Saç Rengi ve Saç Boyama Saç boyama

sess_s

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2014
3.217
4.664
133
39
Kızlar ben ilk defa saçımı boyayım. Bir değişiklik istedim. Saçı yıpratıyor diye demememiştim daha önce. Siyah patlıcan moru. Ama bilmediğim bir kaç konu var. Size danışmak istedim. Kuaför iki aya gelirsin. Tekrar boyarız dedi. Bundan sonra hep boyatmak mı gerekir? İKi ayda bir çok yıpratır mı? En olmadı kendi rengine boyar, öyle devam ederim diyorum.

İkincisi keras.. Diye bir şampuan tavsiye etti 65 milyona. Serumları filan da var ama şu anda düşünmedim. Saçlarım zayıf. Güçlü ve parlak olmasını istiyorsan marketlerdeki şampuanları kullanma dedi. Siz ne dersiniz?

Kendi urununun reklamını yapıyor belki iyidir belki değil onu bılmem ama ıkı ayda bı sac boyatılırmı yıpranır bıde sıyah kızıl patlıcan moru gibi rwnklerden dönmek zordur.sıkılınce ya kestire kestire dönmeniz gerek yada beklıceksın bıkacsene rengi akıp gidecek.

Hayatım, kendi ürünüm değil. Bilmeden yargılama lütfen. İlk defa önerilen bir şey. İlk defa yaptırdığım bir şey. Normalde hep bu forumu takip ettiğim için buraya yazdım. Ama now or never ın uyarısı doğru tabi ki. Hemen ilgili foruma bakacağım.

Arkadaş kuaförün kendi ürünü demek istemiş yanlış anlamışsınız.
Bahsettiğiniz ürün de kaliteli ama bi şampuana o kadar fiyat verilir mi bilemiyorum üstelik koyu bi renge boyamışsınız açık renk olsa yıpranır diye endişe etmenizi anlarım.Kullandığınız renk de en fazla akar kızıllaşır.Koyu renkler açık renklere nazaran daha az zarar verir saçlara.Lorealin kuru yağı var mucizevi yağ diye geçiyo. ondan edinebilirsin çok etkili bi ürün.Kırmızı kapaklısı boyalı saçlar için üretilmiş ama kullananlar sarı kapaklısının daha etkili olduğunu söylüyo bende ona geçiş yapmayı düşünüyorum.

Pardon. Yağmur zerresi gerçekten anlamamıştım. Gereksiz bir alınganlık gösterdim. Ve ben de biraz ürününü satma çabası gördüm, o yüzden isteksiz davrandım. Saçlarımı çok yıpratmasın diye koyu bir renk seçtim. Saç yağını da deneyeceğim. Şampuan pahalı geldi bana. Belki saç bakım kürlerine bakabilirim. Yani 2 ayda bir boyatmak gereksiz diyorsunuz, öyle mi?

Bende siyaha boyuyorum ama sacim inanilmaz yiprandi plastik gibi oldu. Acik renk boyadigimda bu kadar yipranmamisti. 2 senedir siyah ama sadece 6 defa boyadim. Bence beyaziniz yoksa girmeyin cok yipratti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…