Saç Rengi ve Saç Boyama saç boyası konusunda tecrübeliler yardım edebilirmi (resimli)

sevdabuzer

hayat sürprizlerle gelecek inşallah
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2012
5.180
3.045
373
merhaba arkadaşlar saçlarım platın sarısı evde kendim boyuyorum şu an baya dibi geldi.platin sarısı saçtan sıkıldım çünkü mat soluk parlak durmayan bir renk ben daha canlı parlak sarılar seviyorum
ben şöyle bir yol izliyorum dipleri orealle açıp üstüne küllü sarıyla cila yapıyorum turuncusuz bir platin rengi elde ediyorum.sizlere sorum şu dipleri açacağım aralardaki turuncu yansıma nötrlemek için küllü sarıyla cila yapcam peki üstüne hangi renk cila yapmalıyım veya boyamalıyım yine açık sarı olacak ama turuncu yansımasız platinin bir iki ton koyusu 9 veya 10 numara diye düşünüyorum ama boyamı cilamı bilemedim ilk resim benim diğerleri istediğim sarı tonları

Canim sacini ac sonra 8.1e boya lorealin harika bi renk cikar ortaya bence

canım işte küllüler mat soluk bir renk veriyor bende artık küllü istemiyorum küllü cilanın üstüne 9 veya 10 numara sarı boyayacam ama turunculaşmasından korkuyorum ((

saçlarımı açtım cila yaptım oldu ama yine platin beyazı sarı nasıl yaparım ya (((((

canım saçı açtıktan sonra cilayı nasıl yapıyorsun birde kullandığın boyaların marka ve numaralarını belirtirsen çok sevinirim

canım saçı açtıktan sonra cilayı nasıl yapıyorsun birde kullandığın boyaların marka ve numaralarını belirtirsen çok sevinirim

Canim ilk once igora mavi toz acici ile sacimin dipletini aciyorum CIG yumurta saris I bir renk oluyor istedigin tonda boyanin kullu tonunun yarisini bir cay bardagi ilik su bir kasik 6 lik oksidan alabildigince sac kremi iyice karistir acmis oldugun yerlere Sur 10-15 dk beklet yika cila bu oluyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Boya olarak igora 10.1 sandre sari rengini kullaniyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…