Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇ BOYAMA ve SAÇ RENGİ HAKKINDA Sorular Ve Öneriler

canım saçını kumrala boyarken kuafor açmadıysa eğer o zama sana loreal 7.1 öneririm. saçındakı bakırlıktan memnun değilsen küllü tonları kullan herzaman. en dogal rengi bu sekilde yakalayabılırsın

canım dün çarşıda uzun uzun inceledim loreal renklerini bir tane gözüme kestirdim ama rengini unuttum ya 7.1 miydi yoksa 5.1 mi unuttum ..

Son düzenleme:
canımm benim saçım röfleliydi gittim naturel colorsun altın kahve ve kahvesini karıştırdım röfleli saçım bile kapandı ayrıca o kadar doğal duruyordu ki herkes soruyordu boyayı.sen biraz daha açık rengini dene.saçın benimkinden koyuymuş çünkü

sağol canım mönerin için..dün bütün gün lorealin boyalarına baktım..naturele bakmak hiç aklıma gelmedi..şimdilik loreal den bir renk beğendim sonuç nasıl olur bilmiyorum ama kaybedecek birşeyim yok nasıl olsa..ya numarasını unuttum beğendiğim rengin ama üzerinde doğal kahve yazıyordu..neyse oraya gidince gördüğümde tanırım nasıl olsa..ama sanırım 5.1 di.umarım istediğim sonucu elde ederim ya çünkü saçlarım gittikçe kötüleşiyo kızlar :1no2:sağol canım önerin için..

Son düzenleme:
kızlar işte yeni saç rengim yani iğrenç hali..daha fazla aktığında neye benzicek merak ediyorum..umarım fotoda rengini az çok anlayabilirsiniz..bu arada saçlarım birz dağınık uykudan kalkmıştım kusura bakmayın :))

ben 1 ay önce dip boaysı diye gittim röflemin üstüne bakır rengi boya yaptırdım. kuaför uçlarımın akacagını ösleyip kalan yarım tüpleri bana verdi. indolanın 6.44 7.44 boya numaraları. şimdi bende alıcam bu tüplerden acaba ahangisi daha koyudur küçük olanmı büyük olnamı. bide fiyatları nedir bilen varmı

kızlar işte yeni saç rengim yani iğrenç hali..daha fazla aktığında neye benzicek merak ediyorum..umarım fotoda rengini az çok anlayabilirsiniz..bu arada saçlarım birz dağınık uykudan kalkmıştım kusura bakmayın :))

canım yeı derken boyadı ı yoksa? summer arkadaşımızında dedigi gibi sen eğer dogal kahve rengine baktıysan o ultra açıcıdır ve tavsıe etmıyorum saçını yıpratmakla kalırsın. eğer bu fotodaki saç rengin duzeltmek istedıgın rengiyse loreal exelence 7.1 kullan mutlaka.

ben 1 ay önce dip boaysı diye gittim röflemin üstüne bakır rengi boya yaptırdım. kuaför uçlarımın akacagını ösleyip kalan yarım tüpleri bana verdi. indolanın 6.44 7.44 boya numaraları. şimdi bende alıcam bu tüplerden acaba ahangisi daha koyudur küçük olanmı büyük olnamı. bide fiyatları nedir bilen varmı

canım 7.44 daha açıktır 6.44 ten ve ındola burda 900 ykr a satılıyor:)

canım yeı derken boyadı ı yoksa? summer arkadaşımızında dedigi gibi sen eğer dogal kahve rengine baktıysan o ultra açıcıdır ve tavsıe etmıyorum saçını yıpratmakla kalırsın. eğer bu fotodaki saç rengin duzeltmek istedıgın rengiyse loreal exelence 7.1 kullan mutlaka.

canım harbiden de o ultra açıcıymış ya :1shok: nasıl farketmedim ben onu..hiç anlamıyorum şu boya işinden rengine bakarak alıyorum resmen..evet netten araşırdım şimdi 5.1 miş beğendiğim..kuaförde saçımı 7.0 a boyadılar..7.1 ve 7.0 arasında kalmıştım sanırım haklısın 7.0 ile belki biraz olsun düzelir saçım senağlama

canım harbiden de o ultra açıcıymış ya :1shok: nasıl farketmedim ben onu..hiç anlamıyorum şu boya işinden rengine bakarak alıyorum resmen..evet netten araşırdım şimdi 5.1 miş beğendiğim..kuaförde saçımı 7.0 a boyadılar..7.1 ve 7.0 arasında kalmıştım sanırım haklısın 7.0 ile belki biraz olsun düzelir saçım senağlama

kuaforde saçını yuzde 9 lukla 7.0 numaraya boyamışlar kesin çok açılmış çünkü. sen uzerıne kullu kumral boya. 7.1yanı 7.00 numara değil

kızlar tenim çok değil ama esmer ve saçım siyah, bu sene artık bıktığım için açmak ve sarı tonlarında bişey yapmak istiyorum. ancak esmerde sarı tonu çok riskli biliyorum. biraz araştırdım ve jennifer lopezin saç renginde karar kıldım. sonuçta oda esmer ve muhteşem olmuş yakışmış saç rengi. şimdi kuaföre jennifer lopez rengi desem anlamıcak, resmiyle gitsem kafasına göre bişeyler yapacak ve tutmayacak diye korkuyorum. bu kadının saç rengini ve numarasını bilen, şu markanın şu numarasına boya diye yardımcı olabilecek biri varmı?

onun saç rengini bend eçok beğeniyorum canım hatta bende o tonlarda istiyorum ama ben beyaz tenliyim ve yakılmaz diye düşündüm..onun saçalrı sanırım karamel tonlarında fakat bir renk yok onun saçında canım ve boya değil röfle sanırım..

onun saç rengini bend eçok beğeniyorum canım hatta bende o tonlarda istiyorum ama ben beyaz tenliyim ve yakılmaz diye düşündüm..onun saçalrı sanırım karamel tonlarında fakat bir renk yok onun saçında canım ve boya değil röfle sanırım..

internette bunla ilgili okuduğum bi yazıda, JL saçı diye bilinen Jennifer Lopezin saç rengini tutturmak için; saçınızı koyu kestane, koyu fındık kabuğu,çikolata karamel gibi sıcak bir renge boyayın ve geniş tutamlar ayırıp açıcıyla yeterince açın. sonra bunların üzerine bal rengi boya yapın ama uçlara doğru bir kaç ton daha açık yapın yazıyordu. buraya kadar iyide, ben siyah saçı nasıl çikolata karamele çevircem, kaç seferde asıl renk tutar acaba? birde üç değişik renk söylemiş, koyu fındık kabuğu, çikolata karamel ve koyu kestane. her birinde çok başka sonuçlar çıkmaz mı? hele koyu kestane bizim istediğimiz renk için çok koyu olur olmazmı:uhm:

Arkadaşlar bnm saçım omuzlarıma geliyor orta boyda ve gür.bnde bugün koleston aşk aleviyle boyadım sanırım yetmedi boya.üstleri kızıl en alt taraf siyah kaldı.bi daha boyamam için ne kdr beklemem gerekiyor??

internette bunla ilgili okuduğum bi yazıda, JL saçı diye bilinen Jennifer Lopezin saç rengini tutturmak için; saçınızı koyu kestane, koyu fındık kabuğu,çikolata karamel gibi sıcak bir renge boyayın ve geniş tutamlar ayırıp açıcıyla yeterince açın. sonra bunların üzerine bal rengi boya yapın ama uçlara doğru bir kaç ton daha açık yapın yazıyordu. buraya kadar iyide, ben siyah saçı nasıl çikolata karamele çevircem, kaç seferde asıl renk tutar acaba? birde üç değişik renk söylemiş, koyu fındık kabuğu, çikolata karamel ve koyu kestane. her birinde çok başka sonuçlar çıkmaz mı? hele koyu kestane bizim istediğimiz renk için çok koyu olur olmazmı:uhm:

siyah saça j.lo'nun saç renginin tutacağını sanmıyorum saçı açmak gerekir ama açılınca da turuncu olur gibime geldi...

Arkadaşlar bnm saçım omuzlarıma geliyor orta boyda ve gür.bnde bugün koleston aşk aleviyle boyadım sanırım yetmedi boya.üstleri kızıl en alt taraf siyah kaldı.bi daha boyamam için ne kdr beklemem gerekiyor??

canım bende eskiden ask aleviyle boyuyordum, benim saçlarım kalın telli, bi kere bende boyadım olmadı, 5 gün sonra tekrar boyadım, hiç bişey de olmadı, ama benim saçlarım kalın telli ve saglıklı

koleston saçı çok kurutuyor ıçındeki amonyak mıktarı çok dıye. bence koleston değilde başka markalara yonel.palettenin kızılları ıyıymış canım onlara bak ıstersen

canım bende eskiden ask aleviyle boyuyordum, benim saçlarım kalın telli, bi kere bende boyadım olmadı, 5 gün sonra tekrar boyadım, hiç bişey de olmadı, ama benim saçlarım kalın telli ve saglıklı
evt mehtapcım bnde boyadım üst tarafı kızıl oldu altları fln siyah kaldı ne bilim pek beğenmedim küllü mangonun da dediği gibi ilk defa boyadım ve kuruduğunu hissettim.bakım kremini de sürmeyi unuttum ztn bi daha kahve tonları bişi düşünüyorum ama loreal boyayım en iisi.

bence onun saç rengini tutturmak için çok iyi bir kuaföre gitmek gerek biraz zahmetli bir işe benziyor ama okadar da zor değilmiş aslında..benim saçım koyu kestane belki ilk başta böyle bir işlem yaptırsayım şimdiki halimden daha güzel hal alıcaktı saçım:kızgın:

Back
X