Saç Rengi ve Saç Boyama SAÇ BOYAMA ve SAÇ RENGİ HAKKINDA Sorular Ve Öneriler

yardim edin degisiklik istiyoruuuum
canım senin gösterıgıne saça göre senin saçında kullu tonlarında. ve sen sadece alt kısımlarının bır ıkı ton açıgı olsun ıstıyorsun. loreal recital preference markasının 9.1 rengini al ve saçının o kısımlarına uygula ve ısı ver saçına bırazda. ilk gunler pek fark olmamış gibi gorunsede sen yıkadıkça açılır saçının boyanan kısımları.

röfle üzerine boya yapcam.lorealin kestane rengini aldım ama içime pek sinmedi acaba çok mu koyu olur açık kestaneyle değiştirsemmiki.aranızda deneyen var mı??fisfisfis

canım rofle dıyorsun açık kestane tam kapatmayabılır. hemen akar. ama boyayı değiştirme sansın varsa loreal castıng serısının kestane rengini al. hem koyu gelsede yıkandıkça rengi daha kolay açılır.

bendeki loreal excellence creme kestane çok fark var mıdır casting serisiyle amonyaksız oluyo sanırım casting?teşekkür ederim (:

evet saçına boşuna zarar vermış olmazsın saglık açısından farkı olacaktır mutlaka. ve rengi koyu oldu dıye uzulmezsin çünkü loreal exelence gibi kalıcı değil.

ya arkadaşlar bana cvp verebilecek biri yok mu saçımı koyu kahve istedim ama siyah yaptılar tekrar açtırabilir miyim

Son düzenleme:
rghqh7.png

saç rengi demişken çağla şikelin bu saç rengi nedir acaba yerimseniben

benim için çok büyük bir problem değil ama etrafımdaki herkes saçımın rengini dert edindi. şimdi saçalrımın kendi rengi kumraldı. ben 1 sene önce siyaha boyadım bi kere başkada boyamadım. iyice aktı hatta kuzenim bu her rengi tutar artık dedi. ciddi beyazlarım vardı saçımda önlerde ve dedim ki değişiklik olsun boyayım. kuaföre gitmeyi de sevmem. aldım açık kumral oturdum annemin önüne. boyaddık. kendi saç rengim tuttu hatta bence renk süper oldu. ama uçlarına boya yetmedi ve ikinci boyamayı yaptım ertesi gün, diplere değdirmeden. uçlarımda 2-3 ton açıldı ama tabi diplerimle arasında renk farkı var. soluk göstermiş renk seni diyenler oldu. şeytan diyo ki al çikolata kahve geri boya koyu renge. ama bide bu açık kumral olmasını istiyorum tümden. iki hafta sonra tekrar açık kumralla boyacağım. merak ettiğim şey şu ki, ne zaman saçlarım tam olarak açık kumral olur boyamayla. 2-3 haftada bir boyarsam 2 aya kadar tutar mı? yada uçları çabucak açmak için yoğun renk açıcı mı kullansam onun üstüne mi açık kumral boyasam. ama duydum ki o renk açıcıyla açınca da açık kumral tutmuyomuş turunculuk kalıyomuş? bi akıl verirseniz sevinirim...

shift arkadaşım aslında işini bılen bırı senin saçını bır boyamayla rahatca açık kumral hale getirebilir. zıra kendi dogal saçımda kumral ama uçlarında koyuluklar demişşin.
bu market boyalarının sarı tonlarında kumral tonlarında hep yuzde 6 lık peroksit kullanılır. sen aldıgın boyanın çindeki peroksite bak eger yuzde 6 lıksa bır tanede yuzde 9 luk al ve yuzde 9 lugu koy boyanın içine. saçını ıyıce boya poşet geçir ve 20 25 dk ısı ver kurutma makınesıyle.ama saçının turuncumsu çıkmasını ıstemıyorsa ve dogal olsun ıstıyorsan bu ışlemi açık kumral yerıne açık kullu kumral ile yap. birde ust uste aynı ton boyayla boyarsan pek sonuç alamazsın yanı bır seferınde açık kumralla boyamışşın ya bır dahakıne bunu bır ust tonunu kullan.

shift arkadaşım aslında işini bılen bırı senin saçını bır boyamayla rahatca açık kumral hale getirebilir. zıra kendi dogal saçımda kumral ama uçlarında koyuluklar demişşin.
bu market boyalarının sarı tonlarında kumral tonlarında hep yuzde 6 lık peroksit kullanılır. sen aldıgın boyanın çindeki peroksite bak eger yuzde 6 lıksa bır tanede yuzde 9 luk al ve yuzde 9 lugu koy boyanın içine. saçını ıyıce boya poşet geçir ve 20 25 dk ısı ver kurutma makınesıyle.ama saçının turuncumsu çıkmasını ıstemıyorsa ve dogal olsun ıstıyorsan bu ışlemi açık kumral yerıne açık kullu kumral ile yap. birde ust uste aynı ton boyayla boyarsan pek sonuç alamazsın yanı bır seferınde açık kumralla boyamışşın ya bır dahakıne bunu bır ust tonunu kullan.

çoooook teşekkür ederim dediklerini uygulayacağım yalnız bir üst tonu derken mesela açık kumral 8.0 ya bi üst tonu 8.1 falan mı onu bilmiyorum. %9 luk peroksiti kutuda okudum 9luk kullanın diye ama 6 lık almış bulunmuştum ve boyayı karıştırmıştım. teşekkür ederim tekrar

Back
X