Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇ BOYAMA ve SAÇ RENGİ HAKKINDA Sorular Ve Öneriler

ibeltacım saçın daha sonra dahada açılır. ama ilerki boyamalarında 8 numara loreal kullan. küllü kullanma bır sure kı saçındakı yeşillik tamamıyle gıtsın. bırdaha umarım koleston kullanmazsın:)

ibeltacım saçın daha sonra dahada açılır. ama ilerki boyamalarında 8 numara loreal kullan. küllü kullanma bır sure kı saçındakı yeşillik tamamıyle gıtsın. bırdaha umarım koleston kullanmazsın:)

canım ,küllümangonun dediği gibi saçın daha da açılır zamanla ve evet bir daha koleston asla :oklava:
bak göreceksin bir sonraki boyamada ne kadar güzel olacak ve sen de çok beğeneceksin canım :)))

galaksirehberium6.jpg

kızlar bu saç rengi nedir ve ne gibi işlemler gerekir bilginiz varsa söyler misiniz.

Merhaba kızlar..
Saçlarım yaklaşık 5 yıldır kızıl..Koyu kahveye kesin dönüş yapmadan önce hep içimde heves olarak kalan renge yani patlıcan moru+viyoleye boyamak istiyorum..
Sizce hangi tonu hangi markayı kullanmalıyım???
Şimdiden teşekkürler canlarım:)

slm kızlar.ben saçımı boyatmak istiyorum.üni son sınıf öğrencisiyim bi değişiklik olsun istiom.saçımda şu an hiç boya yok rengi koyu kestane beyaz tenliyim.yazdıklarınızı okudum ve hangi marka saç boyası kullanmam gerektiğine karar veremedim.ve bide sizce bana hangi renk gider.fikirlerinizi bekliyom. :asigim:

slm kızlar bende saçımı boyamak istiyorum saçım koyu kahve uzun zamandır boyamadım sacımın araların ve uçlarına aşağıdakı gibi pembe attırmak ıstıyorum bu rengin tam adı nedır bırde en kaliteli boya marksı nedır bılen varsa soleyebılırmı

rtzpx2bnh2wss45vgivdw1ti2.jpg

merhaba kızlar ben yeniyim...ben de saçlarımda değişikli yaptırmak istiyorum ama korkuyorum...,
25 yaşıma kadar saçlarıma hiçbişey yaptırmadım... fön bile çektirmezdim sadece senede bi kere
falan kestirmeye giderdim... evlendikten sonra sıkıntılı günler yaşadım ve kendimle uğraşmaya başladım..röfle yaptırdım..iyi sayılabilecek bi kuaföre gitmiştim... millet o zaman 30-40 liraya
röfle yaptırırken ben 100 lira vermiştim yeterki iyi olsun diye..adama kırk kere söyledim tarif ettim istediğim modeli..dergilerden falan gösterdim..tam istediğiniz gibi olacak dedi... benim saçım kestane rengi... ben röfleyi saçımın bi iki ton açığı renkte istiyodum kesinlikle sarı istemiyodum...
sonra bi baktımki felaket kopkoyu bi sarı renk... ağlıycaktım nerdeyse .. parayı verip
suratım asık çıktım ordan...hemen başka bi yere gittim...1 ay dolmadan bişey yapma dedi..
1 ay boyunca evde başörtüyle gezdim...sokağa nerdeyse çıkamadım... zaten sıkıntılı olduğum
için çok zayıflamıştım çok solgundum bu saç hepten ölü gibi göstermişti beni...1 ay sonra
koyu bi renge boyattım.. sonrada bi daha hiç kuaföre gitmedim..)))
ama aklıma takılan bi renk var..kendimi bildim bileli bu renge bayılıyorum...
aynısını yapacaklarını bilsem iyi bi kuaföre giderim ama yapamıyolar galiba...
ben boyadığım renk dümdüz dursun istemiyorum..açıklı koyulu geçişli falan doğal dursun
istiyom...resimleri gönderiyorum bi bakar fikir verirseniz çok sevinirim...
nerdeyse bütün yazılarınızı okudum bi arkadaş tresan papatya özlü şampuandan bahsetmiş...
bir müddet kyllanınca ara ara açılmalar oluyo saçta çok doğal duruyo demiş..
deneyen varmı acaba...şimdiden teşekkürler....

http://www.stormmodels.com/images_models/2932/Alessandra_Ambrosio_74.jpg
http://www.tr-load.com/img/image7/alessandra_ambrosio_39.jpg
http://farm1.static.flickr.com/121/299828408_1422a3690b.jpg
http://inlinethumb16.webshots.com/24591/2312080230100050345S600x600Q85.jpg
http://www.exposay.com/celebrity-photos/carmen-electra-2004-mtv-movie-awards-arrivals-0p9ImY.jpg
http://wastedcelebrity.com/wp-content/uploads/2007/12/mischa-barton-005.jpg

canım bu kızın saçı normalde sarı photoshopla bu pembeyi yapmışlar yanlız :)
G85492_b.jpg

ve bu renk olması için saçın en açık sarı tonlarında olması gerekir kuaföre yaptırt istersen

ya bide şunu merak ediyorum benim saçım kestane rengi ..kumral renk boya alıp röfle yapar gibi aralara sürsek nası olur..saçma bi düşüncemi...ben hiç anlamıyorum bu işlerden de...

kumral ton kestane saçlara sürülünce kızılımsı bir kestane yapar o kadar en son gönderdiğin resimdekini bende istemiştim o renk zaten koyu kumral üstüne koyu sarı atılmış çok iyi kuaför anca bunu yapar canım baya para vermen gerekir sonucun çok iyi olmasını istiyorsan tabi

ya arkadaşlar banada yardımcı olursanız sevinirim benim saçımda röfle var ama akmış sayılır saçımın yarısı röfle yarısı yeni çıkan kendi saç rengim ama ben röflelerimi kapatmak istiorum artık normalde benm saçımda siyah ama tam gösterişli bi siyah deil ben ya kahve yapayım yada kendi saç rengime uygun bi saç rengi bulayım diorum ama kararsızım tenim beyaz ne önerebilirsiniz bide boyadığım zaman röfleli kısmı farklı kendi saç rengimin olduğu kısımlar farklı renk olurmu saçımın 2renk olmasını istemioruma.s. cevaplarınız için şimdiden tşkler a.s.

eger acık renk boyarsan tabıkı ıkı renk olur.cunku altlar akıcak zaten.ılk boyamada tutmaz sureklı akar.ama roflenın ustune cıkolata kahve elegan kahve cok guzel oluyo.annem denedı ıcınde ısıklar varmıs gunesten olusmus gıbı bı goruntu verıyor.tenın beyazsa sıyah da gayet ıyı olur.ama sıyahtan donmek cok zor .koyu kahve de boyayabılırsn.hem aktıgında da cok bellı olmaz sarılar.

1234jg6.jpg

grnt093sb7.jpg

kötü olursa fln die korkuorum ama belki boyayabilirm bi sormak istedim bi de kaşlarım koyu oda kötü olabilir nese asıl soruya geliim:) resimdeki ne renk hangi boyayla yapılabilir (saçımda boya yok)

45937037xt6.png

bn yrn pallette natural colors veya garnier boya almayı düşünüyrm ama ne renk olcağına karar veremedim yukardaki resimler beğendiim renklr ama saçımdan daa açık bi kahve veya başka bişey de olabilir sizce ne renk alıım yrn ???? (kendi resmimide koyablrm yardım eden bri olursa)

Bu boya işlerinden küllümango ile alex anlıyor genelde onlara danışıyoruz bence sende onlara sor canım bende küllümangoya danışmıştım sağolsun bana yardımcı oldu onlar sana nasıl bir yol izlemen gerektiğini söylerler

Bu boya işlerinden küllümango ile alex anlıyor genelde onlara danışıyoruz bence sende onlara sor canım bende küllümangoya danışmıştım sağolsun bana yardımcı oldu onlar sana nasıl bir yol izlemen gerektiğini söylerler
o zmn küllümango veya alex cvp yzablrmi:utangac:

saçımda değişiklik yapmak istiorm ama çok kararsızım daa öncede düşündüm ama hep vazgeçtm hatta sana daa önce saç rengi açmayla ilgili soruda sormuştm.
1.ve 3. resim beğendiim renkler ama onlar olsun demiorm illa. palette natural colors boyayı gördüm bi yerde onunla saçımın 1-2 ton açığına veya başka bi renge boyasam mı die düşünüorm ama kararsızım dediğim gibi

Back
X