Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇ BOYAMA ve SAÇ RENGİ HAKKINDA Sorular Ve Öneriler

canım uste yazdıklarını okudum ama pek anlayamadım bana daha açık bı şekilde yazarsan yardımcı olmaya çalışırım tabı bılgım dahılındeyse

Saç boyamanın gurusu sevgili küllümangohihoyyyt
benim saçım siyahtı daha önceaçık karamel gölgeydi,siyaha boyadım daha önce ama
şimdi rengi bayağı açıldı şuanda koyu kestane...
Cumartesi günü saçıma bakır gölge yaptırmak istiyorum linkide
yollim bi bak..
Sence saçım resimlerdeki gibi olabilirmi ??
Yardımcı olursan çok sewinirim canımcım..Şeniz

işte link
http://www.lacheen.org/index.php/2008/03/bakir-golgeler/

arkadaşlar saçımı koyu kahve boyayacağım bu akşam,şuan saçım çok koyu kızıl..kızıllık kalmaması için ne yapabilirm...geçer mi koleston marka koyu kahve boyam..evde tedek peroksin de var..

arkadaşlar saçımı koyu kahve boyayacağım bu akşam,şuan saçım çok koyu kızıl..kızıllık kalmaması için ne yapabilirm...geçer mi koleston marka koyu kahve boyam..evde tedek peroksin de var..

Bence önce küllü bir renge boya çünkü küllü renkler kızıllığı alıyor.
Küllü kumral mesela.öyle kullan sonra koyu kahveye boya derim.
yoksa alttan kızıllıklar çıkar yine...ama kızıl kahve gibi bir renkte çıkar
hoş olabilir.kızıllık kaybolsun illaki dersen bence küllü renk mutlaka olmalı..kaydirigubbakcemile2

benim saç rengim kahverengi 3 ay önce koleston koyu kahve boyadım sımsıyah gözüktü hoşuma gitti 2 3 kere kullandım ama şimdi biraz açmak istiyorum kahve kızıl tonları ikisinin karışımı yada parlak sarımsı kahve hangi rengi ve boyayı önerirsiniz. bunalımdan birazcık rahatlamak için kendime değişiklik yapmam lazım

Saç boyamanın gurusu sevgili küllümangohihoyyyt
benim saçım siyahtı daha önceaçık karamel gölgeydi,siyaha boyadım daha önce ama
şimdi rengi bayağı açıldı şuanda koyu kestane...
Cumartesi günü saçıma bakır gölge yaptırmak istiyorum linkide
yollim bi bak..
Sence saçım resimlerdeki gibi olabilirmi ??
Yardımcı olursan çok sewinirim canımcım..Şeniz

işte link
http://www.lacheen.org/index.php/2008/03/bakir-golgeler/

canım istedıgın tonlar kullu tonlar veya sarımsı tonlar olmadıgı surece sanırım elde edebılırsın ki yolladıgın fotodakı renginde ii bır kuafor rahatlıkla elde eder. istedıgınden farklı bı ton çıkarsa bu kuaforun yapamadıgı içindir.

saçımda değişiklik yapmak istiorm ama çok kararsızım daa öncede düşündüm ama hep vazgeçtm hatta sana daa önce saç rengi açmayla ilgili soruda sormuştm.
1.ve 3. resim beğendiim renkler ama onlar olsun demiorm illa. palette natural colors boyayı gördüm bi yerde onunla saçımın 1-2 ton açığına veya başka bi renge boyasam mı die düşünüorm ama kararsızım dediğim gibi

canım ben palette renkleri inan bılmıyorum ve eğer yaşında küçükse sana kullu tonları onerırım. begenmesen bıle geri dönüşün kolay olur. ve kaşlarımda koyu renk demişşin çünkü.

canım ben palette renkleri inan bılmıyorum ve eğer yaşında küçükse sana kullu tonları onerırım. begenmesen bıle geri dönüşün kolay olur. ve kaşlarımda koyu renk demişşin çünkü.

tşk ederim cvp için geçen gün boyalara baktm loreal recital baktm aslında o serisi yoktu lorealin bulamdm palettede ii die okumuştm ondan palette natural colors almayı düşünüorm
71072740bz4oo8.jpg

bunu yeni buldum bu rengin adı ne???? güzlmiş böle bişe istiorm aslında ya yakışır mı bilmiorm ama

Son düzenleyen: Moderatör:
tşk ederim cvp için geçen gün boyalara baktm loreal recital baktm aslında o serisi yoktu lorealin bulamdm palettede ii die okumuştm ondan palette natural colors almayı düşünüorm
71072740bz4oo8.jpg

bunu yeni buldum bu rengin adı ne?? güzlmiş

canım bılmıyorum açıkcası . ama boya kutusunun ustundeki saç rengine bakarken kendi saçının koyulugunuda göz onune alarak bak canım ıstedıgın gibi bir sonuc çıkmayabılı rçünkü

71072740bz4oo8.jpg

bunu yeni buldum bu rengin adı ne???? güzlmiş böle bişe istiorm aslında ya yakışır mı bilmiorm ama

bu rengin ne olduğunu numarasını fln bilen var mı acaba?

slm arkadaşlar bn szin tecrübelerinizden yararlanmak istiorum sakıncası yoksa.şimdi kızlar bnm saçlarım siyah ama doğal hiç boyamadım.bu sene saçlarımı kızıla koleston aşk alevine boyamak istiorum.ama 1 hafta sonra okullar açılıo ztn o şimdi akacak turuncuya dönüşcek fln bi de saçlarım çok gsl bozulsun istemiorum ama içimde ukte kaldı ama boyamıcam galiba napıyım kızlar :bbo:

slm herkese.ben saçımı mavi siyaha boyamaya karar verdim sizce nasıl olur.hiç boyayanınız var mı.saçımda şuan hiç boya yok.saç rengim koyu kestane ten rengim de beyaz :utangac:

slm herkese.ben saçımı mavi siyaha boyamaya karar verdim sizce nasıl olur.hiç boyayanınız var mı.saçımda şuan hiç boya yok.saç rengim koyu kestane ten rengim de beyaz :utangac:

siyahtan dönmek çok zor die biliorum cnm saç renginden çbk sıkılmazsan sorun olmz herhalde ten rengine yakışır bnce inş istediin gibi olur...

CANLARIM TURUNCULUKTAN KURTULMAK İSTEYENLERE HARİKA BİR ÇÖZÜM!benimde saçlarım çok iğrenç bir turuncuydu tabi bilinçsizliğimden dolayı her neyse bende sürekli saçımın doğal açık bir kumral olmasını istiodum sonra büyük bir cesaretle LOREAL EXCELLENCE CREME 6.1 KOYU KUMRAL KÜLLÜ aldım ve sonuç HARİKA!!!!:teytey: ilk başta çok koyu gibi oldu ama daha sonra yıkadıkça açıldı ve ahenkli parıltılı bir kumrala dönüştü herkese öneririrm bu arada KÜLLÜMANGOOOO CANIM ÇOK TEŞEKKÜRLER HAKINNI ÖDEYEMEMkaydirigubbakcemile5

Şu an saçlarım 7.1 e küllü kumrala boyalı ama dorelikler de var...
eskiden kumral doreydi..üzerine küllü kumral yapıp küllendirdim..dorelerin keskinliği biraz kırılsa da tamamen yokolmadılar..ama saçımda küllünün hafif yeşilliğini de görüyorum

şimdi malum sonbahar geliyor saçlarımı koyulaştırmak istiyorum ama mümkünse renkli olan koyu renklerden düşünüyorum
kızıl veya patlıcan moru gibi...küllü boyalı saç üzerine hangi yansımalı renkleri yapabilirim..

mesela küllü üzerine dorenin sakıncalı olduğunu biliyorum...viyole ve kızıllarda mı sakıncalı ?

yada en basiti 5.0 mı yapayım ?

Son düzenleme:
canım ben kuaförüm bence saçlarınla daha fazla oynama sana en yakın işinin ehli bir kuaförde istediğin rengi yakalayabilirsin aksi taktirde saçlarını boş yere yıpratırsın

bebeğim vitalin sıcak çikolata tonunu kullanmalısın gayet ii olur ama unutma kıvamını koyu hazırlaki boyan daha kalıcı olsun

bana mı dedin canım :)
ya benim derdim zaten kuaföre gitmemek...yani zaten koyulaştırma yapacağım..
iyi kötü hangi renk numarasının ne demek istediğini biliyorum artık (yansımalar yani)
bana numara olarak tavsiyede bulunabilirmisin canım...

mesela aklımda 6.888 var (sonbahar kızılı) yada 6.99 viyole....ne dersin canım ? (açıkcası palettenin 6.99 viyolesinde gözüm var)

3838824091631.jpg

5 yada 6 tonlarından birşey istiyorum
yada en olmadı 5.0

sonu hangi rakamlarla biten renkler küllü boyanmış saç üzerine uygulanabilir ?

Son düzenleme:
Back
X