım bıraz.

beyaz tenliyim koyu yeşil gözlerim kumral saçım var 21 yaşındayım sizce bana röfle gider mi? saçlarımı değiştirmek istiyorum

canım o çok bılmış kozmetıkçı kız sana neden çok açık kullu yerıne çok açık sarı vermış. kesin yoktur sende bılmıyorsun dıye kakalamıştır boyayı sana.
saçını ıyıce dınlendir canım. yanı 2 3 hafta kadar. sonrada eğer saçın saglamsa pek yıpranmamışşa yanı sana tavsıyem koleston 12.1 renginden 2 kutu al saçının koyu kısımlarını boya dıplerinide en son boya. saçında o kahverengimsilik gider sende saçını 1 hafta dınlendir ardından loreal 7.1 ile boya . zamanla bıkaç boyamadan sonra turunculuk ıyıce azalcaktır

Koleston yerine pallette açıcıyı tavsiye edermisin,üzerinede loreal 7.1. Canım saçımdaki 2 renk sorunu biter değilmi?Boyalı saç boya ile açılmaz deniyor,dipler tutuyor,altlar başka oluyor...a.s.

Koleston yerine pallette açıcıyı tavsiye edermisin,üzerinede loreal 7.1. Canım saçımdaki 2 renk sorunu biter değilmi?Boyalı saç boya ile açılmaz deniyor,dipler tutuyor,altlar başka oluyor...a.s.

canım ben palette açıcıyı onermıyorum.market boyalarının içinde en ıyı acma özelliğine sahıp olan koleston 12 ve 12.1 rengi. dıplerin tutup uçların koyu kalmasının nedeni kullanım hatasından kaynaklanıyor canım. yıne sen bılırsın tabı ama saçını yıpratır sadece palette canımsonra çok ararsın eski saçlarını

birileri bana yardım etsin saçım koyu kestane geçen gün palette 4.88 boyadım iğrenç bi şey oldu bu kızıllığı hangi boya ile kapatabilirim

birileri bana yardım etsin saçım koyu kestane geçen gün palette 4.88 boyadım iğrenç bi şey oldu bu kızıllığı hangi boya ile kapatabilirim

küllü kumral veya kahve rengi ile kapatabilrsin.ama bir seferde kesinlikle kapatmaz canım.biraz uğraştırır seni.
ne dersin küllümangocum? 7-1 daha iyi olur herhalde değil mi?

Back
X